Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Katarína Koščová bola online: Vyspovedali ste prvú slovenskú SuperStar!

Katarína Koščová Zobraziť galériu (6)
Katarína Koščová

BRATISLAVA – Chcete vedieť, ako víťazstvo v súťaži ovplyvnilo jej život? V stredu od 14:00 vám speváčka Katarína Koščová (27) odpovedala na všetky zvedavé otázky v online rozhovore.

Katka sa narodila 11.02.1982 v Prešove v znamení vodnár. Má ukončené magisterské štúdium na Filozofickej fakulte Prešovskej univerzity v odbore filozofia – estetika.

Speváčka hudbu milovala od malička. V roku 2004 sa prihlásila do prvého ročníka súťaže Slovensko hľadá Superstar. V nej si získala sympatie divákov a vďaka nim, svojmu speváckemu talentu a skromnosti túto súťaž aj vyhrala. Katka získala ocenenie aj v hudobnej ankete Slávik v roku 2005 v kategórii Objav roka.

V marci 2009 vydala Prešovčanka svoj v poradí tretí sólový album s názvom Nebotrasenie. Spoločne so sestrou Veronikou a švagrom Martinom Husovským (lídrom skupiny Komajota, pozn. red.) vydali CD s názvom Uspávanky.

Rodnému mestu Katka podľahla natoľko, že mu zostala verná aj po skončení súťaže. Naďalej býva v Prešove a naplno sa venuje hudbe a svojmu partnerovi. Už viac ako dva roky tvorí tmavovláska pár so svojím manažérom Michalom Pivovarom. Vzájomný vzťah sa rozhodli spečatiť svadbou, ktorú plánujú na august budúceho roka.

Rozhovor

14:00:51 - otázka od: Peter Kubala Ahoj Katka, paci sa mi pesnicka Boi co si naspievala s Jarosom. Je to podla mna tvoja najlepsia pesnicka. Preco ta Miro nezavolal spievat ju v slovencine a prespieval ju neskor s Petrou? Nie je to podraz od neho? V prvom rade prajem krasny den vsetkym:) A teraz k Boi. Pravda je taka, ze ma Miro zavolal, ale ja som to odmietla.Venujem sa uplne inej muzike a rada by som sa prezentovala hlavne cez vlastnu tvorbu. Pripadalo mi to trosku kontraproduktivne v ramci toho, ze sa zaoberam inym zanrom. A myslim si, ze Peta Humenanska v Na dne mora vyznie krasne, takze to bol dobry tah:)

14:03:10 - otázka od: Lenka Ahoj, Kati. Ako sa mas? Velmi si sa mi v SHS1 pacila a aj tvoja hudba potom bola super. Priznam sa, ze ostatne CD este nemam, za to tie prve dve su super. Ale dlho som sa nevidela nazivo, kedy budes zase hrat v BA? Inak vsetko dobre prajem a krasne Vianoce :-) Ahoj Lenka, no v Bratislave sme hrali v nedelu v ramci nasho Piano tour a bolo nam tam strasne dobre, uz sa tesime na dalsie koncerty, ktore planujeme na jar:)Inak, vsetky informacie o koncertoch su na mojej stranke www.katkakosc.sk

14:03:33 - otázka od: tony Ahoj Katka...vždy sa mi páčili Tvoje piesne. Niečím mi pripomínajú piesne Evky Kostolányovej. Chcem Ti iba zaželať veľa šťastíčka...pre mňa si a budeš stále superstar...t. Dakujem pekne:):):)

14:06:15 - otázka od: KRISTINA Ahoj Katka si sympaticka baba,velmi som ti drzala palce na superstar aj mi to vyslo koho typujes na vitaza tento rok,inac ti prajem stastne a vesele vianoce a vela stasticka a hlavne zdravicka v novom roku. Nuz, netusim kto vyhra, ale mne sa velmi paci farba hlasu Moniky Bagarovej a Marketky Konvickovej, ktore uz vypadli a este Chodur samozrejme:)Posledny mesiac som to vsak nesledovala, lebo sme mali koncerty, tak naozaj nie som schopna odhadnut mozneho vyhercu.

14:06:32 - otázka od: Danka Ahoj Katka, Ja si Ťa pamätám ked si pomáhala v "SOS" potravinách na sídlisku v Prešove. Spomínaš si ešte na tie časy? Jasne, bola to moja prva brigada:)

14:07:29 - otázka od: Veronika Tie uspavanky su nadherne:) Kasli na ludi, rob to co ta bavi!:) Dakujem velmi pekne aj za Veroniku a za Mata a nech sa pri nich pekne zaspava.

14:07:59 - otázka od: kika1 Ahoj,katka. si moja najoblubenejsia spevacka.mam vsetky tvoje albumy.=) Parada:)To sa tesim:)A dufam, ze sa skoro uvidime aj na koncerte.

14:08:18 - otázka od: THE ROCK Ahoj si šteklivá na chodidlách? Som, strasne.

14:08:51 - otázka od: OGGY Máš rada masáže? Milujem ich:)

14:09:41 - otázka od: Paloma Stretávaš sa ešte s deckami so Superstár? Najviac asi s Mirom a v kontakte som s Petou a so Zdenkou.

14:14:48 - otázka od: Jajka Čo robíš?Spievaš vôbec? Nemali by sme ťa počuť, keď sme ťa podporovali v superstar? Alebo si len spievaš v sprche?Spamätaj sa, zabrala si miesto niekomu inému, kto by tú šancu využil, alebo by sa aspoň pokúsil... Nuz, kazdy mal po Superstar sancu vyuzit ju tak ako uznal za vhodne. Tym, ze som to vyhrala som sancu nezobrala nikomu. Kazdy vydal album, niekto aj viac. Ja si robim muziku, ktora ma bavi. Koncertujem a muziku robim presne tak, ako chcem. A som vdacna za to, ze su tu ludia, ktorym sa paci a je ich celkom dost:)

14:15:39 - otázka od: Andrea Mam vsetky 3 cd a navyse som kupila Uspavanky pre neter, ale este si to rozmyslim, ci jej ich vobec dam, lebo su nadherne, fakt skvely kusok,vdaka. Jej, dakujeme:)Som rada, ze si nasli priaznivcov aj medzi dospelymi:)

14:18:07 - otázka od: Soňa Tkáčová Ahoj Katka,chcela by som sa spýtať že čo by si robila kebyže niesi speváčka?A ešte aké jedlo je tvoje najobľúbenejšie? Asi by som sa zaoberala nejakou sferou umenia. Bavilo by ma robit v galerii alebo dramaturgiu...A mojim oblubenym jedlom sa v poslednych mesiacoch stal kuraci vyvar:)

14:19:46 - otázka od: Zuzana Vraj si spolupracovala s Komajotou? Fakt? Nuz raz som si s nimi zaspievala ako host na koncerte pre radio Expres a to je vsetko. Ale pred mesiacom sme vydali Uspavanky spolu s mojou sestrou a Matom Husovskym z Komajoty, ktory je zaroven mojim svagrom, tak mozno to.To je telenovela, co?:)

14:23:03 - otázka od: Roman Štadler Pripravuješ nové CD? Posledny album Nebotrasenie sme vydali v marci a pred mesiacom vysli Uspavanky, takze na tento rok mam toho za sebou az az. Pripravy na novy album zacneme riesit najskor az koncom buduceho roka.

14:23:33 - otázka od: Lenka Ahoj Katka, kedy bude svadba???? ...inak všetko dobré :) V auguste:):):)Teda dufam:)

14:24:37 - otázka od: Janka Ahoj Katka...si kamoska so spevačkou Tinou ? S Tinou sa pozname, ale nikdy sme spolu nestravili tolko casu, aby sa z nas stali dobre kamaratky. V kazdom pripade si dovolim tvrdit, ze sa mame rady:)

14:29:43 - otázka od: zuzana šímová Ahoj Katka mrzí ma že prvá Slovenská super star ako si ty nepočuť spievať čo sa stalo ? Ahoj Zuzka, je to sposobene tym, ze sa neobjavujem casto v mediach, najma v tych bulvarnych. Nemyslim si, ze je to pri hudbe, ktoru robim potrebne a dolezite. Tento rok sme vydali dva albumy, odohrali sme asi 100 koncertov, mali sme tri turne na Slovensku aj v Cechach...Mame s kapelou fakt vela prace:)

14:33:24 - otázka od: Boris Chceli by ste si zaspievať duet s Marikou Gombitovou? Nikdy som nad tym neuvazovala:)

14:37:18 - otázka od: Andrea Dobry den Katka, zucastnite sa finale? vraj tam maju byt vsetci vitazi (myslim superstar). A este nieco ine, oblubena kniha, ci film? O tom finale zatial nic neviem,nik ma zatial nekontaktoval:)A k mojim oblubenym kniham patri Tracyho tiger od Saroyana, Svet podla Garpa od Irvinga, Majster a Margareta od Bulgakova,okrem toho odporucam Marqueza, Kunderu, Roalda Dahla ...heeej a Harryho Pottera:)A co sa filmov tyka, je to urcite Vsetci hovoria:MIlujem Ta od W.Allena a Vecny svit neposkvrnenej mysle. A naposledy ma dostal Nudzovy vychod.

14:38:32 - otázka od: misiQ Dobrý den, chcela by som sa vás opýtať aké to bolo stáť na podium v superstar a spievať tam??...dakujém... No, bol to celkom stres:)Vela ludi, velke podium,vela ocakavani...

14:41:14 - otázka od: martina preco si sa rozhodla zahodiť svoju sancu byť slávna?...1 slovenská superstar a ty to necháš len tak?..čudujem sa.. Nevnimam to tak, ze som zahodila svoju sancu. Prave naopak. Chopila som sa sance robit to, co mam rada:)Robit si hudbu po svojom:)Ak by som sa "chopila" tej sance tak ako si to predstavovala vacsina, ale ja nie, aj tak by mi to nikto neuveril.Tak to robim s cistym svedomim a bez kompromisov tak, ako si prajem:)

14:42:51 - otázka od: brano z čoho zijes? z hudby? Zatial ano:)A dufam, ze to tak aj ostane. Tento rok sme mali skvely a ja sa tesim, ze sa nasa hudba zacina dostavat k ludom:)

14:43:55 - otázka od: dorotka Ahoj Katka...tesis sa na vianoce? mas uz nakupene darceky? :) a este ti chcem povedat, ze si jedna z mala ludi v "šoubiznise", ktora neriesi postavu..ale dava na to, ako sa citi :) Strasne sa tesim a darceky uz mam takmer vsetky. Zvyknem ich kupovat uz v lete, ale tento rok mi to vyslo az v oktobri:)

14:49:59 - otázka od: dada ahoj katka, po svadbe sa chces volat pivovarova? a drzim palce! Asi budem Pivovarova:)

14:51:19 - otázka od: hedvika si veriaca? aky je tvoj vztah k casopisu Zrno, kde tusim posobia aj Veronika s Martinom? pamatas si radio Flash a relaciu pre deti s nazvom Minipipiklub? :) v roku 1994 som ju moderovala ako "Edina". Katka prajem ti nech sa splni vsetko o com snivas :) Verim:)A aj si pamatam radio Flash. Som rada, ze po dlhom case ma Presov opat radio, ktore sa da pocuvat:)

14:51:50 - otázka od: maria Katka ,velmi ti fandim si skvela zena nepodlahla si tlaku soubiznisu ostala si sama sebou si mila tolerantna. Mam aj ja dcery v tvojom veku. Zelam Ti do zivota vela lasky a tvoriveho obdobia aby si nam naspievala vela krasnych piesni. p.s.Do spolocneho zivota prajem vsetko naj... Dakujem pekne :)

14:52:10 - otázka od: Torby Ahoj Katka chcel by som sa ťa opýtať či by si už nechcela mať bábätko. Máš niekoho? Držím palce si šikulka. Raz urcite, ale konkretny termin este neriesim.

14:52:48 - otázka od: Bibik Ahoj Kati ja len ze sa mi paci ze robis hudbu taku aku xces ty, nie taku aku chcu ostatni a je super ze si si ziskala svojich vernich fanusikov aj napriek tomu ze nespiewas styl ako vsetci ostatni.. a PS: mas suuuuuuper hudobnikov :) Willo and Dano :) Odkazem chlopkom:)Budu sa tesit:)Aj ja sa:)

14:54:24 - otázka od: Kubo Ahoj !! Si super speváčka ! :) Chysdtaš nejaké TURNE ?? Ak ano ake a kedy bud ? Tvoj fanušik JAKUB alias KUBO SMOKI NO asi si to prave prepasol. Posledny koncert piano tour bude 18.12. v Lipanoch. Vsetky ostatne sme uz odohrali. Ale na jar planujeme dalsie:)Pozri si obcas nasu stranku alebo facebook a tak. Su tam vsetky dolezite informacie:)

14:55:19 - otázka od: Fugi Ja len, ze pozdravujem Mata Husovskeho a ze by uz konecne mohol zacat chodit na seminare a prednasky:DDDDDDDDDDD Odkazem, o chvilu sa stretneme. Inak, prave sa chysta do skoly:)

14:56:00 - otázka od: Ivansaba Byvaš trvale v Prešove ? Byvam v Presove a asi tu aj ostanem:)

15:01:11 - otázka od: Maja Ahoj Katka, hudba, ktorú robíš Ti robí radosť, lebo sa očividne v nej cítiš dobre a si samostatná. Rozmýšľaš aj nad prípadnou zmenou žánru ? Tvoja tvorba je mimoriadne citlivá a vedela by som si Ťa predstaviť aj v inej polohe. Si dobrá speváčka. Nech sa Ti darí ! Krásne Vianoce a veľa ďalších úspechov v Novom roku. Maja Ahoj Maji, momentalne ma bavia zanre ako je jazz, sanson, folk...prosto pesnicky, v ktorych sa mozem hrat, v ktorych si malujem,take ake sme spravili aj na posledny album Nebotrasenie:)A tymto smerom by som sa chcela uberat aj nadalej.Samozrejme, ze to budem chciet stale niekam posuvat, ale v podstate je toto moja cesta:)

15:06:18 - otázka od: Ssevo Ahoj Katka, chcem sa Ti velmi pekne podakovat za fantasticky zazitok zo zilinskeho koncertu v kaviarni Komedia. Tvoj spev je balzam na dusu a to ako vies kontrolovat svoj hlas z Teba pravom robi pani spevacku. Tvoj album Nebotrasenie je skvely, zelam si, aby si mnoho dalsich ludi naslo cestu k hudbe aku robis Ty. Vela zdaru. Stevo z Cadce Dakujem Stevo, aj nam bolo v Ziline velmi pekne. Myslim, ze to bol jeden z najlepsich koncertov Piano tour:):):)A hadam sa uvidime v Cadci, tak ako sme sa rozpravali:) a kedze sa priatelia cas krati, tak vam chcem popriat krasne dni a nielen tie vianocne.Prajem vam, aby ste sa mali dobre, tak dobre ako sa len da:) K.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu