Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nemravné VIDEO lobuje za análny sex, s nafukovacími pannami!

Análny sex ženy ochráni od nechceného tehotenstva Zobraziť galériu (5)
Análny sex ženy ochráni od nechceného tehotenstva

LONDÝN - S kontroverzným heslom "Šup ho do zadočku, nebudete mamičkou" a príznačným videom sa britská charitatívna organizácia Marie Stopes International pustila do propagácie bezpečného sexu. Nahrávka si však od obyvateľov Veľkej Británie vyslúžila zmiešané reakcie.

Nadácia sa kvôli online kampani pre bezpečný sex spojila s komediálnou hudobnou skupinou The Midnight Beast a vytvorila rozporuplné video, v ktorom sa to hemží nafukovacími bábikami a kondómami. Zachytáva člena skupiny Stefana Abingdona ako predstiera sex s umelou pannou a jeho kolegu ako si počas jedenia banánu nájde v ústach kondóm.

Text piesne ľudí vyzýva pri sexe používať prezervatívy a taktiež spomína výhody análneho sexu, pri ktorom žena nemôže otehotnieť. Jeden z veršov hovorí za všetko: "Daj ho do zadku, nič sa nedeje, daj ho do zadku, nebudeš matkou".

Nadácia sa kvôli nahrávke nevyhla kritike, niektorí ľudia totiž tvrdia, že v nej zabúdajú na riziko šírenia AIDS a ostatných chorôb. Jedna matka uviedla, že "je to hlúpy a nezmyselný spôsob ako využiť darované finančné prostriedky".

"Je naozaj dôležité upozorniť mladých ľudí na to, že len kondómy ich môžu ochrániť pred pohlavne prenosnými chorobami," uviedla Lisa Powerová z nadácie Terrence Higgins Trust. Predstavitelia Marie Stopes International svoje dielo obhajujú a tvrdia, že nahrávkou zvýšili medzi ľuďmi povedomie o potrebe používania prezervatívov a antikoncepcie.



Nemorálne video The Midnight Beast
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu