Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Ruský "spiderman" v teplákoch spadol z 5. poschodia!

Z okna na balkón ešte preliezol v poriadku
Z okna na balkón ešte preliezol v poriadku

ORSK/BRATISLAVA - Rusi neustále dokazujú, že ich nátura vydrží naozaj veľa! Muž v meste Orsk na juhozápade krajiny vyliezol z okna na 5. poschodí aj s anténou v ruke, ešte stihol preliezť na priľahlý balkón, ale tam stratil rovnováhu a zrútil sa na zem. Príbeh má však prekvapivý koniec.

Rus sa mal pokúsiť o útek po tom, čo na jeho dvere zaklopal vymáhač dlhov. Zjavne sa nestihol ani poriadne obuť a obliecť, keďže na nohách mal iba ponožky a na sebe tenké tepláky a mikinu. S anténou sa ale rozlúčiť nedokázal. Jednou rukou najprv balansoval na okne, potom preliezol na balkón, odkiaľ sa asi snažil dostať na strechu. Stratil však rovnováhu a zrútil sa. Jeho pád zmiernila iba šnúra od antény, ktorej sa úpenlivo držal.

Po hrozivom dopade zostal nehybne ležať v snehu a nevyzeralo to s ním veľmi dobre. Muži, ktorí sa dovtedy na neho pozerali a natáčali si ho, mu pribehli na pomoc. O chvíľu boli na mieste aj zdravotníci. Hoci Rusovi prikázali ležať, po chvíli to nevydržal a postavil sa na nohy. Či to bol pokus o ďalší útek alebo ho nesplnená "misia" natoľko hnevala, nie je známe, isté však je, že sa otrasený (alebo opitý) opäť pokúsil vyškriabať na panelák. Nakoniec ho museli zo steny stŕhať traja chlapi.

 

Video nie je vhodné pre maloletých a ľudí s citlivou povahou

 



Ruský spiderman


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu