Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najsexi lovkyňa? Kráska (19) s potešením zabíja!

Regis miluje zbrane a lov Zobraziť galériu (3)
Regis miluje zbrane a lov

LONDÝN/BRATISLAVA - Američanka Regis Gilesová študuje na vysokej škole na Floride a ako každá typická tínedžerka miluje nakupovanie a trávenie času s priateľmi. Cez víkend sa však mení na jednu z najnebezpečnejších žien.

Regis je jednou z najkrajších lovkýň Ameriky a na poľovanie sa naozaj vrhla útokom. Hoci len nedávno vyrástla z detských šiat, medzi jej trofeje patrí byvol, kanec, jeleň či medveď.

Mnohí ju prirovnávajú k slávnej guvernérke Aljašky Sarah Palinovej, ktorá je známou propagátorkou zbraní. Aj vďaka nej došlo k nečakanému nárastu ženských členiek v asociácii, čo označovali ako Palinovej efekt. Dievča však hovorí, že ju jednoducho očaril svet lovcov na Floride.

"V Everglades (národný párk, poz. red.) môžeme loviť divoké jelene, medvede, divé svine a vysokú zver. Je to dokonalý útek od života v meste," povedala pre médiá. Jej túžba po love ju tiež vedie k cestovaniu po celej krajine, o ktorom píše aj na svojom blogu.

"Prvýkrát som stlačila spúšť, keď som mala deväť rokov. Bola to puška Remington a od okamihu, kedy explodoval strelný prach, som závislá," prezradila Regis. Jej otec je taktiež lovcom a ona sa už nemohla dočkať, kedy sa k nemu pripojí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu