Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexi Rusky odmetali sneh, lopatu držať nevedeli!

Ihličkové opätky a minisukne sú v snehu dosť nepraktické
Ihličkové opätky a minisukne sú v snehu dosť nepraktické

PETERSBURG/BRATISLAVA - Keď sa nemalo k činu mesto, vytiahli do boja ženy! Ani drsná ruská zima neodradila členky hnutia X-Z, aby poukázali na problémy s odpratávaním snehu v Petrohrade. O vhodnosti ich obutia, oblečenia a manuálnych zručnostiach sa však dá polemizovať.

Niekoľko sexi oblečených dievčat, členiek skupiny s názvom X-Z, ktorá používa pekné ženy, aby upozornila na sociálne problémy, prišlo v treskúcej zime na námestie v Petrohrade odstrániť z neho sneh a ľad a poukázať tak na nedostatočnú starostlivosť mesta, uvádza agentúra AFP.

Tlačová hovorkyňa, ktorý používa pseudonym Eva Tornado, vraví, že podľa odborníkov na cestovný ruch zahraniční návštevníci sa v zime kvôli problémom so snehom do Petrohradu nehrnú.

"Mesto nechce odstrániť sneh, takže to ľudia musia urobiť sami. Sme z toho v rozpakoch. V minulom roku obrovský cencúľ spadol na turistu, ktorý skončil v nemocnici, a tento rok je situácia ešte horšia. Ak sa o to nechce starať mesto, môžeme sa pokúsiť zapojiť iné osoby," povedala.

"X-Z odštarovala ako skupina rovnako zmýšľajúcich dievčat, ktoré sa rozhodli, že by mohli riešiť problémy vďaka moci ich ženskej krásy. Môžeme tak obrátiť pozornosť ľudí a vlády na otázky, ktoré sa nás týkajú," vysvetlila Tornado pre AOL News.

 

Či je ich pomoc adekvátna alebo ide iba o čisté producírovanie, môžete posúdiť sami.



Rusky odpratávajú sneh


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu