Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

"Kapitán Pohroma": Loď sa s ním prevrhla už 14-krát!

Ku Glennovi prichádza pobrežná hliadka, aby ho varovala Zobraziť galériu (2)
Ku Glennovi prichádza pobrežná hliadka, aby ho varovala

LONDÝN - Námorník známy svojimi katastrofálnymi eskapádami znovu "uderil". Tentokrát úradoval na juhozápade Anglicka, kde sa plaviaci na svojej novej jachte prevrátil už po neuveriteľný štrnásty krát!

Glenn Crawley (56) je postrachom pobrežných hliadok pozdĺž celého pobrežia Anglicka. So svojím novým katamaránom najnovšie okúsil zradné vody Cribbarovho útesu neďaleko mesta Cornwall pri pokuse zdolať šesťmetrové vlny. Malú jachtu sa mu však podarilo narovnať ešte predtým, ako na miesto dorazili záchranári na člnoch.

Crawley vyhlásil, že si vo väčšine prípadov dokáže poradiť sám a pomoc pobrežnej hliadky nepotrebuje. Tvrdí totiž, že pravidelné prevracanie lode je súčasťou jeho "jedinečných plavieb". "Problém je v tom, že pomoc privolá vždy nejaký cudzí človek, ktorý má síce dobrý úmysel, ale pritom nevie, že sa mi v skutočnosti nič nestalo," uviedol.

Glenn sa dokonca prirovnal k desaťnásobnému majstrovi sveta v surfovaní Kellymu Slaterovi, ich prístup a zanietenie svoje hobby sú podľa neho veľmi podobné. "Kelly používa úplne iný surf ako ostatní a vychádza mu to," povedal "Kapitán Pohroma". Nuž teda, veľa šťastia pri ďalších plavbách.



Kapitán Pohroma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu