Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kveta Horváthová bola online: Niektoré otázky ju dostali do rozpakov!

Moderátorka Kveta Horváthová bola online. Zobraziť galériu (2)
Moderátorka Kveta Horváthová bola online.

BRATISLAVA - Kveta Horváthová sa narodila 8. 12. 1976 v Bánovciach nad Bebravou. V televízii začínala ako neplnoletá v mládežníckej relácii Crn-crn ešte s priezviskom Kmotorková. Je vydatá a má dcérku Paulínu.

Kveta Horváthová začínala ako moderátorka v STV, neskôr sa objavovala na obrazovkách Markízy. Tam prešla reláciami Teleráno a Doma s Markízou. Moderovala aj veľkú tanečnú šou Bailando po boku Vila Rozborila. V roku 2008 porodila dcéru Paulínku a po materskej sa opäť zamestnala vo verejnoprávnej televízii.

Teraz je Kveta zas v Markíze, kde odmoderovala už tri série šou Farma. Jej najnovším projektom je relácia Naši ma zabijú. Program pracuje s princípom skrytej kamery - nejaká známa tvár sa predstavuje nič netušiacim ľuďom ako partner/ka ich dieťaťa, pričom vznikajú napäté a emotívne chvíle. Ak chcete vedieť pikošky zo zákulisia, prečítajte si rozhovor.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

25.02.2013 14:19 - otázka od Monika
Dobrý deň Kvetka Chcela by som sa Vás opýtat ktorú krajinu alebo mesto by ste najradšej navštívili a prečo. Vopred dakujem za odpoved a prajem všetko dobré.
Dobrý deň Monika! Tých krajín a miest je viac, ktoré by som chcela ešte vidieť...Ale najbližšie sa chystám aj s rodinkou v lete do Chorvátska :D Ďakujem Vám za otázky a všetkým Vám prajem len to, čo prajete Vy mne :D S pozdravom Qta Horváthová
25.02.2013 14:12 - otázka od Evka
Dobrý deň. Mohli by ste mi poslať poštou váš podpis??Ak áno, poprosím vás mailík a ja vám napíšam moju adresu.
Evi, ozvite sa mi na FB. Napíšte mi správu. Na FB som Kvet Horváthová s fotkou
25.02.2013 14:10 - otázka od Lubo
Pozdravujem Kvetka, dovolim si tvrdiť, že spolu s V. Rozborilom ste jedničky medzi slovenskými moderátormi, Vaše moderovanie má hlavu a pätu, ste nenásilní, prirodzene sa snažíte všetko odprezentovať, nepotrebujete niekoho zhadzovať, atď. Prajem veľa úspechov do budúcna.
Dobrý deň Lubo! Ani si neviete predstaviť ako ste ma potešili! V dnešnej dobe internetu, kedy Vám môže ktokoľvek vypisovať čokoľvek skrytý za akúkoľvek identitu...A verte mi, väčšinou sú to negatívne vulgárnosti, ktoré nemajú nič spoločné s konštruktívnou kritikou... Takýto kompliment pohladí na duši.
25.02.2013 14:04 - otázka od STEVO
AHOJ Kvetka ! prečo si stále taká fajná, pekná, hoci máš 25 rokov ? Stevo S Banská B.
Števulo, môj a Vilov kamarát? Ako sa mi máš? Čo nebrnkneš? Kedy budeš v Ba?
25.02.2013 14:02 - otázka od eva
dobry den, kvetka, posielam pozdrav vam aj vasej dcerke-na jesen sme debatili v mcd v lamaci a deti santili na preliezke...a sme takmer susedia...ci si uz spominate alebo nie, kazdopadne vam prajem vela pracovnych a osobnych uspechov a este raz dakujem za to velmi prijemne posedenie:) eva
Ahoj Evi! Jasné, že si spomínam!!! Dúfam, že sa stretneme opäť, aj s našimi deťúrencami v mekáči :) Nech už je jar!!!
25.02.2013 14:00 - otázka od Hella
nemam otazku,len Vas ccem pozdravit a popriat vela stastia.
Ďakujem Hella! Aj Vám veľa šťastia!
25.02.2013 14:00 - otázka od Iveta
Ahoj Kvetuška, Ty a Andy Timková ste tie najúžasnejšie baby z obrazovky so srdiečkom na správnom mieste. Škoda, že Andy to už vzdala:( Prajem veľa dobrých projektov a stále ten milý úsmev na tvári ktorý mi vždy urobí pohodu :)
Ahoj Ivetka! Ďakujem! Máš pravdu, Andy bola v Teleráne perfektná! Je to správna baba.
25.02.2013 13:59 - otázka od jan
Tak kvetka nehnevaj sa ale na farme bol presne na každého iný meter a ešte aj ty si to tam dosť ovplivnovala,ale aspoň dobre vyzeráš až na tie silikony.
Nehnevám sa, nehnevám...A ani Ti neberiem Tvoj názor. Veď diskusie sú na to, aby si každý povedal, čo cíti... Pohoda. A čo sa týka silikónov, ja som spokojná :)
25.02.2013 13:56 - otázka od Jana Nemethova
Dobry den Kvetka ako mama na materskej mam prehlad co davaju na nasich obrazovkach vzdy sa tesim ak spustia nieco s vami vyzaruje zvas taka pozitivna energia dobre sa na vas pozera posobite namna uplne normalne ze sa nanic nehrate taka ta uprimnost a mate suuuuuuper uces.Raz by som sa s vami chcela stretnut aj osobne clovek nikdy nevie mozno sa to splni ved snivat je dovolene.Zelam vam len to najanaj.
Ahoj Janka! Potešili ste ma! Vďaka Vám mám teraz pred očami moju materskú! To bola paráda, čas strávený s dieťaťom je najzmysluplnejšie strávený v živote človeka! Napíšte mi na FB, ktorý v posledom čase trošku zanedbávam, ale teraz ma čaká voľnejšie obdobie, môžeme si pokecať :)
25.02.2013 13:53 - otázka od anka
nemam otazku, len chcem popriat vsetko naj naj naj do dalsieho zivota :-)
Ďakujem Anka! Aj ja želám všetko dobré!!!
25.02.2013 13:53 - otázka od Peter
Ahoj Kvetka.Chcem sa ťa spýtať, ako sa ti páči v ružinovskej tv a či si neuvažovala sa vrátiť na obrazovku do inej televízie.
Ahoj Peter! V TVR už nejaký ten čas nepôsobím, žiaľ. Ale rada si spomínam na čas, ktorý som mala možnosť stráviť v tak príjemnom prostredí, v spoločnosti úžasných ľudí!
25.02.2013 13:50 - otázka od Hrosik
Ahoj Kveti, ak mas moznost davat podnet na nové relacie, neskusila by si detsku relaciu na sposob crn crn ? Verim tomu,ze by to malo uspech. Moje male deti to zboznuju, detske relacie,ktorych je zial na SK kanaloch dve tri.
Ahoj! Obávam sa, že relácie pre deti nie sú v dnešnej dobe veľmi atraktívne pre komerčné televízie. Žiaľ :( Aj moja malá fičí na Maškrtníčkovi a Fidlibumovi :)))
25.02.2013 13:48 - otázka od Ela
Dobrý deň p.Kvetka. Veľmi Vás obdivujem a vždy sa poteším keď Vás vidím v televízií. Ste veľká profesionálka. Chcela by som byť taktiež moderátorka. Čo pre to treba spraviť ? Želám v živote len to najlepšie a taktiež želám všetko pozitívne aj Vašej dcérke :) Pozdravujem Vás, obdivovateľka Ela
Dobrý deň Ela! Nikdy sa netreba prestať snívať, ale netreba ani zaspať... Všetko sa dá, len treba chcieť, je dôležité niečo pre to aj robiť( ja som chodila ako dieťa na recitačné súťaže, v 8. rokoch som vyhrala konkurz di detskej rozhlasovej dram. družiny a dlhé roky som účinkovala v rozhlasových hrách a rozprávkach...), pracovať na sebe( okrem strednej pedag. školy som navštevoval muzikálovú školu POP štúdio, chodila som k hlasovej pedagogičke,...), mať nejaký talent a veľmi dôležité je tiež byť v správny čas na správnom mieste( vo svojom živote som absolvovala mnoho kamerových skúšok a nie všetky boli úspešné...).Budem Vám držať palce!
25.02.2013 13:41 - otázka od karol
Ahoj :) rad by som ta pozval na obed, aka je sanca, ze prijmes? :)
Ahoj Karol! Možno sa raz niekde, vďaka osudu, neplánovane stretneme :) Ale ja som už 14 rokov zadaná :D
25.02.2013 13:39 - otázka od Jarka
Pozdravujem Vás Kvetka, ste jedna z naj moderátoriek, všetka česť, milá a aj inteligentná.. iba máličko čo by som vytkla, mohli by ste sa mladistvejšie obliekať. Prepáčte za kritiku.
Dobrý deň Jarka! Ďakujem za kritiku. Budem sa snažiť, ale veľkú zmenu sľúbiť neviem... V tomto som "konzerva" :D
25.02.2013 13:38 - otázka od Marcel
Ahoj,dala by si nahovorit aby si isla ako sutaziaca na farmu.Dakujem
Ahoj Marcel! Ako súťažiaca by som na farmu nešla :)
25.02.2013 13:37 - otázka od Emma
Kvetka ste aj na facebooku? :) Lebo byť s Vami v kontakte aspoň tak by bolo fajn :D
Som :) Len mám tam aj nejaké fejky. Ja som Kveta Horváthová
25.02.2013 13:36 - otázka od Mario
Kvetka pekný deň. Ste jedna z mála komu sekne krátky účes. Akože sánka dolu - šéfe. Ukecaná baba do voza aj do koča, len tak ďalej.:-)
Milý Mário! Ďakujem! :D
25.02.2013 13:36 - otázka od monika
Ahoj Kvetka, vsetko dobre Ti prajem nech sa Ti dari. Si sympaticka a mila moderatorka :) Pekny den :)
Ahoj Monika! Ďakujem! Aj Tebe nech sa darí!
25.02.2013 13:35 - otázka od Jana
Ahoj Kvetka,v prvom rade prajem pekný deň, si velmi sympatická moderátorka. Chcela by som sa opýtať ako sa ti podarilo schudnúť (dúfam, že sa neurazíš), len cvičením, alebo si musela radikálne zmeniť jedálniček? Mne sa totiž už dlhšiu dobu nedarí, váha stále rovnaká, a ty si taký môj "vzor", nakoľko vyzeráš super! Vopred ďakujem a prajem pekný deň.
Ahoj Janka! Moje chudnutie je na dlhšie... Napíš mi na FB, pokecáme :)
25.02.2013 13:34 - otázka od Peter
Dobry den, ako je mozne Vam tak neskutocne seknu kratke vlasy, ked u 99% zien kratke vlasy vyzeraju viac ako zle asi tak ako dlhe u muzov
ÓOO, toto je aký perfektný kompliment... :D Mne zasa nepristanú dlhé...
25.02.2013 13:33 - otázka od Jaro
Ahoj Kvetka, ty si sa vratila po porode na povodnu vahu, poradila si aj Lucii tvoju dietu? Tiez vyzera stale lepsie a lepsie. Akoby vam roky pridavali na krase ;)
Ahoj Jaro! Moja sestra diéty zatiaľ nepotrebuje :D Lucka je štíhla ako prútik. Inak, ďakujeme za komplimenty :)
25.02.2013 13:31 - otázka od bea
ahoj Kvetka, chcem ti popriat len to naj,ja si ta velmi dobre pamatam z crn-crn, si skvela, a opytam sa isla by si do dalsej casti Farmy? a co tak druhe babo?? pa pa
Ahoj Bea! Bože, Cŕn - cŕn, na to si aj ja rada spomínam. V lete by som mala robiť jedno charitatívne podujatie, kde by sme sa mali , my crngáči, stretnúť. Už sa teším na Dadku Duditšku :) Ak by bola ďalšia Farma a bola by som oslovená, tak by som do toho šla, ak mi osud dopraje ešte ďalšie bábätko, rozhodne by som bola happy :)
25.02.2013 13:28 - otázka od jozko
Ahoj Kvetka, rozmyslala si niekedy nad tym, ze by si si nechala dlhe vlasy? Si velmi pekna :)
Ahoj Jožko! Ja som to pár krát v živote aj uskutočnila, ale vždy som sa vrátila napokon ku krátkemu účesu... Ktovie, možno to niekedy opäť skúsim :)
25.02.2013 13:26 - otázka od Lucia
Dobrý deň Kvetka, veľmi vás pozdravujem Ste jedna z mojich Obľúbených moderátoriek Lebo ste taká veselá a profesionálka Veľmi by som vás chcela spoznať aj osobne len moja choroba mi to nedovoľuje cestovať ďaleko Som na vozíčku želám vám veľa zdravia veľa úspechov v živote.
Dobrý deň Lucka! Aj ja Vám želám všetko dobré! Dúfam, že sa nám raz podarí stretnúť aj osobne :)
25.02.2013 13:24 - otázka od Ag
Kvetka pozdravujem ta a prajem vela uspechov, otazku nemam , snad len taku malinku, nevadi , ze ma moja kadernicka ostrihala podla teba? teraz to, ale myslim vazne, dlho sme rozmyslali ako skratime moje dlhe vlasy a v case ked bezala Farma , tak sme to takto nejako vykukali a vyslo to super, avsak ja som tmavovlaska. Strih ala Kvetka. Este raz vsetko len to najlepsie ag
Ahoj! To je pre mňa česť, že si sa dala ostrihať na "Kvetku" :) Pošli mi fotku na FB! Aj Tebe všetko naj!
25.02.2013 13:21 - otázka od udgule
Nežiarlite na sestru,že je krajšia?
Ja som na Lucku pyšná! Som šťastná, že mám takú krásnu, šikovnú a múdru sestru!
25.02.2013 13:20 - otázka od LUKAS
Ahoj Kvetka, ake je to žiť s vedomím že tvoja mamka kradne oblečenie v obchodnom centre? :))
Ahoj Lukas! Aj ja sa zabávam, keď si s odstupom času spomínam na NIKDY NEHOVOR NIKDY s Jožom Pročkom a s mojou mamou :D
25.02.2013 13:19 - otázka od dalibor
čo nespravíš akty? aby si to v stáří neľutovala, pretože si strašne krásna :)
Ahoj Dalibor! Moja odpoveď je jednoduchá - lebo sa hanbíííím!!!
25.02.2013 13:18 - otázka od manoped
Dobrý deň Kvetka .Ste skutočne šikovná ,ostrielaná za tie roky len sa mi zdá že začínate byť príliš sebavedomá a trochu tým pádom preafektovaná.Je to môj dojem ktorý nemusí byť pravdivý.Držím palce
Ahoj Manoped! Ďakujem za Vašu úprimnosť! Budem úprimná aj ja. Som človek, ktorý asi nikdy nebude so sebou spokojný, ktorý bude vždy rozmýšľať nad svojimi výkonmi, analyzovať ich, pripúšťať si konštruktívnu kritiku kompetentných a divákov. Mojou prioritou však je, zostať vždy a za každých okolností sama sebou. Nebudem sa však biť do pŕs, že som nikdy neprestrelila, ale viem byť sebakritická a zostať nohami na zemi :)
25.02.2013 13:11 - otázka od Nina
Dobrý deň, od vtedy ako ste sa ukázali ako moderátorka Farmy veľmi vás obdivujem :), a strašne sa mi páči váš štýl obliekania, neustále taká farebná a veselá :) Podľa čoho sa obliekate?
Dopbrý deň Nina! Treba sa obliekať do farebných vecí! Som presvedčená o tom, že to vplýva aj na našu náladu. Počas Farmy som to mala s obliekaním jednoduché - všetky veci mi pripravovala skvelá stylistka a moja kamarátka, s ktorou je radosť chodiť na kávičky, Danicka Raytchev :)
25.02.2013 13:08 - otázka od kika
Ahoj Kvetka, si super moderatorka - profesionalna, pohotova a velmi mila. Co sa mi vsak naozaj paci, je Tvoja vizaz a uces. Kto Ta stihava? :)
Ahoj Kika! Ďakujééém! Strihá ma Mirka Némethová IN ZONE štúdiu. Čekni na nete, sú tam šikovní ľudia
25.02.2013 13:07 - otázka od maťo
Zdravím, chcem sa opýtať kto vyberal ľudí do farmy a aké kritéria to určovali. Zároveň chcem popriať veľa úspechov v kariére.
Zdravím aj ja Vás! Farmári prešli kastingom na ktorom boli tvorcovia projektu a psychológ...
25.02.2013 13:06 - otázka od Lenka
Dobrý deň Kvetka,ako sa má dcérka?Koľko má už rokov?
Dobrý deň Lenka! Môj poklad bude mať teraz 10. marca piate narodeniny... Bude žúrka :)
25.02.2013 13:04 - otázka od kleopatra
Dobrý den, aj my s kamoškou chceme isť do farmy, bude aj tento rok? moderujete vy? mojej mamke sa velmi pačia vaše vlasy,robite si ich sama? čauko kakauko :P
Dobrý deň! Neviem, či bude ďalšia Farma, ak áno, dozviete sa. Vlasy mi strihá Mirka Némthová z IN ZONE štúdia :D
25.02.2013 13:02 - otázka od jana
Dobrý deň, chcem sa opýtatať ako sa Vám podarilo schudnúť po pôrode.
Dobrý deň Janka! To je na dlhšie. Napíšte mi na FB. Nenechajte sa pomýliť mám tam niekoľko fejkov. Ja som Kveta Horváthová
25.02.2013 12:54 - otázka od zvieratko
Ahoj Kveti ako je to možné :) ty vôbec nestarneš:)..jedna otázočka by tu bola:).. bude sa natáčať nová farma??? moc by to potešilo ...ahoj Pekný zvyšok dňa prajem :)
Ahoj zvieratko! Keď bude v budúcnosti Farma, dám vedieť.
25.02.2013 12:47 - otázka od Vitava
Ahoj Kvetka, ja Ťa zase až tak do nebies tu chváliť nebudem, si dobrá, ale niekedy by sa žiadalo trošku viac aj pri zemi sa držať a zachovať viac rozvahy, ale v podstate si fajn baba. Kedy bude zase Farma, chystá sa niečo?
Ahoj Vitava! Ďakujem za úprimnosť, to si cením! Neviem, či bude ďalšia Farma! Prajem Ti všetko dobré!
25.02.2013 12:46 - otázka od Lenka
dobry den... pred istym casom ste moderovali tanecnu show Bailando, hoci vy sama tancovat vobec neviete... nie je to svojim sposobom paradox?
Dobrý deň! Ako ste správne poznamenali ja som tú reláciu odmoderovala a nie odtancovala. A odkiaľ viete, že ja neviem tancovať? Možno by ste boli prekvapená... :D
25.02.2013 12:43 - otázka od Vladka
Ahoj Kvetka,chcem sa opýtať čo plánuješ do budúcna,čo sa týka sukromia a v televizii a si super moderatorka len tak ďalej
Ahoj Vladka! Si zlatá,ďakujem! Asi Ťa sklamem, ale život ma naučil neplánovať...Asi to poznáš - ČLOVEK MIENI, PÁN BOH MENÍ...
25.02.2013 12:41 - otázka od sedlakjano
servus gazdina, dobre si to robila tu farmu, ale preco si to tak dramatizovala ? pri kazdom citlivom rozhovore si tych sutaziacich vymackala pod kozu, do poslednej intimity. Vlastne viem preco, zato si dostala zaplatene. Iba som ti chcel povedat, ze to bolo velmi vidno.
Čau Jano! Robila som si len svoju prácu. A keby respondenti nechceli, tak by neodpovedali...
25.02.2013 12:40 - otázka od Anka
Ahoj Kvetka, ako to robíš, že stále vyzeráš tak super? A ešte jedna otázka: plánuješ ďalšie dieťatko?
Ahoj Anka! Zatiaľ ešte nerobím nič extra... Žiadny botox ani nič podobné...Bola by som šťastná, keby som sa po druhý krát stal mamičkou. Aj Paulínka by sa potešila súrodencovi..Uvidíme...
25.02.2013 12:37 - otázka od Betka
Ahoj Kvetka si skvela držim Ti palce v tvojej práci a ešte jená otázka kedy budeš mať alebo planuješ aj druhé babo papa
Ahoj Betka! Ďakujem! Chcela by som ešte jedno bábätko :)))
25.02.2013 12:34 - otázka od mironovysedlak
ahoj, nevies ci sa bude tocit farma 4? si super moderatorka:)
Ahoj Miro! Neviem, či bude štvorka. Ak áno, určite sa dozvieš! Pá!
25.02.2013 12:33 - otázka od Marko
Ahoj Kveti, to je super, ďalšia rodená Bánovčanka! Toľko nás z tohto mestečka pracuje v médiách, neuveriteľné! Samé talenty sa narodili v tejto kotline! BTW. ako dlho si žila v Bánovciach, máš tam ešte nejakú rodinu, chodíš vobec do Bánoviec? Kedy si bola naposledy? To je otázok, že? :-))) Nech sa darí a veľa úspechov! Marko
Ahoj Marko! Som rada, že spoznávam ďalšieho rodáka! A akého komunikatívneho :) V Bánovciach, žiaľ, rodinu nemám. Väčšina mojich príbuzných je v Topoľčanoch a okolí. Aj tento víkend sa chystám na tie naše strany. Moja babička oslávi 80. narodeniny. Už sa teším na rodinu! Jupíííí!!!
25.02.2013 12:30 - otázka od Lenka
Ahoj Kvetka. Ja konkrétne nemám na teba žiadne otázky, iba ti chcem povedať, že si jednou z mojich najobľúbenejších tvári z obrazovky. Si veľmi dobrá moderátorka a myslím si, že aj vo svojom súkromí si veľmi zlatý človek :) Dúfam, že ťa na obrazovkách budeme vidieť aj častejšie :)
Ahoj Lenka! Si veľmi milá, ďakujem!
25.02.2013 12:29 - otázka od Roberto
Pekny den prajem , Kvetka vy ste jak vino :) Fandim vam uz ako ste boli v Crn crn :)
Ďakujem Roberto! Veru, už mi není dvacet let... :)
25.02.2013 12:28 - otázka od Bukvitz
Ahoj Kvetka. Všeobecne sa povráva, že v štruktúrach TV Markíza pôsobí viacero zamestnancov odlišnej než heterosexuálnej orientácie, ktorí sa však s tým zatiaľ verejne nepriznali a taja to. Myslím si, že verejnosť má právo vedieť, kto z mediálne známych osôb je odlišne sexuálne orientovaný, preto ťa žiadam, aby si teraz vypísala mená tých, o ktorých s určitosťou vieš, že patria k tkzv. 3% sexuálnej menšine. Ďakujem.
Ahoj Bukvitz! Celkom si ma pobavil :D
25.02.2013 12:24 - otázka od Roman
Ahoj, tak nie je tajomstvom, že Lucka Barmošová z Jojky je tvoja sestra, nie je medzi vami niekedy rivalita, keď sa rozprávate o televíznom biznise :-)))
Napriek tomu, že s Luckou robíme v konkurenčných televíziách, konkurentkami nie sme. Práve naopak, navzájom si držíme palce a tešíme sa z úspechu tej druhej. Sme sestry, ktoré sa majú rady a väčšinou spolu neriešime prácu :)
25.02.2013 12:21 - otázka od Dalo
Ahoj Kvetka, vo Farme si bola super. Zvládnuť toľko pováh, klobúk dole. Chystá sa ešte podobný formát reality show? Kto Ti bol na Farme najviac blízky? Ďakujem.
Ahoj Dalo! Ďakujem! Na Farme mi boli niektorí súťažiaci viac a iní menej sympatickí... S niektorými z nich som stále v kontakte.
25.02.2013 12:10 - otázka od Jozinko
Kvetka, mam 12 rokov a som do teba zalubeny, chces byt mojou internetovu frajerkou?
Máš dobrý vkus, Jožinko :DDDD Dúfam, že sa na mňa neurazíš, ale ja som už pre Teba stará teta :DDDD
25.02.2013 12:09 - otázka od julius
kedy budete tento tyzden moderovat telerano dakujem
Dobrý deň Július! V Teleráne som zajtra a pozajtra, t.j. 26. a 27. februára. Teším sa!
25.02.2013 12:08 - otázka od alena
ahoj kvetka velmi ti fandim ta farma je ako stvorena pre teba kedy bude dalšia zdravia ťa michalovce
Alenka z Michaloviec, pozdravujem Ťa! Kedy bude a či vôbec bude ďalšia Farma zatiaľ neviem...
25.02.2013 12:04 - otázka od Peťo
Ahoj Kvetka, nebolo ti trápne moderovať tak trápnu show ako bola farma, tretia séria nielenže nemala úroveň, ale ani sledovanosť... inak maj sa pekne, si také usmievavé slniečko :)
Ahoj Peťo! Tretia séria Farmy nemala zlú sledovanosť : ) Želám Ti všetko dobré!
25.02.2013 12:02 - otázka od monča
Kveti, kde berieš toľko optimizmu v sebe nahoď recept ako sa to dá zvládať. Maj pekný deň
Ahoj Monči! Snažím sa nepripúšťať si k sebe negatívne veci...A dokážem sa tešiť aj z maličkostí. Napríklad už teraz sa teším na dobrý obed s kámoškami. Treba sa obklopiť ľuďmi, ktorí Ťa majú radi a ktorých aj Ty miluješ a SVET JE KRÁSNY...
25.02.2013 11:58 - otázka od Simča Bratislava
Ahoj Kvetka, chcem ťa pozdraviť a zaželať všetko dobré v živote. Nevieš či ešte bude ďalšia Farma 4 na Markíze? Si mi veľmi sympatická lebo som narodená 18.12. ako ty, som strelec a myslím si, že strelci sú najlepšíííí. Prajem všetko dobré.
Ahoj parťák strelec! Ja mám narodky o pár dní skôr - 8. 12. Najbližšie, keď budem oslavovať, budem na Teba myslieť :) Či bude Farma 4 netuším...
25.02.2013 11:56 - otázka od veronika
Ahoj Kvetka si super moderátorka držím palce v živote a pozdravuj dcérku Paulínku
Ahoj Veronika! Si veľmi milá! Nech sa Ti v živote darí!
25.02.2013 11:55 - otázka od Michal
Zdravím, námet novej show Naši ma zabijú je pomerne atypický pre Slovenského diváka, teda aspoň podľa mňa. Čo podľa Vás tento žáner prinesie na Slovenskú obrazovku? Ide čisto o zábavnú reláciu, či možno z toho vytĺcť aj niečo viac? Prajem veľa úspechov.
Nakrúcanie tohto francúzskeho formátu bolo pre mňa zaujímavou skúsenosťou práve preto, že na prvý pohľad to vyzerá ako vec, pri ktorej sa budete každú časť iba smiať...Iste protagonisti tohto programu zažili veľa absurdných, vtipných situácií. Ale vďaka tejto relácii som pochopila ako málo sa poznáme...Aké rezervy v komunikácii majú rodičia so svojimi deťmi, ako nevieme odhadnúť správanie tých najbližších, ako si navzájom nedôverujeme...
25.02.2013 11:49 - otázka od eri
kolko važiš a meriaš???
167 cm a 52 kg :)
25.02.2013 11:48 - otázka od alica
Ahoj Kvetka, si mojou obľúbenou moderátorkou a chcem ti popriať všetko dobré v tvojom živote.
Ahoj Alica! Ďakujem ti za prianie a aj ja Ti želám všetko najnajnaj!
25.02.2013 11:47 - otázka od Eva
Kvetka chcem sa Vás opýtať či ste v kontakte s niekým so súťažiacich z Framy...je jedno z ake série :D
Zdravím Vás, Eva! V kontakte som s Andrejkou Járovou, s Lenkou Liptákovou, ku ktorej sa už dlhší čas chystám na predĺžený víkend aj s dcérkou. Dúfam, že sa nám to v lete konečne podarí!...Minule sme mali v Teleráne Mária...
25.02.2013 11:41 - otázka od Filip
Ahoj Kveti, len tak zo zaujimavosti sa chcem spytat ako sa ti moderovali farmy a co dalej planujete ? :)
Ahoj Filip! Ďakujem za opýtanie. Klamala by som, ak by som povedala, že to bolo vždy príjemné. Na Farme sa diali všelijaké veci a vystriedali sa tam rôzni ľudia... Mávala som aj stiahnutý žalúdok ...
25.02.2013 11:38 - otázka od Veronika
Dobrý deň,kedže som Vám písala už viackrát o podpiskartu a asi ste zabudli na mňa tak som Vám písala správu ešte raz na FB tak potom keď budete mať čas tak si ju prečítajte :)
Veronika, prepáčte, som hlava deravá!!! Máte u mňa pozvanie na kávičku, keď budete v BA. Ozvite sa mi cez FB :)
25.02.2013 11:37 - otázka od Noro
Dobrý deň Kvetka, ste veľmi dobrá moderátorka ktorá je už dlhšie na scéne.Veľmi rád sa na vás pozerám.Zujímali by ma napríklad o ktorej hodine vstávate keď idete do Telerána. Alebo či sa stále natáča Naši ma zabijú. Ďakujem pekný deň.
Dobrý deň Noro! Naši ma zabijú je skrytá kamera a kvôli tomu sme museli všetky časti nakrútiť pred spustením prvej časti do vysielania...Mnohí, keď im poviem, o koľkej vstávam do Telerána, prevrátia oči - o 3:45 hod. Hoci už nie som najmladšia :D, nerobí mi to problém. Teleráno ma veľmi baví a to je dôvod môjho pohodového budenia sa.
25.02.2013 11:31 - otázka od Igor
Ahoj Kvetka, si dobrá moderátorka. Si veľmi sympatická ako si udržuješ svoju skvelú postavu ?
Ahoj Igor! Dostal si ma do rozpakov :D Od skvelej postavy mám ďaleko :D Ale snažím sa neprejedať, aj keď niekedy aj to dobre padne... A trochu sa hýbem - kúpila som si do obývačky ďalšiu pomôcku na cvičenie, z ktorej sa, dúfam, nestane po čase vešiak - trampolínu.
25.02.2013 11:26 - otázka od Laura
Dobrý deň, páčite sa mi vo všetkých formátoch, kde účinkujete resp.moderujete. Chcela by som sa opýtať, či neviete niečo o tom, že by sa v najbližšom čase mal spustiť ďalší ročník Bailanda? Veľmi sa mi to páčilo, myšlienka, moderátori, tanečníci... Ďakujem, prajem krásny deň a veľa úspechov :)
Dobrý deň Laura! Na reláciu Bailando mám len tie najkrajšie spomienky! Ďakujem, že ste mi pripomenuli tento nádherný projekt. Pred časom som počula niečo o tom, že by sa mohol vrátiť na televízne obrazovky, ale potom zostalo ticho...
25.02.2013 11:22 - otázka od filip
ahoj, kedy bude dalsia farma?
Ahoj Filip! Na Tvoju otázku zatiaľ neviem odpovedať... Chcel by si ísť na Farmu? :)
25.02.2013 11:20 - otázka od Jozef
Naozaj vám nevadí, že pravidlá Farmy neplatia pre každého súťažiaceho rovnako ? Čo všetko by ste dokázali uobiť za peniaze ?
Dobrý deň Jozef! Pravidlá na Farme platili pre všetkých súťažiacich rovnako. A ja som pre peniaze, chvalabohu, nemusela nikdy urobiť nič také, o čom by som pochybovala, za čím by som si nestála.
25.02.2013 11:15 - otázka od miriam
Dobrý deň,Kvetka,chcem len popriať veľa úspechov v práci a viac času na obrazovkách-super moderátorka...vždy veselá a pozitívne naladená...čo nové chystáš?
Dobrý deň Miriam! Ďakujem, že ste si našli čas a napísali mi... To nové je už na svete... Nová relácia s názvom Naši ma zabijú, ktorá je o skutočných reakciách neskutočne milujúcich rodičov. Ide o skrytú kameru, kde deti nachytali svojich rodičov. Priznám sa, že to bola pre mňa zaujímavá skúsenosť.
25.02.2013 11:11 - otázka od Lucia
Dobrý deň Kvetka, chcem Vám povedať, že ste výborná moderátorka a som rada, že som mala tú možnosť Vás spoznať aj "naživo" a pôsobíte strašne milo a zlato...držím palce v budúcnosti a prajem len všetko dobré
Dobrý deň aj Vám! Potešili ste ma Vašim príspevkom :) Všetko dobré!
25.02.2013 11:09 - otázka od estok
na farme by mohli zasadiť kvetky
Aj ja som za :)
25.02.2013 11:04 - otázka od Lenka
Ahojky Kveti, fandim Ti, som rada, ze si spat na obrazovkach, super moderatorka, jednoducho talent ako ma byt. Vsetko dobre prajem, nech sa Ti nadalej dari :)
Ahoj Lenka! Ďakujem za komplimenty :) Nech sa darí aj Tebe !

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu