Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Lucia Lužinská z Paneláku bola online: Som z inej planéty!

Lucia Lužinská Zobraziť galériu (4)
Lucia Lužinská

BRATISLAVA - Lucia Lužinská sa narodila 21. 2. 1976 v Trnave. Vyštudovala odbor herectva na VŠMU v Bratislave, čo zužitkovala počas účinkovania v Radošinskom naivnom divadle. Známejšia je však zrejme ako jazzová speváčka.

Milovníci divadla si ju môžu pamätať z muzikálov Malá nočná hudba, Krysař, či Kráľovná spieva blues. Lucia si zahrala aj vo filmoch Blízko nebe, či Hodinu nevíš.

Lužinská sa najnovšie stala novou posilou jojkárskeho seriálu Panelák. V ňom stvárňuje sexi sestričku Kláru. Chcete sa o Lucii dozvedieť niečo viac? Rada vám odpovie na zvedavé otázky v online rozhovore.

Rozhovor

13:32:47 - otázka od: Ulbrichtova.e Ten Imro je vazny tak blby ??? :)))) alebo to tak dobre hra ? :))) Imro je mozno pribrzdeny, ale herec Brano Bystriansky je prijemny, inteligentny clovek.

13:33:49 - otázka od: Kika Milá Lucka! Raz som ťa videla v mojej dedinke kde bývam - Chtelnica. A pekne si tam spievala Jazz... A stale spievam, buduci tyzden mame snuru s All.Time.Jazz, najdes to na mojej stranke :-)

13:34:48 - otázka od: aja Ahoj Lucia, seriál Panelák je môj obľúbený. Chcem sa spýtať, ako sa ti hrá s Michalom Bajzom? S Majom Miezgom sme spoluziaci z VSMU, takze sa dobre pozname a tesim sa, ze s nim hram.

13:38:43 - otázka od: Eva CHcem sa spýtať, s kým sa ti najlepšie hrá myslím s mužských hereckých kolegov? Nedáš sa s Michalom dokopy? Hm, zatial som hrala najviac s Bajzom, ale vsetkych hercov, ktori hraju v nemocnici poznam, takze sa tesim na kazdu scenu s nimi. A ci sa dam dokopy s Michalom, no to musi rozhodnut scenarista...

13:39:11 - otázka od: katka ako sa vlastne volá vaša postava v Paneláku? Klárika Máchová

13:40:32 - otázka od: evusqa ahooj..=D..chcem sa ta opytat koho sestricku budes hat??....ja pozeram Panelak pravidelne a este som ta tam ani raz neuvidela....=D...dik za odpoved..a peknusky deen No zatial ako nova postava sa tam sem tam mihnem, napriklad vcera a predvcerom, som ta, co koketuje s Michalom :-) Aj tebe pekny den.

13:42:21 - otázka od: mikooo....22 ahojj si sexi.....nechces skocit do kaviarne Dakujem. Prave teraz pri chate popijam kavu, to je asi jediny cas, kedy si mozem posediet, vacsinou tocim, spievam, koncertujem... takze zial...

13:43:57 - otázka od: viktor Zdravím Lucia, ste velmi sympatická žena. zaujímalo by ma či budete v seriáli Panelák oblečená aj trochu sexi, napríklad v minisukni v čiernych silonkách v lodičkách na vysokých podpätkoch ? Neviem vam povedat, zalezi od scenara. Aj ked minisukne nemam velmi rada. Lodicky mozu byt. Pekny den.

13:44:33 - otázka od: miro Máte v Paneláku aj nejaké chúlostivé scény s Mariánom Miezgom ? Zatial nie, ale jeden nikdy nevie... :-)

13:45:12 - otázka od: THE ROCK Si šteklivá na chodidlách? Som ryby, nohy nemam. hmm...

13:45:46 - otázka od: OGGY Máš rada masáže? Zboznujem, ale mam na to svojho cloveka...

13:46:14 - otázka od: Pipo Máš radšej ponožky a tenisky alebo plážové žapky a bosé nohy? Najradsej som v lete bosa, bez topanok.

13:47:34 - otázka od: Peter Ahoj si veľmi pekná držím palce Dakujem.

13:49:16 - otázka od: Paloma Dobrý deň ako sa vám hralo v Blízko nebe bol to krásny film? Blizko nebe bol zazitok, hrali sme s kolegynou zviazane dohromady, tak to bola sranda, ked sme potrebovali ist pocas natacania surne na zachod. Skoda, ze na Slovensku film nebol distribuovany...

13:50:04 - otázka od: Zuzana Ahoj Lucka ako sa ti páči v Paneláku? Ahoj Zuzka. Zatial je to velmi prijemne, pacia sa mi nemocnicne kulisy.

13:51:15 - otázka od: Karci22211 Neplánujete vyskúšať dabing? Uz si v zivote nic neplanujem :-) Ale momentalne vyuzivam hlas velmi vela na spievanie, takze asi by som na to ani nemala cas...

13:53:03 - otázka od: Roman Štadler Aký je pán Štepka šéf u Radošincov? Joj, uz som par rockov z divadla prec, takze neviem, aky je teraz. Ale ako kazdy clovek, ked mal dobru naladu, bola s nim zabava, ked horsiu tak bol mlkvejsi...

13:56:34 - otázka od: Otec Stanislav Aké máte plány do budúcnosti? Plany sa mi vzdy zmenili, ked som si nieco naplanovala, clovek mieni a... Ale urcite si chcem teraz uzit herectvo a samozrejme hudba je moja celozivotna laska, takze chcem nahrat tretie cd, pokracovat v projekte Jazz Goes To School a koncertovat s kapelkou ATJ. To je tusim aj dost prace :-)

13:57:25 - otázka od: arialka Clanok uvadza, ze ste sa narodili 31.2. Pokial viem, tak februar ma 28 dni a v prestupnom roku 29. Takze asi musite byt z inej planety :) No to mi hovoria cely zivot, ze som z inej planety, ze som prirodny ukaz :-)

13:57:52 - otázka od: michal ahoj Lucia, vezmes si ma? :))))) Michal, na to nemas spravne meno, aby som odpovedala ANO.

13:58:45 - otázka od: katarina ako ste sa mohli narodiť 31.2.? No vidite, a som tu :-)

14:00:37 - otázka od: antichina doby den Lucia,mozte nam prezradit aka bola Vasa prva reakcia na prichod p.Studenkovej do serialu?Nebojte ona tu nechodi :-)Dovolim si tvrdit ze reakcie na diskusnych forach bol takmer jednoznacny Studenkova out!!! No ja vnimam Zdenku asi inak, mam s nou v zivote dobre skusenosti, skratka je priama, ale to mam rada. Horsi su ti, co sa usmievaju do oci, a nikdy neviete, co vam za chrbtom vyvedu...

14:02:24 - otázka od: Peter Ahoj Lucia, si velmi pekna a chcem sa ta opytat, ze ci ukazes v seriali Panelak aj svoje nohy, myslim prsty na nohach a chodidla, urcite ich mas pekne. Aspon jeden zaber, nech sa je na co pozerat. Na nakrucani mas silonky na nohach? Nemozem hned rozbalit vsetky svoje tromfy! Ale ked prides na koncert a sadnes si pod podium, tak normalne mozes uvidiet moje hlasivky :-)

14:04:31 - otázka od: leos Lucka, február v roku 1976, ked si sa narodila, mal 31 dni? Asi uradoval "tlaciarensky skriatok". Inak - vela stastia v tvojej dalsej praci ti prajem. Dakujem Leos. Zahady mam rada, obcas ich dokonca pritahujem, tak ma to neprekvapuje s tym datumom narodenia...

14:05:38 - otázka od: Ďurko Ako sa Vám podarilo narodiť sa 31.2.1976?? Vidim, ze tych otazok pribuda, tak to prezradim! Prepiste trojku na dvojku...

14:07:00 - otázka od: rania Ahoj Lucia...videla som ta na nejakej fotke so psikom (vyzla)...je tvoj..? Mas nanho popri takej casovo narocnej praci cas? Vsak su to neskutocne nadherne a mile stvorenia..? Prajem ti este vela uspechov v zivote,ako tak v pracovnom a aj osobnom..a krasny dnicek.. Nebol moj, ale bol veeelmi zlaty, az mi ho bolo luto, ze musel tak pozovat... Dakujem, aj tebe vsetko dobre.

14:08:48 - otázka od: Aicul Lucia Lužinská sa narodila 31. 2. 1976 v Trnave...ako sa ti podarilo narodiť v deň ktorý neexistuje ??? Mozno to bolo preto, lebo pri porode bola moja babka, porodna asistentka a asi urobila nieco s cislami :-)

14:10:04 - otázka od: Eva Lucka,ozaj si sa narodila ako pisu?to asi na nejakej inej planete maju taky kalendar.hm,. Ale nie :-) Ale vidis, mozno v nejakom paralelnom svete som sa narodila 31. 2. Musim to zistit...

14:10:19 - otázka od: barbora ...kedy že sa to narodila? 31.2.? Hmm...

14:11:03 - otázka od: jana Ahoj, aku postavu budes v Panelaku stvarnovat a ako sa Ti tam hra? Klaru Machovu a zatial je vsetko velmi fajn a dufam, ze to tak este dllllhooo zostane :-)

14:12:32 - otázka od: Peter Ahoj, riadne ideš potom Bajzovi :), ako sa ti páči v tom novom prostredí, ktoré bolo postavené iba pre túto sériu . Waw, tak to uz z toho jedneho dielu je tak jasne? Moja postava je taka, takze po nom musim ist :-) Prostredie je super.

14:13:19 - otázka od: milan Lucka, aj ako sestricka v Panelaku cosi zaspievas? :) Dufam! Ale jedine jazz, aby ludia zistili, ze sa ho boja zbytocne :-)

14:14:56 - otázka od: simona Ako sa Ti hra? Si sopkojna s rolou sestricky? Nechcela bysi si zahrat nieco ine? Prave tato mi ulahcila rozhodovanie, ci znovu nastupit na herecku cesticku. Kedze je ina ako ja v zivote, tak je to pre mna vyzva :-)

14:16:10 - otázka od: petra chcela by si sa herectvom zivit? Najradsej by som sa zivila kreativnou cinnostou, ktora ma bavi a to aj robim. Ci uz hranim, spievanim alebo ucenim...

14:17:29 - otázka od: marta V Panelaku hrate aj po boku Petra Sklara? Z ste sa s nim stretli? Aky je v sukromi? Peta poznam trochu menej, ale vzdy som mala rada jeho humor aj naladu, takze zase len poviem, ze som rada, ze je tam.

14:19:12 - otázka od: linda venujete sa aj herectvu preto, lebo na slovensku sa spevom neda uzivit? Poslednych sest rokov som sa zivila najma spevom. Je to v mysleni, v podsate sa da vsetko, ked tomu verite. A herectvo mi je tiez blizke, tak si teraz trochu robim radost :-)

14:20:15 - otázka od: peter mozeme sa u teba tesit aj na nejake steklive sceny? ;) Fu, to neviem...

14:21:58 - otázka od: Vlado Sledovali ste Panelak aj predtym, ako ste dostali ponuku na ucinkovanie v nom? Co myslite, ze mozete tomuto serialu ponuknut? Prezradim vam tajomstvo, ked som studovala v Rakusku, tak tam neboli slovenske stanice a doma telku nemam. A ponuknut serialu mozem seba :-)

14:23:32 - otázka od: Ľuboš Ahoj Lucka. V Paneláku ste veľmi sexuchtivá, taká ste aj v skutočnosti? Nie som. Respektive rada svoje tuzby prejavujem len jednemu partnerovi a nechodim zo vztahu do vztahu.

14:24:50 - otázka od: silvia neobmedzuje ta praca na Panelaku v tvojich spevackych aktivitach? Zatial nie, vzdy sa to da nejako zorganizovat. Pred tym som studovala vonku a to bolo ovela narocnejsie a stihala som.

14:25:31 - otázka od: maria Lucka-Lucinka, rada Vas vidim aspon na dialku a posielam velke objatie:) Dakujem Maria, objatia su dolezite :-) Majte sa krasne.

14:27:18 - otázka od: lucia okrem toho, ze spievas, si aj ucitelkou spevu? mas nejakych ziakov? Robim hlavne workshopy, zatial to bolo na Letnej jazzovej dielni, na FiF UK a v Banskej Bystrici. Bavi ma to, ale teraz mi na viac casu nezostava...

14:28:04 - otázka od: martina ked si sa uz dala na hranie v Panelaku a mas aj herectvo vystudovane, nerozmyslala si nad tym, ze by si ucinkovala aj v nejakej divadelnej hre? dostala si uz nejaku taku ponuku? Divadlo som hrala pred 6 rokmi, ale mozno by som nieco skusila aj teraz. Uvidime :-)

14:31:14 - otázka od: eva ake mas ocakavania od ucinkovania v seriali Panelak? Ziadne. To som sa naucila za posledne roky, ked nemas ocakavania, nemusis byt potom sklamana. A ked pride nieco pekne, tak sa potom mozes tesit. Ocakavania patria buducnosti a ja by som radsej chcela zit TERAZ.

14:32:43 - otázka od: Mirecek-ba Slniečko,ty si zrela nie do serialu ale do postele,poloha ležmo,nohy od seba a podme.Si fajt kus,ahoj Jej, slniecko mi hovorili na gympli. To ostatne si musis poriesit s niekym inym...

14:33:44 - otázka od: Zuzana Strážovcová Ahoj Lucka ! Držíme Ti palce, si šikovná a veľmi dobrá speváčka !!! Máš úžasný hlas a tešíme sa vždy keď si v TV. Kde plánuješ najbližšie koncerty? Tvoji fanúšikovia Daduška, Zuzka a Roman Dakujem vam :-) Koncerty pozrite na http://www.lucialuzinska.sk

14:34:24 - otázka od: katka Chystáš v najbližšej dobe koncert? Máš horúce hudobné novinky? Pozri si moju stranku a tiez na youtube sa da nico najst:-)

14:36:14 - otázka od: karina Nechystajú sa autori Panláka využiť tvoje spievanie a urobiť z teba spievajúcu sestričku? To je otazka na tvorcov, napis im, ja som za :-)

14:36:49 - otázka od: Zuzana Strážovcová A zabudli sme - VŠETKO NAJLEPŠIE K NARODENINÁM, ktoré budeš mať 21.februára, ahóóój - daduška, zuzka a roman Dakujem. Tak a uz je to vonku :-)

14:40:24 - otázka od: Peter S Ahoj.Nezdá sa ti že podla tejto fotografie ktorá je tu uverejnená sa celkom podobáš na porotkyňu Martu Jandovú zo superstar? My sme sa na tom zhodli doma viacerí...Myslíš že Panelák bola dobrá volba ? Skor by som si Ta vedel predstaviť v nejakom dalšom filme ako "len" v seriáli...Prajem prijemný den, nech sa Ti darí. Ahoj Peto, vzdy treba niekde zacat. Ja si zial dalsi film nenapisem. Aj ked pri tom, aka som obcas uletena, co viem, co mi zajtra sadne na nos:-) To ze sa na niekoho podobam sa mi stava casto, zavisi to od toho, ako ma "nastajluju". V sukromi mam rovne vlasy a mozno by si ma ani nespoznal :-) Aj tebe pekny den.

14:41:39 - otázka od: Simona Ahoj Lucka, nemam na Teba ziadne otazky, len sa tesim, ze si dnes online. Sama som zvedava, na co budu ludia zvedavi:-)) Aj ja som bola zvedava a som obcas celkom potesena :-) A tesim sa, ze sa tesis :-))

14:42:45 - otázka od: wewe Lucia v seriáli ideš po primárovi Bajzovi. Páči sa ti Majo Miezga, ako herec a ako sa ti s ním hrá? Je to moj spoluziak, pozname sa, tak sa mi s nim hra fajn, uz na skole sa mi s nim dobre hralo.

14:45:16 - otázka od: biba Pozdravujem Luciu. Akú obľubuješ kuchyňu okrem slovenskej. Vieš si niečo aj pripraviť k zjedeniu? Varim s prestavkami od svojich 14. Teraz som menej poriadna, lebo mam malo casu, ale moja kamaratka tiez Lucka mi obcas vari polievky a stara sa o moje zdravie:-) Odkedy som bola v Japonsku zboznujem sushi, aj ked take dobre ako tam som ho zatial nikde nejedla :-(

14:46:49 - otázka od: Miro G. Zdravim zelam Vam vsetko dobre, ste neozaj neobycajne sympaticka zena, chcem sa spytat ci ste nositelkou samodrziek?:) Babka mi vravela, ze nesmiem "zo spodu" prechladnut, tak radsej nosim klasiku...

14:47:44 - otázka od: avonka Chcem sa spytat sudiac zo serialu, ci sa depilujete v podpazusi voskom?:) Ale ved v seriali mi nie je vidiet podpazusie...

14:49:00 - otázka od: rikki Ahoj Lucia,akú kávu uprednostňuješ? Ajurvedsku.

14:50:58 - otázka od: Santiago Nepomylili sa nahodou s nazvom toho serialu? Panelak sledujem, ale Vas som tam veru este nevidel a neberte to v zlom ale nevidel som Vas este vobec nikde :-) Nevadi, zatial som tam malo. A ked si ma hodite do Google, tak ma uvidite habadej:-)

14:51:18 - otázka od: Juro Sa mi zdalo, alebo si uz mala v serialy podvazky ?:-) To som nebola ja.

14:53:08 - otázka od: Jana Nepracovala si niekedy, alebo nepracuješ aj ako modelka? Si veľmi fotogenická! Držím palce v kariére aj v osobnom živote! Dakujem. Fotografi ma maju radi:-) Modelka je mimo moj zaber aj moju vysku. Aj tebe vsetko dobre.

14:54:53 - otázka od: tvarozek Lucia velmi ti fandim.kedze ta vnimam hlavne ako spevacku,dovol mi kontrolnu otazku. aka stupnica sa pouziva na substitucnu dominantu? :) Tak to teraz bude trochu out, ale mixolydian sharp eleven, alebo ked chces inak, aj lydian flat seven :-)

14:55:46 - otázka od: Miro G. Ja by som tiez poprosil odpoved, ci mate nejake skusenosti so samodrzkami :)) To uz som pisala vyssie, hmm...

14:56:18 - otázka od: Dominik Ahoj ako sa ti hra s panelakovými hercami.Ty si ta sestricka co je na 2 tyzdne na stáži Hra sa mi fajn a som Klara, budem tam dlhsie :-)

14:58:37 - otázka od: Bajkiki Stretli ste sa aj s nepríjemnými ohlasmi na vašu postavu Kláru?? Občas nadávam aj ja na hercov ak hraju negativnu rolu ale snažím sa hovoriť si: "To len tak výborne hrá" STE ZLATA!! No to poznam, raz som v jednom filme hrala tehotnu a bol tam prestrih na tehotnu mamicku v deviatom mesiaci a ludia sa ma pytali, kde mam to dieta. Ako by sa dalo na par hodin byt v deviatom mesiaci... Herci hraju role, ale maju svoje sukromne zivoty.

14:58:55 - otázka od: Avonka Chcem sa spytat ci si podpazusie holite, alebo depilujete :) Ani, ani.

14:59:42 - otázka od: ewička Ahoj Luci, neplánuješ ešte nejakú spoluprácu s Martinou Schindlerovou?? Neplanujem teraz nic a co pride, pride, budem to riesit potom :-)

14:59:58 - otázka od: mataa ahooj...:) velmi ti držim palce v Panelaku aj nadalej :)) Dakujem, vsetko dobre :-)

15:00:12 - otázka od: lilian hrali ste už v nejakých iných seriáloch? V seriali som este nehrala.

15:00:57 - otázka od: Wanesa co take sa este udeje w panelaku?? To nemozem prezradit ani vlastnej mame, zmluva mi to nedovoluje :-)

15:01:18 - otázka od: dzuso Budes velmi sexi sestricka??:) lebo pozor na Michala Bajzu:) Dzusko, dam si pozor :-)

15:02:26 - otázka od: Soňa Milá Lucka ! Nemám otázku, chcem vyjadriť obdiv Vášmu spevu a Vášmu vkladu do sveta jazzovej hudby - nádhera a poézia a radosť . Ďakujem a držím palce Soňa Soni dakujem, a dufam, ze sa este vela toho budem moct priniest :-)

15:04:01 - otázka od: Jana Panelak je strata casu Neviem, ale vsetko sa deje pre nieco a kazda skusenost je dobra, ked sa na nu pozera zo spravneho uhla :-)

15:05:24 - otázka od: Jana Ahojky. Konečne nejaká nová tvár v Paneláku. Držím palce, nech je tam tých scén postupne viac a viac. :o) Janka dakujem, pocet scen udava scenar, tak uvidime :-)

15:06:14 - otázka od: karol ahoj, aj ja som ryba..... Secko dobre zelam!!! Tak plavaj proti prudu, nenechaj sa strhnut a obcas vyplavaj z hlbky aj na povrch, je tam pekne :-)

15:06:50 - otázka od: fina strašne som rada že vás vidím aj v telke hrať a popleťe toho bajzu,máte na to ten svoj potmehucky usmev ktorý vám veľmi svedčí,držím palce aj v hraní aj v speve ste skvelá Dakujem, budem sa snazit :-)

15:07:18 - otázka od: michal Ahoj Lucka...drzim palce aby sa ti v zivote darilo:-) Michal, pekny den :-)

15:08:23 - otázka od: jaja ahoj :) si v nejakom pribuzenskom vzdahu s petou luzinskou, tanecnickou zo skupiny isrkych tancov Connemara? pekny den :) No neviem, je to mozne, tanec mam rada :-) Myslim, ze Luzinskych nie je tak vela, mozno sme vsetci pribuzni, nepatrala som po tom.

15:09:41 - otázka od: Mirusko Lucka trapite ma, na chodidla a podobne veci odpisujete, ale ci nosite, reps. mate skusenost s podvazkami, alebo samodrzkami na to neodpoviete :-) Dakujem vopred za odpoved. Fanusik Mirko Mirusko, chcela som sa vyhnut tomu, ze mam medzi prstami plavacie blany!...

15:10:43 - otázka od: Sergei Ahoj, si moja oblubena herecka...... velmi sa mi pacis a moja otazka smeruje na tuto temu? Mas priatela alebo priatelku? Kto sa ti paci viac? chlapec alebo dievca? Dakujem za odpoved a prajem pekny den. S pozdravom, tvoj tajny ctitel z Dudiniec Mam vela priatelov, momentalne byvam sama ale som zalubena. Tak neviem, ci som ta potesila...

15:11:17 - otázka od: Santiago páčia sa Ti viac španieli, taliani alebo slováci? :)) Fuu, takto ludi nevnimam...

15:11:49 - otázka od: weve ahoj kto sa ti v panelku najviac paci ??? (z chlapov) Momentalne podla scenara Bajza ale casom...

15:12:47 - otázka od: Deniska Milá Lucka,takže ako ty si hrala v paneláku?Ozvi sa a pobedz mi ako sa Ti v paneláku darilo Zatial je vsetko OK a casom snad bude viac zaberov :-)

15:13:19 - otázka od: tvarozek ahoj lucia, velmi ti fandim . vnimam ta hlavne ako spevacku, preto mi dovol otazku: aka stupnica ide substitucnej dominanty? :) Uz som odpovedala, uz ma neskusaj.

15:13:36 - otázka od: jakub je primar naozaj gay? Asi nie.

15:15:09 - otázka od: FINA si stále tak pozitívne naladená ako stále na mna pôsobíš?..A SI SKVELá No mam aj svoje cierne chvilky, ale vtedy som zalezena v posteli. Hlavne sa snazim aby ich bolo menej a menej a to je vec rozmyslania.

15:16:40 - otázka od: Dávid ahoj lucia...chcel by som sa spytat ako by si nejak strucne ohodnotila studium v grazi?...oplati sa mi tam jedneho dna ist? btw Your Jazz is just Perfect!Stay cool! Skola mi dala velmi vela, nielen informacie, ale stretnutie s talentovanymi ludmi z celeho sveta. Vtedy si uvedomis, ze svet je ovela vacsi a neberies sa tak vazne...

15:17:56 - otázka od: katka Mila Lucka, spievaš ešte pesničky od Janka Melkoviča? Velmi zriedka, mam teraz iny repertoar, ale jeho hudbu mam rada.

15:19:48 - otázka od: katka videla som video kde si spievala so skupinou bossanova,s lazarom sa ti dobre spievalo? kde vas uvidime? Kati bolo to len kratko, ale bolo to velmi inspirativne. Dufam, ze sa nam podari urobit nejaku hostovacku :-) Zatial sa to da naozaj vidiet len na youtube.

15:20:54 - otázka od: Bianka Ahoj...chcela by som sa opytat koho mas naj naj najradsej s panelaku. Zatial je to este skoro povedat. Som spokojna s mojimi kolegami aj kolegynami su to prijemni ludia.

15:23:06 - otázka od: Betty Pozdravujem a prajem dlhé a príjemné účinkovanie v PANELÁKU! Zaujíma ma ako ovplyvnilo tvoj život RND? Ďakujem. Hrali a spievali sme autorske veci, vela sme aj tancovali a bolo to pekne obdobie, lebo sme sa tam zisli ako skvela partia. Zazitkov je vela a to je dobre, lebo je na co spominat:-)

15:25:14 - otázka od: MisuLa ahoooj to Vy hráte tú sestričku čo chce Bajzu?? ste milá a nedáte sa odbyť.....som zvedavá ako zareagujete ked vám Michal povie že je gay.... :-) :-)....dakujem za odpoveď. :)) Myslim, ze tych sestriciek, co chcu Bajzu je viac a ovela viac fanyniek, co chcu mat Bajzu doma. A nepoznate to? Ved my zeny si myslime, ze nasa laska moze vsetko zmenit :-)

15:26:09 - otázka od: Diablica Ahoj, ahoj, ja ťa vôbec nepoznám, takže neviem ani prečo ti píšem, ani pekná moc nie si, tak ahoj!!! Vidis, ani ja ta nepoznam a tiez ti odpisujem. Hm. A maj pekny den.

15:28:21 - otázka od: Anička Dobrý deň, matne si Vás pamätám z rozprávky o Šeherezáde (rozprávky tisíc a jednej noci), ste to vy čo hrala Šeherezádu? Ak áno, vyzeráte veľmi dobre, pretože si ju pamätám ešte ako dieťa :-) všetko dobre. Ďakujem. Anicka nehrala som Seherezadu. :-(

15:29:00 - otázka od: matula hrráááš super ..bez teba je panellak o nicoom:)....Uzasna ...dzim palce:! Som tam kratko, nemylis si ma s niekym?

15:29:44 - otázka od: MisuLa ste blby?? ona sa narodila 21.2 ,............a nie 31.2........čo ste...... Tak a MisuLa to za vas vyriesila...

15:31:30 - otázka od: Ľubomír Pekný deň prajem. Tak konečne tam niekto okrášlil panelák, ste veľmi pekná. Je možné dostať od Vás fotku s podpisom? Zatial nemam svoje podpisky, ale vo vnutri CD All.Time.Jazz a LL- (Un)covered mame fotiek habadej a na koncerte vam to podpisem :-)

15:31:55 - otázka od: misiacik ná a Ty si kto. Ná vygúgli si ma.

15:33:33 - otázka od: petuliana Ahoj Lucka...Ako si sa dostala k takejto ponuke?Mas skusenosti s herectvom???? a dalsia otazka...sledujes Euroviziu? Petra.Dakujem Peta, som o.i. aj vystudovana herecka, takmer vsetci moji spoluziaci hraju v Panelaku. Uz som co to pohrala v divadlach a aj nejakych klubovych filmoch v Cesku. Telku nemam, tak nemozem sledovat :-(

15:34:25 - otázka od: miro v zivote som o vas ešte nepočul tak čo sa vas mam pytat? Ale aj tak vam zelam vsetko dobre:-)

15:35:00 - otázka od: David Pobjecky Budete mat aj nejake vystupenie v Jazze v Piestanoch? Ked nas pozvu...

15:35:24 - otázka od: Mario Ahoj nie je tvoja mamina náhodou učiteľka a neučila v BA-Dúbravke? Nie, ja nepochadzam z Bratislavy.

15:37:24 - otázka od: tibor@zoznam.sk Ahoj Lucia, nielenže dobre spievaš, ale dobre vyzeráš aj ako herečka, držím ti palce a dúfam že sa čoskoro stretneme u nás v Blue Note. Ahoj Tibor Tibor, aj ja dufam, ved vies, ze spev milujem. Nech sa dari.

15:37:49 - otázka od: jojko Ahoj mas rada tango nohavičky?A nosis ich? A ty?

15:39:02 - otázka od: Radhowan Ahoj Luci. Chcem sa opýtať, či je možne zahrať si stebou v Paneláku Neviem, to by museli rozhodnut asi tvorcovia :-)

15:40:17 - otázka od: jojo Ako sa mas a ake spodne pradlo rada nosis? Mam sa dobre a nezavisi to od mojho spodneho pradla, hoci sa tvrdi, ze najzdravsie je bavlnene. A ked sme zdravi, tak sa mame dobre, co myslis?

15:40:51 - otázka od: Iva ahoj ako sa máš? Celkom dobre. Vsetko dobre aj tebe.

15:41:19 - otázka od: Laki Ty tam aj hrajes ?? este som ta tam nevidel ......... Dobre sa pozeraj a skus uhadnut, ktora som ja :-)

15:45:42 - otázka od: cibi Kedy sa prestanu natačať take trapošiny , ako Panelák ???? Asi az ked nastupis ty, zozenies peniaze, napises najlepsi scenar, zozenies cely tym, najlepsich hercov, najlepsie neokukanych z inej krajiny, postavis studio, das dohromady casove plany, fu je toho vela. A potom mi daj vediet, mozno si konecne aj telku kupim, aby som si to pozrela. Ale drzim ti palce, lebo mozno si buduci genius a fakt ti to zelam.

15:45:57 - otázka od: Soňa Slečna Lucia, vyjadrujem Vám nadšený obdiv, Vášmu spevu, Vášmu vkladu do jazzového života na Slovensku a držím palce vo všetkom, čo podnikáte. :-)

15:46:18 - otázka od: fjk jkhk JGTS a tiez ATJ

15:46:47 - otázka od: ejha Ahoj,si velmi pekna chodis momentalne s niekym? Momentalne nechodim, ale vyhovuje mi to :-)

15:48:25 - otázka od: Forrest "Lucie, myslím že by ses měla vrátiť spátky domů. DO ALABAMY." (žimno na chate,či?) Rada robim veci PRE ODDYCH, ci uz na chate alebo na chate. Alabamu nepoznam :-(

15:49:15 - otázka od: ukjf dfj MMX

15:49:45 - otázka od: oblubenec Ako ste sa dostali k role sestricky a ako ste sa do nej vžili ? Postupne. A zatial sa vzivam :-)

15:51:01 - otázka od: Vy ste tam proste najsexi zena ;) No, moja postava by taka maly byt :-)

15:51:12 - otázka od: Andráš Ahoj, čo si mala dnes na obed?Poprípade čo si dáš na večeru? Pozyvas?

15:52:12 - otázka od: Mário Ahoj Lucia,momentálne ma zaujíma len jedna otázka... pridáš si ma medzi priateľov na FC ? :D Pekný deň, M. PS: žiadosť odoslaná Na FB chodim tak sporadicky, mam tam resty. No ked zistim nieco o tebe, tuto moznost nevylucujem :-)

15:53:15 - otázka od: Andráš Ako často čítaš topky.sk? Citala som dvakrat, lebo nemaaaaam cas.

15:54:09 - otázka od: Katka paci sa ti aj v realite marian miezga? Je to velmi fajn clovek.

15:56:33 - otázka od: hena ahoj. mozem sa ta spytat na farbu vlasov? aku znacku a aky odtien pouzivas? je pekna aj ja sa chcem dopracovat k takej farbe. dik Mam svoju kadernicku Dianu na Trnavskom myte. Dava mi zmyvatelny sampon, podobny mojej vlastnej farbe. A dlhodobo pouzivam kozmetiku Lakme, u nas nie je tak znama ale je fakt super. Staci takato odpoved? :-)

15:58:37 - otázka od: maria Nieje jedno kto kedy sa narodil mali napuisat 1. januar alebo april tak by dali pokoj. prajem vela uspechov Numerologovia vravia, ze to nie je jedno :-) Aj vam vela uspechov.

16:00:13 - otázka od: jbdjango Ahoj Lucia paci sa ti aj gipsy jazz alebo gipsyswing??? To je asi nejaky novy termin :-) No mozem ti povedat, ze Django Reinhardt sa mi paci.

16:00:38 - otázka od: Liva Brano Bystriansky je divny clovek Ja ho tak dobre nepoznam. Ty asi lepsie...

16:01:29 - otázka od: werda ahoj, nič sa nechcem spýtať,len Ti želám všetko dobré....aj v paneláku Dakujem, zelam aj tebe vsetkooo dobreee :-)

16:30:44 - otázka od: Viera ahoj lucka,co noveho pripravujes teraz Pracujem na Jazz Goes To School 3, budem dalej koncertovat s All.Time.Jazz, chstam tretie cd a chcela by som nahrat viac duetov s Borisom Cellarom, nieco podobne ako nasa pasledna skladba Merry Little Xmas. A tocit Panelak :-) Dakujem uplne vsetkym za otazky, aj za tie, na ktore uz nestiham odpisat. A zelam si, aby boli vsetci v pohode, nech sa kumuluje hlavne dobra atmosfera. Majte sa pekne... LL

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu