Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Mesiac na mori strávila nahá s 5 holými chlapmi!

Naomi Hoogestegerová Zobraziť galériu (3)
Naomi Hoogestegerová

LONDÝN/BRATISLAVA - Pohľadov na mužské prirodzenie má dosť do konca života! Naomi Hoogestegerová (29) urobila pre rekord všetko, dokonca sa aj vyzliekla v spoločnosti ďalších piatich chlapov. Keď zvyšok posádky začal veslovať nahý v snahe nepoddať sa nepriazni okolností, nenechala sa zahanbiť.

Naomi bola ako jediná žena súčasťou 6-členného veslárskeho tímu, nazvaného Hallin, ktorý sa snažil o prekonanie rekordu v plavbe cez Atlantik. Pľuzgiere sa však začali javiť ako veľký problém, ktorý by ich mohol zastaviť, preto muži jednoducho zhodili oblečenie.

"Pľuzgiere na našich zadkoch boli dosť zlé a mohli sme dostať infekciu. Jediný spôsob, ako pokračovať vo veslovaní, bol vystaviť ich prírodnej liečbe slnka a vetra," uviedla veslárka. 

Keďže na pokorení rekordu jej veľmi záležalo, nemala na výber. Na tretí alebo štvrý deň plavby sa vyzliekla aj ona, zvyšok posádky to urobil deň predtým.

Našťastie, ich úsilie stálo za to. Britský tím prekonal svetový rekord v 3000 míľovom veslovaní a cieľovú čiaru dosiahol za 31 dní, 23 hodín a 31 minút, čím prekonal predošlý rekord o 20 hodín a 14 minút. Informoval denník The Daily Mail.



Súťaž vo veslovaní
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu