Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zakladateľ Facebooku sa stretol so svojím filmovým dvojníkom

Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg

LOS ANGELES - Zakladateľ Facebooku Mark Zuckerberg (26), ktorého úspešný príbeh ponúka vo filmovom spracovaní režisér David Fincher v snímke Sociálna sieť, sa v noci na dnes po prvý raz osobne stretol s hercom, ktorý ho stvárnil na striebornom plátne, Jessem Eisenbergom (27).

Multimiliardár zo Silicon Valley a za stvárnenie jeho postavy na Oscara nominovaný herec sa stretli v ostro sledovanom programe televíznej stanice NBC, Saturday Night Live.

Mark Zuckerberg, ktorého tvorcovia snímky nestvárnili práve v ružových farbách, a ktorý sa proti tomu bránil slovami, že ide o fiktívny príbeh, odpovedal na Eisenbergovu otázku, či snímku videl, stručným "áno" a konštatovaním, že film považuje za "zaujímavý".

Herec sa so zakladateľom Facebooku rozlúčil tľapnutím rúk. Ešte predtým potvrdil, že osobnosť, ktorú stvárnil na striebornom plátne, stretol po prvý raz v živote.

Film Sociálna sieť, ktorý uviedli už slovenské premiérové kiná a v polovici januára získal štyri Zlaté glóbusy, nominovali v ôsmich kategóriach na prestížne ocenenie Americkej filmovej akadémie - Oscara.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu