Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

K sexu dochádza rýchlejšie vďaka Facebooku!

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA – Flirtovaním na sociálnej sieti Facebook sa možno dopracovať k sexu rýchlejšie ako reálnym flirtom. Uvádza to prieskum lifestylových magazínov „Shape“ a „Men's Fitness“.

Presvedčených je o tom až 80 percent opýtaných žien! Dôvod? Pri vzťahoch tohto typu je možné ľahšie zostať v kontakte, preto idú ľudia na vec rýchlejšie. U mužov je toto presvedčenie o čosi menšie. Úspech v podobe spálňových radovánok, ktoré spúšťa Facebook, SMS-ky alebo chat, vidí 58 percent mužov.

„Dnes existuje veľa spôsobov, ako zostať v kontakte,“ hovorí Marissa Stevenson z magazínu Shape a dodáva, že vďaka tomu je ľahšie nájsť si možnosť flirtovať. Nie je treba čakať do ďalšieho rande, stačí poslať správu cez mobil alebo Facebook a opäť sa to posúva o čosi ďalej.

ALE: Skutočný partnerský vzťah na Facebooku nehľadajte. Psychológ Dr. Doreen Lynn je presvedčený o tom, že internetové známosti síce smerujú rýchlejšie do postele, ale ich trvácnosť je nízka.

„Je jednoduchšie skočiť rýchlo do postele, ako si vybudovať skutočné partnerstvo,“ vysvetľuje psychológ. Internetová komunikácia neznamená naozajstnú blízkosť. Nemôže nahradiť rozhovor tvárou v tvár. A pri sexe sú slová pomerne zriedkavé.

Niet divu, že 51 percent opýtaných uviedlo, že sex, ku ktorému došlo vďaka internetovej komunikácii, je síce skvelý, no menej intímny.

Okrem toho niektorí asi netušia, kedy by mali z intímnych chvíľ vypustiť techniku úplne. Ak počas sexu zazvoní telefón, až 5 percent z nich sa pozrie na display. Jedno percento sex dokonca preruší a hovor prijme.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu