Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Útoky na exotickú krásku Gamboovú z Talentu: Postup vďaka výzoru!

Zuzana Gamboová zaujala v súťaži aj vďaka exotickému zjavu. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Gamboová zaujala v súťaži aj vďaka exotickému zjavu.

BRNO – Nemá to ľahké! Zuzana Gamboová (20) zaujala v šou Česko Slovensko má Talent nielen spevom, ale aj exotickým zjavom. Sexica z Brna nadchla divákov, odbornú porotu, nie však ostatných súťažiacich. Tí jej totiž hladký postup do semifinále dávajú poriadne vyžrať!

S tým veru nepočítala! Porotca Jaro Slávik nedokázal od Zuzany Gamboovej odtrhnúť oči už vo chvíli, keď sa po prvýkrát postavila na pódium. Pohľad na vyvinutú blondínku s exotickými koreňmi naozaj stál za to. „Máš všetko, čo si muž u ženy môže priať," lichotila jej aj Lucie Bílá. Takáto prílišná náklonnosť poroty však začala prekážať speváčkinej konkurencii!

Účastníci talentovej šou si Zuzanu údajne vzali na paškál a za jej chrbtom ju ohovárajú. „Navážajú sa do nej. Vraj jej spev je priemerný a do semifinále sa dostala len preto, že koketovala s porotou,“ dozvedáme sa zo zákulisia súťaže.

Aj samotnú blondínku zaskočila prehnaná pozornosť, ktorá sa jej výzoru venovala. „Počítala som s tým, že sa nad mojím exotickými koreňmi pozastavia, ale nie s tým, že až tak veľmi,“ poznamenala nezadaná kráska. Tej nezostáva nič iné, len všetkým počas nedeľňajšieho priameho prenosu ukázať, že ani v speve nezaostáva.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu