Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Herečka Kristína Svarinská bola online: Prezradila, akú nosí bielizeň!

Kristína Svarinská Zobraziť galériu (10)
Kristína Svarinská

BRATISLAVA – Kristína Svarinská (21) sa narodila v Bratislave a vyštudovala bilingválne gymnázium. Prvýkrát sa pred kamery postavila v jedenástich a zahrala si postavu Kiky v slovenskom filme režiséra Vlada Balca Dážď padá na naše duše.

Kristínu Svarinskú si môžete pamätať aj z reklamnej kampane na Euro alebo z Obchodu so šťastím. Momentálne mladá herečka hviezdi na obrazovkách televízie JOJ hneď v dvoch seriáloch. V Paneláku, v ktorom hrá hyperaktívnu študentku Niku a v Keby bolo keby, kde je dcérou Diany Mórovej a Romana Luknára.

Kristína sa venuje aj divadlu, napríklad hrá v SND v predstavení Fetišistky, a dlhé roky prepožičiava svoj hlas zahraničným herečkám, dabovala napríklad seriál Čarodejnice. Je zadaná a má dvoch starších súrodencov – brata a sestru.

Rozhovor

12:56:40 - otázka od: Jakub Ahoj Kika,netrpezlivo cakam,kedy budes volna :-) ale vazne,si fakt kočka,slava a krasa je nebezpecna kombinacia,necitis z okolia,ze ta zacali brat inac,ako si sa stalo v poslednej dobe dost znama?ahoj a drz sa Dakujem velmi pekne, obcas si vsimnem ze sa ludia pozeraju, popripade sa usmeju ale nejak extra to nevnimam..:))))

12:56:52 - otázka od: BRET si nádherná. oooo,dakujem:))))

12:57:41 - otázka od: Barborka Oblubeny parfem ?? Nech sa ti dari v zivote .... momentalne bvlgari,green jade, ale milujem z fleur de sante Alva,ale uz ju nejak neviem zohnat..:(( dakujem,nech sa dari aj tebe:)

12:59:48 - otázka od: Soňa Ahoj. Ktory profesor z gympla bol Tvoj najoblubenejsi a ktore predmety si mala najradsej? Ktore krajiny si uz precestovala a kam by si sa rada pozrela, ak by na to bol cas? Dakujem a drzim palce... Mala som stastie na samych skvelych profesorov, ale urcite to bola pani profesorka trieda Minarikova, ci pani profesorka Kublova-ucila ma anglictinu,asi moj najoblubenejsi predmet.. co sa tyka krajin,navstivila som Chorvatsko, Grecko ,Turecko,Taliansko v ramci dovolenkovania, a Pariz ako exkurzia..a bola som aj v USA:))) urcite by som rada navstivila Thajsko,Kubu, a taku nejaku exotiku>))) dakujem aj ja, krasny den:)))

13:00:26 - otázka od: Robo ahoj, kedy bude podla teba mier na blizkom vychode? komplikovana otazka...podla mna nie...doba je zla, ludia tiez, moc je silny pan...

13:01:27 - otázka od: Domciq Ajoj Kikus :) tak ako sa mas?? dufam ze v panelaku a v keby bolo keby sa udrzis co najdlhsie, pretoze velmi dobre vies ozivit dej :D si zlata, prijemny hlas (uz som si ta vsimala aj pradtym, ked si dabovala) a dobre sa na teba pozera :) tak drzim palceky aj nadalej !! tak co, objavis sa aj v inych serialoch?? diks za odpoved :) papa s pozdtavom Niqushiq :) dakujem ti velmi pekne, si velmi mila...myslim,ze bohate staci , ze som v tychto dvoch serialoch..:)))

13:02:33 - otázka od: Adriana Ahoj , mal podla teba dostať Barack Obama nobelovu cenu? Myslíš, že sa niekedy stretne Barack Obama s Mahmúdom Ahmadínežádom? ahoj, tazka otazka v takyto uprsany den:)))

13:03:01 - otázka od: =pete= Čau kočka, tešíš sa na výsledky experimentov, ktoré robia vedci v CERNE s hadrónovým urýchľovačom častíc ? ani nevies akooo, kazdy den sa budiim a cakam co vysledky prinesu:))))

13:03:33 - otázka od: Lenka Páči sa ti Roman Luknár ? Vo filme Dívka v nesnázích bol dokonca nahý :) Roman je uzasny clovek, a mam ho velmi rada:) a film som videla...:P

13:04:26 - otázka od: ala ahoj kristínka ..si veľmi dobrá herečka obdivujem ťa kolko máš v sebe pozitívnej energie ..chcela by som vedieť či aj v skutočnosti si taká energická žena?prajem ťi všetko dobré a veľa úspechov ...A. dakujem krasne, v skutocnosti som eneergicka tiez, ale urcite nie v takej miere ako moja postava v Panelaku..ale pokial ma veci bavia tak sa ich snazim robit naplno..:)))

13:04:48 - otázka od: michal Ahoj Kristínka... vezmes si ma? :))) kam??? :)))))))))))))))))

13:05:28 - otázka od: Vanderbilt Ahoj Kristínka, aké zlaté mláďa! Prečo neštuduješ na VŠMU? Tie 2 ludričky čo s tebou hrajú v Paneláku študujú nie? nestudujem na VSMU, pretoze ma nevzali...:) a ano , BABY :) studuju poctivo:))

13:06:04 - otázka od: Nemanja Matic Ahoj Kika, ktorá slovenská herečka ti najviac pomohla? pomaha mi stale Diana Morova priamo na placi....:)

13:06:42 - otázka od: Eva Myslíte si, že ste dobrá herečka? to neviem ja posudit, od toho su ini:)))

13:06:54 - otázka od: Tomas Mastalir Ahoj Kristinka, kedy si spolu zahráme v nejakej činohre? Pozdravujeme ta zo SND. Tomas Mastalir :))))))))))))))))))))))))))))))

13:07:26 - otázka od: Miso NR Ahoj Kikus.... Nedalo mi nevsimnut si, ako si Sajfovi vravela, resp. stazovala sa, ake mas kratke nohy oproti telu.... ako som to tak sledoval, tak mile rad budem jednym z tych, ktorym sa ty pacis taka, aka si.... Prajem stastne a vesele.. jeeeej , tak to je krasneee...dakujem ti velmi pekne..aj ja ti zelam krasne Vianoceeee:)))))

13:07:52 - otázka od: Wanda Hricovie Kika si strašne talentovana herečka. Nemajú pred tebou tremu taki kalibri ako Božidarka a ujo Slezaček? no tak to dakujem krasne:)) a myslim ze ten kto ma tremu som len a len ja:))))

13:08:15 - otázka od: PETO Prečo maš take krátke nohy??:) lebo zivot je nespravodlivy, a ked rozdavali dlhsie tak som asi zaspala...:))))

13:09:27 - otázka od: peto Ahoj Kika, pripadáš mi dosť umelá ale inač si sympatická, držím palce... heh, dakujem..:)))

13:10:08 - otázka od: VLADO Ahoj, kedy budeš hrať aj postavy primerané tvojmu veku? tazko povedat, ked raz budem vyzerat na postavy primerane svojmu veku:))))

13:10:52 - otázka od: Lucia Šubová Ahoj, dufam že si môžme tikať, zaujímalo by ma čo ťa viedlo k herectvu. Možno by som aj ja chcela byť herečka. Ahoj Ahoj, co ma viedlo k herectvu??? vobec ze nic, nikdy som nechcela byt herecka, a vsetko prislo velmi spontanne:)))) pekny den

13:11:32 - otázka od: OnlyFewCanLeadMarines S ktorými hercami z Paneláku z vykáš? pan Slezacek, pani Turzonovova, aaaaa...uz asi ani neviem..:D

13:11:45 - otázka od: Bado Ahoooj Kikuš, naši idú na výlet, mám napustiť vaňu? :) skuuus, v takom pocasi jedine..:)))

13:12:04 - otázka od: chlipnik :) Tanga elebo gaťky? ako kedy:)

13:12:28 - otázka od: Donatella Ktorý zo slovenských hercov ti pripadá trochu "přihřátej"? vsetci sme krasne rozohriati v nasich srdciach:D

13:13:10 - otázka od: Dodo Neni ti divné hrať puberťáčky??, veď už si dospelá...čo tak nafotiť nejaké akty?? dospela som, ale stava sa , ze herci hravaju mladsie postavy, neraz...:) aspon mozem uletiet do sveta mladsich:D

13:13:28 - otázka od: Vlado1 Ahoj Kristínka, brala by si takých rodičov ako je Mórova a Luknár? jasne, ze hej:)

13:13:51 - otázka od: martina Prečo v paneláku hráš takú hyperaktívnu babu?? lebo mi to tak napisali...ale tiez by som sa obcas len valala na gauci..:D

13:15:06 - otázka od: Tamara Ahoj Kika, strasne sa mi pacis v Keby bolo keby. Ako sa ti hralo s Dianou Morovou a Romanom Luknarom? Dakujem za odpoved :-) bola to vynikajuca skusenost, a hralo sa mi s nimi asi najlepsie ako sa len dalo...mam ich oboch velmi rada, a uzivala som si kazdu chvilku na placi:))))))

13:15:31 - otázka od: THE ROCK Ahoj si šteklivá na chodidlách? ano ano anooooo...ale obcas sa to da zvladnuuut:))))

13:15:53 - otázka od: OGGY Mas rada masaze? miluuuuuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeem ich!!!!!!!!!!! :))))))))))

13:16:18 - otázka od: Otec Stanislav Mas radsej tenisky a ponozky alebo plazove zapky a bosé nohy? v zime tenisky a ponozky, a v lete zabky a bose nohy:)

13:16:44 - otázka od: Peter Ahoj Kika si veľmi pekná nežiarlia na teba kolegyne? dakujem velmi pekne...ci ziarlia???nemajuu predsa ziaden dovod:)))

13:18:22 - otázka od: Paloma Ahoj ak by si porovnala Obchod so šťastím Panelák a Keby Bolo Keby ktorý z týchto troch projektov sa ti najviac páčil najviac ťa posunul a prečo? Obchod so stastim bola moja prva serialova skusenost, Keby bolo keby je moja srdcovka a Panelak bol skok do rozbehnuteho vlaku...KBK mi urcite poskytlo vacsi priestor co sa tyka hrania, a som velmi stastna ze som mohla byt jeho sucastou:)

13:18:55 - otázka od: Zuzana Ahoj Kikuš koho si dabovala v Čarodejniciach? no tak toto si ja vobec nepamatam:D i ked to tu bolo ako hlavne ,ze Carodejnice, ale to bola nejaka malinka postava...:)

13:19:24 - otázka od: Roman Aké máš plány do budúcna? no tak toto keby som tusila...:))) cestovat, hrat, studovat, zaabavat sa, smiat sa..:)))

13:20:11 - otázka od: Karci22211 Ak by si si mala vybrať medzi seriálmi hraním a dabingom čo sa ti najviac páči a prečo? to sa neda porovnavat, dabing robim okolo 10 rokov a je to moja srdcovka, a hranie v serialoch, v tom sa tak otukavam...ale milujem oboje:)

13:20:59 - otázka od: diana ahoj, chcela by som ta pozdravit a spytat sa ci citis vo svojom okoli nejaku zavist?..dakujem paaa ahoj, aj ja ta pozdravujem:)) zavist zatial necitim, viem ze by mal byt clovek mozno na to pripraveny , ale nemyslim si, ze je co zavidiet:)

13:21:12 - otázka od: Miso NR Aká je tvoja najobľúbenejšia farba? :D modra a zlta:)

13:21:26 - otázka od: Lojzo aku mas rada spodnu bielizen? :D pohodlnu a farebnu..:D

13:22:55 - otázka od: Silvia Ahoj, páči sa mi tvoja postava v seriáli Panelák a chcela by som sa ťa spýtať, čo si myslíš o tvojom seriálovom partnerovi Albertovi, ktorý sa podľa mňa, ale absolútne k tebe nehodí. Bertik je funny....:D dakujem ti velmi pekne ... tiez mu stale hovorim , ze nech nie je taky truhlik, ale ked to tak musssiii hrat..:))) inak je to velmi prijemnyy clovek:)

13:24:29 - otázka od: dada ahoj chcem sa ta spytat ako zacala tvoja herecka kariera a v kolkych rokoch to bolo ?? a ako sa ti pracuje s dianou morovou ?? moja "herecka" kariera sa zacala v mojich 11tich rokoch ked som natocila film Dazd pada na nase duse, kratko na to este jeden film Neverne hry a potom bol pokoj:))) az do minuleho roka, kedy sa spustila moja serialova draha,:D a s dianou sa mi pracuje az nadmieru dobre:)

13:24:49 - otázka od: paťka ako sa dá tak ľahko secko stíhat? panelák, keby bolo keby apod.? tak lahko sa to neda, ale ist to ide..:))))

13:25:38 - otázka od: jozef si zamilovaná...a odkedy..akí muži sa ti páčia mam rada muzov, ktori vedia co chcu, su vtipni, maju zmysel pre humor, a hlavne by mali byt velmi tolerantni:)))

13:25:47 - otázka od: Laszlo Görözdös ahoooj kikus, nasi isli na viikend prec :op nasi su doma..:D

13:26:18 - otázka od: vladko Ahoj Kika,dala by si si urobiť silikóny? jejda, daj pokoj...vystacim si aj s tym co priroda nadelila..:D

13:27:34 - otázka od: Martin Ahoj velmi sa mi pacis aj ako herecka a aj ako osoba ako taka , chcem sa opytat ako sa ti paci panelak a kde studujes ? dakujem ti velmi pekne:)))) Panelak je dobre rozbehnuty serial, ktory dufam,bude mat stale co ponuknut...:) a momentalne nestudujem nikde..praca praca praca,ze vraj slachti..uvidime:))))))))))))

13:28:25 - otázka od: patrisa ahoj kika si velmi sympaticke dievca a dobra herecka chcela by som sa spytat ze co povazujes za svoj najvacsi uspech v zivote ? dakujem krasne:) za svoj najvacsi uspech v zivote zatial povazujem to, ze su moji rodicia na mna hrdi, v kazdom ohlade..dufam , ze to tak ostane:)))

13:29:09 - otázka od: suzi Ahoj...si velmi sympaticka a este viac kvoli tomu,ze mas presne ten isty problem ako ja...(s nohami) :o) vela uspechov.. dakujem krasne:) no sak tie nohy spajaju viacereee z nas..:D aj tebe vela uspechov,hlavne think positive:)

13:29:26 - otázka od: PANIKA71 VIDEL SO TVOJE NOHAVICKY V REKLAME a v akej prosiiim ta??????:D

13:30:50 - otázka od: Barbora Ahoj Kika :-) Ako si sa dostala do TV ? Už v jedenástich rokoch ? Bola si na nejakých kástingoch ? Alebo ste herecká rodina ? :-) Dakujem za odpoveď do filmu som sa dostala cez kasting, ktory sa uskutocnik na ZUS kde som chodila na tanecnu, a tam si ma vybrali do dalsieho kola...a potom do dalsieho az ma nakoniec vybrali..:))

13:32:00 - otázka od: jozef dobrý deň Kristína. Mal som nedávno možnosť Vás vidieť v predstavení Fetišistky a boli ste velmi zlata a dobre ste hrali, bol som milo prekvapný, lebo serial je niečo iné ako takto pre divakmi. Prajem krásne Vianoce a vela uspechov.:-) jeeeeej, dakujem Vam velmi pekne, velmi ste ma potesili..dufam, ze ste mali pekny zazitok z predstavenia..:))) aj ja Vam zelam krasne Vianoce a vsetko dobreee do zivota:)))

13:33:00 - otázka od: Masta džigi Čafko prečo ste boli vo webmastrovi 3 a nebola si sama? Bolo by to lepšie. A dúfam, že si za počítačom vystretá neže sa zhrbíš:D prave som sa hned vystrela..:D vo webmastrovi nas zavolali vsetky tri, a bolo to tak dobre, aspon som nemusela vela hovorit..:D

13:33:54 - otázka od: Dáška ahoj KIka chcela bi som sa opytat ze ako sa ti hra paneláku a keby bolo keby uz si si zvikla strasne ste zlati parik aj s albertom si skvelá mlada herecka mám ta strasne rada nech sa ti dari :D dakujem ti velmi pekne,hra sa mi prijemne, je tam uzasna partia ludiiii a vzdy sa na nich vsetkych tesim:)))

13:34:19 - otázka od: tessa Ahoj Kristínka! Veľmi držím palce, geniálne hráš v oboch seriáloch na Jojke! Je fajn, že televízie dávajú šancu aj mladým začínajúcim hercom! Nech sa ti darí aj do budúcna! dakujem dakujem dakujem..:))) pekne Vianoce Tessa:))))

13:35:10 - otázka od: Zuzka awoj Kika..ako sa mas ?Si super herecka najmä v Paneláku..:)a s kým si najviac rozumies v paneláku ?pekný den prajem...) jeeej,to je velmi mile:))) rozumiem si so vsetkymi, ale kedze najviac hram s Dianou a Vladkom Kobielskym , tak su to asi prave oni:)))

13:36:04 - otázka od: sisuus ahoj kikus :D naši išli na víkend preč :D jaak sa maas ??:D mas nakupene vianočne darčekyy ?? co si kupila ??:D:D si super uzasna pekna :D exceluješ !! vau vau vau, dakujem krasneeeee:)))))) mam sa celkom dobreeee, az na to pocasie depresivne vonku..:))) darceky este nemam, nakupujem tak 22ho aby to bol poriadny chaos..:)))

13:37:17 - otázka od: NikaPP ahojky , ja sa len chcem opytat ci si niekedy skusila svoje stastie aj inde ako v herectve,lebo podla mna by si mala velku sancu uspiet ako modelka. Inac si velmi pekne dievca, tak to len preto. Prajem vela stastia v zivote a krasne prezitie vianocnych sviatkov.Nika dakujem ti velmi pekne:))) to tak potesi, ked zena pochvali krasu..:D ale nie, vobec som neuvazovala nad ziadnou karierou modelky, to by museli navrhary zmenit pozadovane proporcie..:D krasne Vianoce aj tebeee:)))))))

13:37:41 - otázka od: btb Caf! Mas akvarko? nemaaaam...:))

13:39:09 - otázka od: Barbora Ahoj Kika :-) Ako sa máš ? :) Keď som si prečítala tvoje úspechym , zarazilo ma, že už v 11 rokoch si hrala.. Ako si sa dostala už vtedy na TV obrazovky ? Sú aj tvoji rodičia herci ? Alebo si talent od prírody a bola si nejakých kastingoch a uspela si.. Vopred ďakujem za odpoveď :) do filmu som sa dostala cez kasting ktory bol v tanecnej skole...moji rodicia nie su herci, i ked otec sa pohyboval v tejto branzi niekolko rokov...ale ako produkcny,..preto aj nebol velmi nadseny, ked sa dozvedel ze som sa ako 11 rocna vybrala na kasting..:))))

13:41:36 - otázka od: nimo Ahoj Kika, uz mas darceky nakupene na Vianoce? Inac si super kocka, nech sa ti dari.. joooj, darceky ....este nestraste..:)))) dakujem krasne..aj tebe vela uspechov>)))

13:42:05 - otázka od: adulik ahoj Kika, nechcem sa spýtať nič, píšem len tak. Chcem ti popriať veľa úspechov v hereckej kariére lebo panelák sledujem každý večer spolu s priateľom a dúfam, že ťa budeme vidieť čoraz viac ako herečku, lebo ti to ide naozaj dobre. si proste profesionálna:). Veselé Vianoce, aj keď trochu predčasne a krásny Nový rok... dakujeeeem..:))) aj tebe krasne Vianoce a stastny novy rokkk:)))

13:42:17 - otázka od: Lenka a ty si kto? a taka jedna...:)

13:42:38 - otázka od: los milanos ahoj....si zadana, ale predsa aki muzi sa ti pacia? myslim po fyzickej stranke..... nemam konkretny typ:)

13:42:55 - otázka od: Masta džigi Ta ty si taká zhovorčívá jak včera Patrik:D ta sak a co budeeem..:D:D:D

13:43:25 - otázka od: sally ahoj Kika, aké si znamenie a s akým znamením si najlepšie rozumieš ? Dikes a pekny dnik :))) som Byk a netusim s akym znamenim si rozumiem..:))) asi s takym, ktory ma skroti..:)))))):D

13:43:47 - otázka od: Laszlo Görözdös ahoj kikus, dnes som uvaril mnamky sote, este mi ostalo, nedas si so mnou? vau, mnam mnam...:))) dobru chut

13:44:42 - otázka od: mako Ja len, ze..sa mi lubi, ze niekto dokaze byt aj obycajnym clovekom a na nic sa nehra. Takych je uz malo. A ked je ta osobka este aj tak sympaticka ako ty...tak sa mi az verit nechce...:) Jaj, a ahoj este...a ak sa do sviatkov nestretneme, tak krasne vianoce aj novy rok...;) jeeej, krasne Vianoce aj tebeee:))) a dakujem velmi velmi pekne..:)))

13:45:43 - otázka od: Kamila Dobry den kristinka. Pamatas sa este na casy, ked si s rodicmi byvala na Vysokej ul.a z balkona domu oproti vo dvore na Teba pokukovala 2 chalani tak v Tvojom veku ? Prajem Ti vsetko dobre a pekne sviatky i Tvojej maminke. jeeej:))) este tam byvateee??? dufam, ze nie, ved tam teraz postavili peknu ozrutu...aj Vam krasne sviatky:))

13:46:18 - otázka od: oorbx No Tebe by som dal vencit nie len dunca :] Nechala by si sa nahovorit ? nebodaj mas nejake andulky ,ktore treba vypustit a potom ich nahanat naspat do bytu???

13:46:37 - otázka od: Emil nazdar, mas doma ps3 ? Hravas Assassin's Creed? nemaaam, a vobec netusim co to je..:D

13:46:49 - otázka od: jano Ahoj, co by si nikomu neprezradila? tajomstvo..:D

13:47:23 - otázka od: maria zelezinska ahoj kikinka :))) momentalne tlačím do ,,hlavy,, pirohy :D wybornéé súú :D a tty mas ake jedlo najradseej ??:))) milujem velmi vela veci, talianska kuchyna, aj sushi, ale aj dobre steaky..:))) a maminkinu kapustnicu:)))

13:48:13 - otázka od: Anka Ahoj Kristina! Musim povedat, ze z mladej generacie hercov ma nikto nezaujal tak ako Ty. Si talentovana, prirodzena a pekna zaroven, co je vyborna kombinacia. Prajem Ti veľa uspechov a tesim sa na vsetky Tvoje postavy. dakujem velmi pekne, zelam krasne sviatky>))

13:48:41 - otázka od: Silvia Ahojky Kristínka držím ti palce a mám ťa rada v každom seriály čo hráš si dobrá herečka!!! Maj sa Silvia jeeej dakujem , no dnes sa budem asi len usmievat:))))

13:49:04 - otázka od: Boris keby ta nejaka partia pozvala na 2 tyzdnovy vylet , kde sa spi v stane, isla by si? napr. v Alpach ;) vau, tak to by bol urcite velkyyy zazitok...:D

13:49:22 - otázka od: Ria ahoj Kika, priznam sa, ze som ta registrovala az doteraz viac menej ako dabingovu herecku, som rada, ze konecne mozem priradit k menu aj tvar. si mi strasne sympaticka, drzim palce, nech sa ti dari a zelam krasne Vianoce:)) dakujem, aj ja zelam krasne Vianoce, hlavne pokojne...:)))

13:49:48 - otázka od: oto ahoj Kika si super herečka,veľmi sa mi pači Tvoj výkon,herectvo robiš srdiečkom a to sa mi velmi páči,veľa štastia Kika vau, dakujem..:)))))) velmi velmi:)

13:49:58 - otázka od: Boris Čaf Kika, si fajn herečka a fandím Ti v oboch seriáloch. Keep going...:-) thanks a lot:)

13:51:19 - otázka od: Milan Konečne krásna mladá tvár na obrazovkách, si super aj ako herečka, páči sa mi aj zafarbenie tvojho hlasu. Postavy, ktoré hráš Ti asi sedia, si výborná. Športuješ aktívne ? Ak áno, v ktorých športoch? tancovala som zopar rokov, ale potom som presne v tom problematickom veku 14 rokov prestala, a potom som dlhoo nic nerobila, co tak aj dopadlo, tak teraz sa snazim makat:)) aktivne nesportujem, ale milujem plavanie:)

13:52:06 - otázka od: michal No ahoj Kikuska chcel by som len vediet kam chodievas bavit ?? si z ba?? panelak nesledujem je to strasna hlupost ale ty si zlata babena drzim peste a krasneho Ježiaša prajem:)) cistokrvna Bratislavcanka:))) sem tam ked je cas a chut tak zbehnem do mesta niekam/...dakujem a aj tebe zelam krasne Vanoce>)))

13:52:27 - otázka od: majo si veriaca??? chodis do kostola? nie, nechodim do kostola..:)

13:52:49 - otázka od: miška veľmi sympatická, mladá slečna :) dakujem miska:)

13:53:15 - otázka od: Nina Ahoj, ty si dabovala seriál Čarodejnice ? A koho ? inak si super, veľmi dobre hráš v Paneláku :) no to by som si aj ja rada pamatala ze koho..:D nejaku malinku postavu asi..:D inak ti dakujem:)

13:53:31 - otázka od: dafit ahoj mas pekne oci ako to?cvicic alebo nejaku aktivitu vykonavas?? dakujem krasne:) cvicim cvicim:)

13:53:50 - otázka od: Tomas Ahoj Kristinka. Drzim palce, Som rad,ze konecne je aj u nas cas pre novych a talentovanych hercov. Vela stastia-mas toho pred sebou este vela tak si to uzivaj rovnako ako zivot. Pa budem , dakujem krasne,pekne Vanoce:)

13:55:10 - otázka od: Martina Ahoj Kika..Si veľmi dobrá herečka v Paneláku..Myslím že je to vzláštne ale chcela by som sa spýtať kedy si sa narodila,aké je tvoje obľ.jedlo a na akú školu chodíš.A na záver by som ti chcela všetko dobré priať či už v novom roku či v Paneláku..Prajem aj pekne strávené sviatky...A nech máš veľa veľa dobre platených ponúk.... dakujem velmi pekne..takze pekne poporiadku ...narodila som sa 14.5.1989, moje oblubene jedlo su napriklad cestoviny a spenat na vsetky sposoby:) a momentalne nechodim na ziadnu skolu:) pekne a pokojne sviatky aj tebe..:)))

13:55:40 - otázka od: Sajfa za koľko by si zo mnou išla do postele??? ale vážne fakt vazne? nedoplatil by si sa ..:D

13:55:57 - otázka od: Tom Zaujimalo by ma ci serial Keby bolo keby bude mat aj dlsie pokracovanie? to by aj mna :)

13:56:33 - otázka od: Milan Ahoj Kristína! Chcel by som ťa poprosiť o fotografiu s podpisom a venovaním do mojej zbierky autogramov. ďakujem Milan Kuna-ml, Kostolného 16, 031 01 Liptovský Mikuláš ahoj, zatial nemam podpiskarty, ale ak ti to nebude vadit, tak nieco ine vymyslim:))) pekny den

13:57:17 - otázka od: mama Ahoj Kikus, posielam pusu. Drz sa. cicka cau:)))) vidime sa doma:)

13:57:44 - otázka od: Limo Ako je mozne, ze v seriala Keby bolo keby sa dej posuva niekolko mesiacov a stale je v nom leto? Viem, ze sa natacal v lete, ale v tom vasom seriali je to leto nejake dlhe. my mame to najdlhsie leto na celej zemeguli..ani v Australii take nemaju..:D

13:58:07 - otázka od: zora KIKA, chcem Ta len pozdravit a povedat Ti, ze Ti velmi velmi drzim palce...A vies, asi po kom ma meno moja dcera :-) moja krasna najkrajsia, pusuuuuuu:)))))))))))))))))

13:58:41 - otázka od: marosss akoj kika chcem sa spytat ci si sledovala futbalovu kvalifikaciu na MS v JAR??? no tak trosku velmi malo..:)) ale posledne dva zapasy hej..:)) ci tri..:D sneh v Polsku ma dostal..:D

13:59:16 - otázka od: Roman ahoj,ako sa masv tomto krasnom pocasi :DD , a v Panelaku nechodievat tolko do baru treba aj študovat ok? :dd mam sa asi tak ako to pocasie..:D a rozkaz, sefe!:D

13:59:47 - otázka od: jufinko Ahoj kikus.. nasi isli na vikend prec... mam napustit vanu??? :-) pekny usmievavy den prajem aj tebe kraaaasny den:)))) a napusti, ved vonku je zima, aspon zrelaxujes:P

14:00:19 - otázka od: ondro Ahoj Kristina,gratulujem velmi Ti to pristane na televíznej obrazovke.Panelák pozerám len sporadicky, ked mám volno,ale vždy sa teším na Tvoj výkon-Dúfam že ti to s VSMU konecne vyjde... ja velmi pekne dakujem..dufam, ze vyjde to co ma..:) ci VSMU alebo nieco ine..:) uvidime..:)

14:01:01 - otázka od: petra ahoj velmi sa mi pacis ako herecka v panelaku.bude sa tvoja postava nejako rozvijat? dakujem pekne..uvidime , co pan Kraus napise:)

14:01:33 - otázka od: reginka ako si sa dostala do paneláku? najprv ma vybrali do Keby bolo Keby a potom uz prisla rovno ponuka do Panelaku..:)

14:02:05 - otázka od: roman ako sa mas , myslis ze bude este v tomto roku snezit ??? DD mam sa tak uprsane, ale celkom oka..:) ci bude snezit??? mohlo by, chcela by som sa konecne naucit snowboardovat..:)))

14:02:14 - otázka od: gabika ahoj.prosím pozdrav všetkých v paneláku všetkých všetučkých ste suuuperrrr... dakujeeem, odkaaazem..:)))

14:02:28 - otázka od: Matooo Ahoj,musím ti napisat ze si jednoznačne najsexi herečka zo svk seriálov. wau, tak to teda dakujem fakt ze megaaaa:)

14:03:07 - otázka od: Luludi Keď čítam tie otázky, tak všetci ťa chvália a mne sa zdáš taká obyčajná. Skôr nič-moc. Nemohla by si ubrať z afektu? pre teba vsetko..:))))

14:03:34 - otázka od: Slavo Kralovic Slava - polna trava... ziadna slava. Kristina mas velky talent, dufam, ze ta raz budem mat prilezitost obsadit ta do serialu, alebo filmu. :) pekny a uspesny zvysok dna prajem. Slavo dakujem krasne:) dufam teda aj ja, krasny den:)

14:04:21 - otázka od: vladko Ajoj Kikuš.Mam plnu izbu tvojich plagatov a som tvojim velkym fanusikom... Myslis, ze pozvat ta na rande nie je dobry napad? vau, moje plagaty??? myslim , ze ked ma pozves takto verejne tak to je asi ten najlepsi napad..:D

14:04:55 - otázka od: Gabo Ahoj, povedal Ti uz niekto, ze si slovenská Denise Richards? :-) ooo bozeee..:D to mi teda este nikto nepovedal, ale pocula som teda uz vselico..ale dakujem kraasne..:))))

14:05:38 - otázka od: fantomas kde si sa nabralo ty sympaticke dievcatko? Tesi nas to je to ozivenie, len tak dalej tak som sa narodila pred 20timi rokmi v Bratislave:))

14:06:12 - otázka od: denis ahojky, som tvoj velki fanusik, v panelaku si naj dakujem ti velmi pekne:) a pekne Vianoce:)

14:06:57 - otázka od: Tomas Kedy si stratila panenstvo? uz to bude nejaky ten paaatek dozadu..:D:D:D

14:07:46 - otázka od: Adika Ahoj, len Ta chcem pozdravit a popriat vsetko dobre. Patris k mojim oblubenym hereckam, a pevne verim, ze Ta caka super kariera. Drz sa. Stastne a Vesele! Stastne a Veseleee aj tebe..:)) a dakujem:))))

14:08:41 - otázka od: veronika z BB ahoj Kikus:)aky mas dnik, dari sa?co mas este dneska v plane? a nejake plany do buducnosti? nech sa ti dari v zivote:)si zaujimava a talentovana osobka:) ahooj, ale den je celkom dobryyy...az na to pocasie..:))) dnes este ideme kupovat kostymy do panelaku a potom budem len oddychovaaaat..:)) dakujem ti velmi pekne, aj tebe nech sa dari:)))

14:09:16 - otázka od: adela Ahoj Kika, ake bilingvalne gymko si studovala? Nie nahodou spanielske? Inak super hras v Panelaku, parada! Drzim palce...:) nie nie, anglicke bilingvalne:))) dakujem, pekny den:)

14:10:04 - otázka od: PETER Dlho som na tebe hľadal chybu.. a konečne som ju našiel..veď ty nemáš kridla anjelik no teda..:)))) dakujem krasne:)

14:12:12 - otázka od: Peter Ahoj, nestava sa ti že sa ti niekedy že sa ti pletú texty z dvoch seriálov dohromady ?A ešte s kým zo zahraničných hercov by si si rada zahrala v jednom filme ? ahoj, vies co, toto sa mi nestalo este ani raz:))) a urcite by to bol George Clooney,Brad Pitt(klasikaaaa))) , a kludne aj s Angelinou by mohli byt spolu..:D

14:13:59 - otázka od: Matúš Ahoj! Ako herecka na mna posobis super, hlavne co sa tyka panelaku, no co som mal moznost pocuvat ta vo webmastrovi, moc si na mna dojem nespravila. Si krasne ziena, no nemas pocit, ze svoju rolu uspesnej, mladej herecky davas prilis najavo? ahoj, co sa tyka mojej roly uspesnej mladej herecky, tak si nemyslim ze to davam najavo ,pretoze si to hlavne vobec nemyslim:) a ani sa ti necudujem ze som na teba dojem nespravila,nejak velmi som sa nesnazila:)) krasnyy den zelaaam:)))

14:14:21 - otázka od: Marek z TT Najkrajšia herečka na SVETE !!!! Prajem krasne prežitie vianočnich sviatkov :)) dakujem dakujem :))) aj tebe krasne Vianoce:))

14:15:08 - otázka od: lucydka ahoj chcela by som vediet ci je to pravda vraj si arogantna a stupla ti slava do hlavy je natom nieco pravdy????ahoj pekne sviatky..... :D:D:D:D tak neviem, ci som sposobila na toto odpovedat..:D:D pekne sviatky aj tebe..:)))

14:15:26 - otázka od: petas ahoj kika,ty mas ten najzlatunskejsi hlas na svete, nadabuj mi vecernicek proosiiim =D jasneee, dakujeem..:)))))

14:16:49 - otázka od: robinko ahoj kristínka ! what kind of music you like and whats your favourite band?? :D ...aaa ešte favourite movie ak sa dá :D ...prajem krásne sviatky !! ahoj, pocuvam vsetko co ide v radiu, lebo vacsinou hudbu pocuvam v aute, a ked som bola mladsia tak vela vela hipohopu:))) a co sa tyka filmov, tak oblubeny by sa hladal tazko, urcite nejaka funny komedia:)))aj tebe krasne sviatky>))

14:17:35 - otázka od: maros Ahoj Kika, chvilu mi trvalo, kym som si na teba v Panelaku zvykol, ale o to viac sa mi tam pacis teraz ;-) Kde ta mozno vidiet hrat v divadle? Vsetko dobre ti prajem. tak to je super, dakujem pekne:) v divadle alternujem taku malinku postavicku v predstaveni Fetisistky/v SND...:)) vsetko dobre aj tebe:)

14:18:31 - otázka od: Wewii aké je to nikine tajomstvo s tym menom? ako sa tam vola? :D to keby som vedela...proste Nika:)))

14:19:06 - otázka od: Mirka Ahoj, prajem ti krasne prezitie sviatkov a vela uspechov v praci...hlavne vela natacaj,aby sme mali co po veceroch pozerat...nech nepozerame len americke krimi...ale aj trosku reality zo Slovenska...peknz den a este krajsi vikend.. dakujem,krasny den aj tebe...a budeme sa snazit, lebo tych CSIiciek uz bolo fakt vela..:D

14:19:35 - otázka od: ivan Ahoj,vôbec nepozeram keby bolo keby,ale asi zacnem....si kocka,nech sa ti dari zacni zacni..:)) dakujem, pekny den:)

14:19:50 - otázka od: Dida M. Ahoj Kika, čo si mi kúpila pod stromček?? :))))))))))))))))))))))

14:20:56 - otázka od: Robert Cítiš sa žensky? obcas:) vacsinou dievcensky:)

14:22:34 - otázka od: alojzik caf...videl som ta vo webmastrovi...posobila si tam dost namyslene (odmerane)...ale inac sa na teba celkom da pozerat :D vela stastia ahoj, bola by velmi fajn keby sa nezamienalo slovo namysleena a odmerana..mas pravdu, odmerana som bola, ale nemyslim si ze som namyslena>)) ale inak dakujem, aj tebe vela stastia:)

14:23:13 - otázka od: jožo rasko ahoj chcel by som sa ta spytat ci by si mohla mat partnera povedzme o 4 roky mladsieho ked raz budem mat 30 rokov tak povedzme ze hej:)))))

14:23:13 - otázka od: MALCEV BORIS cafko jako ? cafko , dobre:)

14:24:10 - otázka od: Kajka Ahoj Kikuš,si super herečka! V Paneláku si veľmi super a tak isto aj v Keby Bolo keby,moc ťa obdivujem,chcem sa ťa opýtať že ako sa ti hrajú scénky kde sa hádaš so seriálovou Zdenkou? ahoj, dakujem ti velmi pekne..obcas sme sa s Baskou( Zdenkou) dost nasmiali pri natacani>))))

14:26:32 - otázka od: Zdeno Nic sa ta nechcem opytat.Len som ti chcel povedat,ze som dlllho v zahranici a obcas si pustim Panelak,aby som pocul zase slovencinu.A aby som sa na teba zase pozrel....Vela uspechov ti prajem... dakujem ti velmi velmi pekne:))))) A uz sa s vami vsetkymi budem musiet rozlucit, bolo to velmi fajn, dakujem vsetkym velmi krasne za pozitivne ohlasy, hned sa mi bude krajsie prezivat tento uprsany den a takisto si vazim vsetky prispevky:))) zelam vam vsetkym krasne prezitie vianocnych sviatkov, hlavne si oddychnite vsetci a prezite ich v kruhu najblizsich:))) caute

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu