Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Módna návrhárka Lýdia Eckhardt bola online

Módna návrhárka Lýdia Eckhardt bola online. Zobraziť galériu (6)
Módna návrhárka Lýdia Eckhardt bola online. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Už dlhých 23 rokov patrí Lýdia Eckhardt (52) medzi najznámejšie tváre módneho priemyslu na Slovensku. Každoročne predstavuje nové kolekcie na módnych prehliadkach doma i v zahraničí a jej šaty nosia mnohé známe osobnosti politického, kultúrneho a spoločenského života. Tentokrát však podnikateľka predstavila novinku z úplne iného súdka - napísala kuchársku knihu s názvom Navarme si úspech, plnú zdravých, no zároveň rýchlych receptov. Ak chcete vedieť viac, prečítajte si náš online rozhovor.

Lýdia Eckhardt nie je len uznávanou módnou návrhárkou, ale aj manželkou a matkou, ktorá napriek veľkému pracovnému vyťaženiu bez problémov zvláda aj úlohu vždy dokonalo upravenej a dobre naladenej hostiteľky. Zaujíma vás, ako to robí? O svoj recept na úspech (nielen) v kuchyni sa známa podnikateľka podelila v novej kuchárskej knihe s názvom Navarme si úspech. 

Novinka má slúžiť najmä ako chutná inšpirácia pre všetky večne zaneprázdnené, pracujúce matky a manželky. Nájdete v nej viac ako 85 zdravých a rýchlych receptov, doplnených o autorkin vtipný komentár. Konečne sa tak dozviete, ako rýchlo a najmä chutne navariť a zároveň byť stále plný energie.

A v čom tkvie osobný recept a návod na úspech prvej dámy slovenskej módnej scény? Dozviete sa to v našom online rozhovore.

Knihu Lýdie Eckhardt s názvom Navarme si úspech nájdete na stránke ipark.sk>>

 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

18.11.2014 12:06 - otázka od Silvia
Zdravím vás, chcem vám iba do života popriať všetko dobré, nech sa kniha predáva, určite si ju kúpim a už sa teším, kedy si ju prečítam. Majte ešte pekný zvyšok dňa :)
Milá Silvia, ďakujem aj ja Vám prajem len to najlepšie!!! Všetkým ďakujem, že ste si našli čas na rozhovor so mnou, všetkým prajem veľa zdravia a aby ste boli šťastní LEBO BYŤ ŠŤASTNÝM JE VECOU NAŠEJ VOĽBY A NIE OSUDU.
18.11.2014 11:59 - otázka od Martin Hlavatý
Zdravím Vás! Podľa Vás ako chodia všeobecne Slováci oblečení, samozrejme ženy idú s módou, ale mládež ? Ďakujem Martin.
Ja som priaznivec všetkého nového a progresívneho. Nechcem byť ako moja mama, ktorá nás dosť často kritizovala, ako sme sa obliekali ... treba nechať mladým priestor ... aj my sme ho chceli mať.
18.11.2014 11:57 - otázka od dodo
Pani Lydia ! Tesi ma, ze ste uspesna, napriek velmi vyraznej vlastnosti dnesnych ludi >zavisti< . Zavidia len ti, co sa nedokazali v zivote uplatnit. Mam na Vas otazocku> budete v najblizsich tyzdnoch aj v Kosiciach? Dakujem. PS> na primitivne otazky prosim neodpovedajte!
Prehliadku v Košiciach sme absolvovali v posledných dňoch. PS: som slušne vychovaná... chcela by som citovať z knihy: "Ľudia za vašim úspechom vidia všetko iné, len nie prácu"... ale to je ich problém
18.11.2014 11:55 - otázka od K.
Pre ktorú najznámejšiu celebritu mimo SR a ČR ste pracovali?
Nevyhľadávam celebrity v zahraničí ani na Slovensku, sústredím sa na reálnu slovenskú ženu.
18.11.2014 11:53 - otázka od jarino
Dobrý Lydka, kerej plastičke chodíte na žehlení ksichtu ?
Tak toto je pozitívna správa nielen pre mňa, ale aj pre moju kozmetičku. Zatiaľ som plastiku ešte nevyužila ale silne o tom uvažujem chi chi chi... pravidelne navštevujem kozmetické ošetrenia... ale aj tak najpodstatnejší je úsmev. Okolie to určite viac ocení, ako "vyžehlený ksicht".
18.11.2014 11:50 - otázka od Zuzka
Dobry den, mam 22 rokov a som z vychodneho Slovenska, ja na Vas nemam otazku, len Vam chcem popriat pekny den. Raz som cestovala vo vlaku s Vasou maminou, mozno tak 2 roky dozadu (nepamatam si), bolo to v IC vozni z Kosic do Bratislavy, a celkom dobre sme sa porozpravali. Vtedy sla do Bratislavy za Vami, mali ste nejaku modnu prehliadku v nakupnom centre. Touto cestou teda pozdravujem Vas aj Vasu maminu :)
Jéééj ďakujem určite pozdravím, poteší ju to.
18.11.2014 11:49 - otázka od Oľga
Dobrý den pani Lýdia, chcem sa Vás opýtať,čo Vás vie najviac rozosmiať a čo rozplakať. Prajem Vám veľa zdravia a energie
Mám rada vtipných ľudí a nie takých, ktorým idú po čele titulky nešťastia... Vyhýbam sa stretnutiam zákerným a neprajným osobám... aby som nemusela plakať.
18.11.2014 11:48 - otázka od Ida
Srdečne pozdravujem z Martina,veľmi rada spomínam na milú, priateľskú Lýdiu,spoločníčku na cestách po Tanzánii a Zanzibare.Viem,že ste toho veľa precestovala,na ktorú cestu najradšej spominate? Moja 17 ročná dcéra začína s modelingom a pri veľkom šťastí sa možno ešte stretneme...
Všetky cesty ma pozitívne poznačili a je ťažko vybrať len tú jednu... Pozdravujem dcéru a prajem jej veľa veľa úspechov.
18.11.2014 11:47 - otázka od Nina
Dobrý deň pani Lydka, ste veľmi pekná žena a okolo seba vyžarujete pozitívnu energiu. Môžem sa opýtať aký je Váš obľúbený parfém? Ďakujem prajem Vám všetko dobré
Mám rada svieže vône, ktoré striedam, nevyhovujú mi ťažké a veľmi výrazné....
18.11.2014 11:46 - otázka od Josef
Som rad, ze na Slovensku je taka uspesna zena ako vy. Viete rozdavat radost a optimizmus od vasich spokojných klientov. A je kazdemu jasne, ze na vyrazne financne ohodnotenie vasej prace ste si zvykla. Ako spomínate radsej darceky davate ako dostavate. Vo svete uspesnych podnikatelov plati, ze o svoju radost z uspesneho podnikania sa dokazu verejne podelit. Nasli ste si aj Vy na Slovensku osobu, dieta alebo dokonca rodinku, ktorej pravidelne pomahate a tak sa delite o stastie s tymi, co tu moznost napríklad vo Svidniku nemaju. Podelte sa s nami zo zazitkami s nami, citatelmi Topiek.
Snažím sa pomáhať, kde sa dá aj keď celý svet nezachránim. Konkrétne podporujem onkologické pacientky v Košiciach... a ostatným keď pomáham tak to robím zo srdca a nie kvôli medializácií.
18.11.2014 11:44 - otázka od gunar
obcianka Eckhardtová, ešte vas baví sex ? a ako casto ?
Občan gunar a vás?
18.11.2014 11:42 - otázka od WannabeeP
Prečo sa mi zdá, že väčšina profesionálnych športovcov, modeliek, pornohecov sa javia ako pribrzdení lebo ich intelekt je nižší na úkor fyzickej stránky (všimnite si ich vyjadrovacie schopnosti a tetovania) a javia sa ako vyslovení prostitúti, lebo ako prostitútky : 1. Živia sa vlastným telom 2. Robia to čo ich baví 3. Zarábajú nezaslúžené peniaze 4. Nevytvárajú žiadne hodnoty ť. Ako obchodný artikel sú predmetom záujmu pre zbohatlíkov a mafiu (pasákov) 7. Sú zbytoční, lebo žiť bez nich sa dá. V čom je správny/nesprávny môj pohľad??
Aj keď nie som psychológ ja musím za moje modelky zabojovať, pretože sú nielen pekné, ale aj inteligentné...
18.11.2014 11:41 - otázka od Viera Levicka
Pani Eckhardt, želám vám pekný deň. Vaša móda ma oslovuje, aj Vy sama ste pre mňa obdivuhodná osobnosť. Pri návšteve predajni s vašou módou som však ostala zaskočená, lebo to sa mi už nepáčilo a nemala som si čo vybrať. Cez výkend som prešla bratislavské nákupné centrá so zámerom kúpy malých spoločenských šiat. Z hola nič. Ostalo pri kúpe látky v obchode Motýľ a domácom šití. Neuvažujete o tom, že by ste dali na trh nositeľnú, vkusnú kolekciu šiat pre dámy 45+ ? Pre mladé anglické dámy robí takúto službu Bekham a tie šaty sú pre mladé baby skutočne pekné, jednoduché, nadčasové a štýlové. Ide o kvalitné materiály aj z prírodných materiálov a jednoduché strihy. Z polyesteru samotného nikdy nebude niečo, čo má aj dušu. Pochopiteľne, aj ceny by mali byť také, aby sme si šaty dokázali kúpiť. Želám vám veľa tvorivých síl a úspechov.
Milá pani Vierka, to musí byť nejaký omyl, pretože ja žiadny obchod nemám. Boli ste u nás v salóne v River parku? Pretože to je jediný priestor, kde ponúkame naše modely.
18.11.2014 11:38 - otázka od Simona
Dobrý deň, mňa by zaujímalo, koho tvorba, spomedzi Vašich kolegov z brandže je Vám najbližšia? Ďakujem, Veľa ďalších úspechov a inšpirácií :-) Simona
Veronika Hložníková, krásna tvorba milý a príjemný človek.
18.11.2014 11:38 - otázka od Dodo
Dobry den! Ste velmi uspesna zena. Prejavujete optimizmus a jednoznacny uspech. Ked dovolite otazka na telo> Dokazala by ste to vsetko len SAMA? Bez vyraznej pomoci a protekcie mnozstva iných velmi uspesnych muzov? Dakujem vopred za uprimnu odpoved. Vela stastia v dalsom podnikani. Dodo z Kosic
Tak toto musím hneď zatelefonovať môjmu manželovi, lebo nebyť jeho nebola by som dnes tu... Samozrejme, že množstvo ľudí mi pomohlo /nielen muži/ a som si toho vedomá, preto sa snažím tento "dlh" splatiť. Na každej prehliadke prepožičiavam mólo či už mladým umelcom v oblasti dizajnu, ale aj podnikateľom či začínajúcim spevákom. Na poslednej módnej prehliadke ste mohli vidieť aj modely šikovných študentov Strednej priemyselnej školy vo Svidníku, ktorí vytvorili šaty budúcnosti z odpadových materiálov... Bola som šťastná, že si ich všimli novinári ....
18.11.2014 11:33 - otázka od Stefan
Moja dcéra (18) sa chystá študovať módne návrhárstvo na univerzite. Mohli by Ste jej odporučiť nejakú dobrú školu v rámci V4?
Nie som odborník na túto otázku, ale určite je veľa odporučení či už od konkrétnych absolventov tejto školy, prípadne na internete... Prípadne by som jej mohla odporučiť študovať právo a potom sa venovať móde ako ja... chcela som byť vtipná
18.11.2014 11:30 - otázka od Jana
Pani Lýdia najprv Vás srdečne pozdravujem a želám všetko najlepšie...na budúci rok si chcem k 50 nar. venovať darček - pekný model z vašej dielne, ešte nikdy som nemala šaty zo salonu,len konfekciu. Dajú sa u vás kúpiť šaty hneď podľa výberu alebo máte len modely na objednávku ? Ďakujem za odpoveď.
My si klientov objednávame na konkrétny termín, aby sme sa im mohli venovať. Samozrejme máme v salóne aj hotové veci, ale pripravujeme aj modely podľa osobného želania, preto potrebujem dámu lepšie spoznať, aby som mohla vystihnúť jej potreby a túžby, vyzdvihnúť jej postavu a zakryť to čo treba...
18.11.2014 11:28 - otázka od jana
Ake saty povazujete za top na svadbu ako host pre damu 40r, dlhe alebo kokteilove, farebne alebo jednofarebne s doplnkami, s velkym vystrihom alebo decentnym a kratkym rukavikom . Dakujem za odpoved a zelam uspesny predaj knihy
Všetko to závisí od postavy a typu danej dámy, ale samozrejme aj o akú svadbu sa jedná.... Myslím si, že najpodstatnejšia je nevesta a vy sa musíte obliecť tak, aby ste sa v tom dobre cítila a páčila sa sama sebe /aj manželovi/. Napríklad, keď sa mňa pýtajú klientky, čo si majú obliecť na prehliadku jednoznačne im odpoviem, že len tak poskromne, aby modely na móle vynikli chi chi.
18.11.2014 11:25 - otázka od Ivoness
Zdravim pani Lydia nejak velmi vasu tvorbu nesledujem ale to co som videla nieje zle;))Nedavno zomrel Oscar de la Renta velky modny navrhar.Kto vas ovplivnil a inspiroval aby ste s modou zacala a ci chodite iba v tom co sama vytvorite alebo mate kusky aj od niekoho ineho:)
Začala som v období socializmu, keď v obchodoch nič nebolo, čiže inšpiroval ma nedostatok... Ako mladé dievča chcela som sa pekne obliekať napriek tomu, že v obchode nič nebolo... to sú moje začiatky. Samozrejme sledujem svetových módnych návrhárov, ako aj módne trendy, ale mojím najväčším trendom sú aj tak potreby a túžby mojich klientiek. V práci samozrejme chodím v mojich modeloch, veď by to bolo smiešne, keby klientky chceli to čo mám ja na sebe a musela by som ich poslať k ARMANIMU. Vo voľnom čase mám rada športovú módu a pohodlné tenisky.
18.11.2014 11:22 - otázka od Obec Likavka
Dobrý deň pani Lýdia, gratulujem k vydaniu skvelej knihy a ešte raz i touto formou ďakujem za Vaše nádherné a osobité vyznanie k Likavke a Liptovu pri krste našej knihy - Monografie o obci Likavka. Vďaka nemu, ale i vďaka Vašej srdečnej a skromnej povahe máte v Likavčanoch úprimných priateľov a obdivovateľov, ktorí Vám želajú veľa zdravia a osobných i tvorivých úspechov. Za všetkých Ing. Marián Javorka, starosta obce
Milý pán Ing. Javorka, veľmi pekne ďakujem za pozdravy. Úprimne musím povedať, že stretnutie s Likavčanmi ma naozaj nabilo pozitívnou energiou, bolo to nielen veľmi príjemné stretnutie ale aj zaspomínanie si na moje študentské prázdniny v tomto čarovnom kraji s milými ľuďmi. Aj ja touto cestou všetkých srdečne pozdravujem.
18.11.2014 11:19 - otázka od Milka
Skodia uzke nohavice chlapcom?
to sa musíte opýtať odborníka urológa, ale ja si osobne myslím, že áno.
18.11.2014 11:19 - otázka od gabika
Dobrý deň. Vaša móda sa mi veľmi páči p. Lýdia a viem, že za kvalitu sa platí, ale neuvažujete, že urobíte niečo dostupnejšie aj pre ženy s príjmom minimálnej mzdy? Verím tomu, že aj takéto ženy sa chcú pekne obliekať ;)
Okrem exkluzívnej línie máme aj líniu DIONE, ktorá je cenovo dostupnejšia... prípadne je možné si vybrať nejaký doplnok, ktorý by Vás mohol rozžiariť.
18.11.2014 11:17 - otázka od Maroš
Ahoj Lýdia...máš radá punk???
Nezamýšlala som sa nad tým, ale mám rada všetko čo je iné a určite aj tam nájdem inšpiráciu.
18.11.2014 11:16 - otázka od Daniel
Oblúbený relax?
Cestovanie, ktoré ma posúva do uvedomenia aké som dieťa šťasteny, že žijeme v Európe a konkrétne na Slovensku... a naozaj viem o čom hovorím.
18.11.2014 11:15 - otázka od Ivan
Budú aj extravagantné modely?
Vždy keď nejaký urobíme ostáva visieť v salóne aj keď všetci ich obdivujú.
18.11.2014 11:14 - otázka od Michal
Plánujete navštíviť vianočné trhy?
Jasné, veľmi sa na ne teším, neviem či je to Vianocami, ale cítim tam neskutočne príjemnú pozitívnu energiu.
18.11.2014 11:14 - otázka od Roman Štadler
Veríte v boha?
Áno. Aj keď si myslím, že každý si môže vytvoriť toho svojho "BOHA", ktorý mu ukáže cestu ako byť lepší a spravodlivejší.
18.11.2014 11:13 - otázka od Dušan
Ako trávite Vianoce?
V kruhu rodiny, sú to pre mňa najkrajšie sviatky a čím ďalej ich vnímam duchovne a nie materiálne.
18.11.2014 11:13 - otázka od Otec Stanislav
Plány Lýdie Eckhart na rok 2015?
Ako som už spomínala pracovne sú to ďalšie prehliadky a v osobnom živote viac si uvedomiť silu prítomného okamihu.
18.11.2014 11:12 - otázka od Robo
Zúčastnili ste sa komunálnych volieb?
Samozrejme ano, keď sa chcem sťažovať za nespokojnosť s politikou tak len sebe, lebo som vyjadrila hlas...
18.11.2014 11:11 - otázka od Michal
Obľúbená celebrita na obliekanie?
Keďže som patriot so svetovým zameraním vybrala som si Slovenku so svetovým zameraním Adrianu Sklenaříkovú.
18.11.2014 11:10 - otázka od Jakub
Akú počúvate hudbu?
To je jedno akého je zamerania, len ma musí pozitívne naladiť.
18.11.2014 11:10 - otázka od Gisela835
Aký darček si želáte od Ježiška?:)
Najväčším darčekom je keď sme všetci spolu. Hmotné darčeky radšej dávam ako dostávam... ale keby som si mala vybrať tak určite je to zážitkový darček.
18.11.2014 11:09 - otázka od Paloma38711
Aké máte plány na rok 2015?
Myslíte pracovné? Samozrejme ďalšie prehliadky... a súkromné?... Intenzívnejšie sa naučiť vnímať silu prítomného okamihu...
18.11.2014 11:08 - otázka od Gabika
Dobrý deň, kde naberáte inšpiráciu?
Z pozitívnej energie spokojných klientov...
18.11.2014 11:08 - otázka od Jana
Dobrý deň pani Lýdia som vašou veľkou obdivovateľkou, chcem sa spýtať, že či do konca tohto roku bude nejaká vaša prehliadka aj v Bratislave? Ďakujem za odpoveď.
No to by som už nezvládla, práve sme skončili prehlliadkové tour Prešov, Košice, Bratislava a príprava na túto prehliadku trvala 3 mesiace, ale už v myšlienkach som v letnej kolekcií, ktorá bude 15.5.2015 s krásnou témou HAPPY DAY.
18.11.2014 11:06 - otázka od Peter
Ste veľmi krásna žena:)
jéééj ďakujem... ale vtipne musím dodať, že keď sa pozerám do zrkadla s výhradami manžel ma vždy uspokojí... "Máš to dobre, už to bude len horšie"
18.11.2014 11:05 - otázka od reynoso
vydrzali by ste masaz celeho tela pavim perim
neskúšala som, ale je to dobré odporučenie musím vyskúšať a dám Vám vedieť
18.11.2014 11:05 - otázka od zwerina99
chodite na pedikuru
jasnééé
18.11.2014 11:04 - otázka od Pipo
mate radsej ponozky a tenisky alebo plazove zabky a bose nohy.
určite ponožky a tenisky
18.11.2014 11:04 - otázka od OGGY
mate rada masaze
milujem masáže a pravidelne ich využívam v našom beauty salóne
18.11.2014 11:04 - otázka od THE ROCK
ste stekliva na chodidlach
veľmi nie, ale sú ľudia, ktorí ma vedia svojou pozitívnou energiou poštekliť...
18.11.2014 11:03 - otázka od Nicolete
Pani Lýdia želám Vám ešte veľa úspechov vo vašej práci a opytam sa vás ktorý svetový módny návrhár je pre vás top a kolko máte deti čo študuju želám krasny život. Nicolette
Myslím, že Armani, ktorý si zachoval svoj štýl... napriek mnohým novým módnym vplyvom. Mám tri deti chi chi... ako hovorím manžel za dve a syna Martina, ktorý skončil architektúru. Ešte sa vrátim k manželovi napriek prvej odpovedi má neskutočne podporuje v mojej práci, za čo mu nesmierne ďakujem.
18.11.2014 11:01 - otázka od Veronika
Dobrý deň prajem,dúfam že knižku mi buď donesie Ježiško alebo sa mi podarí v nejakej súťaži ju vyhrať kedže si nekupujem knihy ale radšej súťažim niekde o knihy :)
Napíšte Ježiskovi a sledujte našu fan page
18.11.2014 11:01 - otázka od jozef
lydia ste krasna zena
Zo srdca ďakujem

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu