Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Markéta z Mojsejovej šou bola online: Honza chcel od všetkých sex!

Markéta Šeligová musela šou Šéfka opustiť. Zobraziť galériu (5)
Markéta Šeligová musela šou Šéfka opustiť.

BRATISLAVA – Pobalila si kufre! Markéta Šeligová (28) je v poradí siedmou účastníčkou, ktorá musela šou Šéfka opustiť. Fajnová súťažiaca doplatila na svoju prieberčivosť. Nora Mojsejová (52) ju za jej správanie nepochválila, práve naopak - vyrazila ju! Chcete vedieť ako Markéta svoje účinkovanie v šou hodnotí? Prečítajte si online rozhovor na topkách.

Markéta Šeligová potrebovala istý čas na to, kým sa v šou Šéfka skutočne prejavila. Pri plnení úloh totiž neprejavovala prílišnú aktivitu. Stalo sa tiež, že sa na súťažení odmietla podieľať. Vďaka svojim móresom napokon celkom pohorela!

Osudnou sa jej stala disciplína siedmej epizódy, kde mala umývať okná na výškovej budove. „Markéta povedala, že to nedokáže splniť. Nevedela prekonať svoj strach z výšok,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia. Mojsejová si však stála za svojím tvrdením, že schopný manažér musí zvládnuť všetko. No ani to nezabralo.

Markéta, ktorá sa údajne živila ako striptérka v zahraničí, bola počas trvania šou v nemilosti ostatných súperov. Neobľubovali ju ani Mojsejovej poradci. Teraz už majú od nej všetci pokoj. Spomedzi trojice Zoltán Lagin, Miroslav Prášil a Markéta Šeligová totiž vyradila košická podnikateľka práve poslednú menovanú. „Na Noru sa vôbec nehnevám. Je to jediný zábavný človek v celom Československu,“ poznamenala pri svojom odchode. Zjavne nebrala svoj vyhadzov príliš tragicky. 

Chcete vedieť, ako Markéta hodnotí svoje účinkovanie v šou Šéfka? Prečítajte si online rozhovor na topkách.

Rozhovor

12:55:04 - otázka od: gabisollis Ahoj Marketo:-)Rozhodne jsi byla jedna z nejhezcich ucastnic RS co kdy byla!A chtela bych ti poprat (i za nas "fanclub"ktery mas na panackovi)hodne stesti do zivota a at ti vse vyjde jak si prejes!:-) Zdravim 50% meho fanclubu :)! Moc dekuji!

12:58:55 - otázka od: eMbÉčKo Dobrý den, moc jsem Vám fandil. Škoda, že jste vypadla, protože jste na to měla... Jinak jste nyní v Česku, na Slovesnku nebo v Itálii? Bud v Cesku, nebo v Italii...

13:00:03 - otázka od: eMbÉčKo Dobrý den, neplánovala jste někdy dělat v zábavním průmyslu? (herečka, modelka, moderátorka) Děkuji za odpověď To me napadlo naposledy v 16 letech.

13:01:18 - otázka od: eMbÉčKo Dobrý den, komu v této soutěži fandíte? A jaký máte pocit z této show? Mam jen jednoho favorita a toho si necham pro sebe. Pocity jsou pozitivni.

13:01:35 - otázka od: xman je to skoda ze si vypadla...taka leniva vos ako ty tam bude chybat :)))))

13:03:04 - otázka od: julia Je pravda ze Honza Kocian chcel po tebe sex? Ten ho chce uplne po vsech :)...

13:06:10 - otázka od: eMbÉčKo Dobrý den, máte facebook? Ne, nefandim hromadnym zabavam...

13:06:10 - otázka od: ada Dobry den Marketo, ake jazyky ovladate a cim ste sa zivili do teraz? som zvedava :) a zelam Vam pekny den :) Italstinu, a prave velice intenzivne studuji anglictinu. Pak budou nasledovat dalsi.

13:07:29 - otázka od: Ján Zdravím Markéta, stretli ste sa po vyradení s pani Mojsejovou aj osobne a rozlúčili ste sa spolu, alebo nie? ĎAKUJEM ZA ODPOVEĎ. Ano, p. Nora byla velice mila a poprala mi hodne stesti, taktez Libor a Ivana.

13:09:01 - otázka od: rebecca jak casto se nachazite v cechach? Momentalne zde studuji Anglictinu.

13:10:34 - otázka od: vratko si skutecne jeste nepracovala ? ses lina anebo jenom tak pusobis? Zrejme jen pusobim ;)

13:11:21 - otázka od: gabisollis Marketo na panackovi jsi mela od sveho priznivce pisen na rozloucenou.libila se ti?:-) Bohuzel ceskym pisnickam moc neholduji, ale bylo to mile!

13:12:13 - otázka od: retino ahoj, uvedomujes si ze si bola len lacny produkt pre lacnu show? Ja jsem se i presto bavila, takovou "dovolenou" si v cestovce nekoupite.

13:13:14 - otázka od: Bruno Taka banda ubohych akoze manazerov aka je tam je na zaplakanie. Skoda ze si vypadla, hodila si sa tam. Predpokladam ze si si vedoma aka si nesympaticka...Ci? Mne ta Marketa taky tak pripadala, neznat ji, tak nevim...

13:15:19 - otázka od: Alena dobry den myslite si ze ste vyhodena pravom bolo to spravodlive? dakujem zelam vsetko dobre I o dil driv by to bylo spravedlive ;)

13:15:19 - otázka od: Kajlo Ahoj Markéta...Čo si myslíš o súťaži Šéfka...Je to podľa teba na úrovni? Idealni pro Cesko a Slovensko. Zabava musi byt, i

13:16:34 - otázka od: Mino Ahoj Marketka... Viem ze sa sou natacala s odstupom,tak co uz si robila nieco,niekde?Alebo este čakaš....:-) Studuji, jak jsem jiz zminila. Chtela bych mit par statnic z jazyku.

13:19:14 - otázka od: Zuzana Dobrý deň, páčila sa Vám Bratislava? Aký máte názor na pani Mojsejovú? V Bratislave jsem byla poprve, Praha to sice neni, ale je pekna. Pani Nora je velice charismaticky clovek a silna osobnost. To, s jakym smyslem pro humor zvlada svet kolem sebe je obdivuhodne!

13:23:12 - otázka od: janus Ahoj. preco si sa prihlasila do tejto sutaze a s kym si si najviac rozumela? co si myslis o Nore? a kto podla teba vyhra tuto sutaz? Zaujala me reklama s pani Mojsejovou :) Vitez mi byl jasny uz behem prvnich dnu, tedy alespon mne, a uz jsem mela tendenci mu gratulovat, ne s nim soutezit. Bylo by to marne ;)

13:24:51 - otázka od: bambari Dobrý deň, ako si predstavujete svoju budúcnosť, kde by ste chcela ďalej pôsobiť? Máte predstavu o svojom ďalšom uplatnení? Predstav mam spoustu a vsechny se toci okolo neceho tvurciho, kde vyuziji svou kreativnost a fantazii.

13:27:49 - otázka od: ferdo ahoj, v show si sa prezentovala tak, ze si nikdy nepracovala, ale media o tebe pisali, ze si sa v Taliansku tocila okolo tyci a ze si bola stripterka, aka je pravda? Napsali j

13:27:49 - otázka od: Hellbringer ake mas dnes spodne pradlo Vy byste asi potreboval jiny druh on-line rozhovoru... Tenhle nebude nic pro vas...

13:29:03 - otázka od: Jozef Ahoj. Aka je v skutocnosti Nora? Mila, vtipna, sympaticka... Ale beda, jestli nejste mili a sympaticti vy ji :)))

13:30:38 - otázka od: Bartolomej Kratkosrsty ahoj si mi velmi simpaticka, nepodpisala by si mi kartu resp. nejaku fotku? nebudes mat autogramiadu? je mi luto ze si vypadla :(( tvoj verny fanusik Bartolomej. p.s. drz sa! Mile, ale kvuji dvou lidem se to nevyplati.

13:32:59 - otázka od: JAN ahoj,je mi to strašne luto,bola si mojou velkou favoritkou ,máš facebook? Ano, pod cizim jmenen, s 0 pratel a desitkami nabidek k pratelstvi od neznamych lidi... Nic pro me.

13:34:45 - otázka od: eMbÉčKo Dobrý den, je italská vláda lepší jako česká? Vlada a politika jsou mi sumak... Lide jsou ale daleko vic srdecnejsi a clovek se sam proste citi lepe. Alespon tam u me u jezera.

13:41:16 - otázka od: geriatriaNZ Zdravicko slecna, zdravime Vas z nasho domova dochodcov. Jedlo je zle, vnoci nam je zima, ale aspon ze nam zapnu raz za cas TV. Velmi ste sa zapacila nasmu Mirkovi ktori len cely den beha a hovori vase meno, tak nam ho bolo luto lebo preplakal 2 dni ako ste vypadli... prosime napiste mu nieco pekne. S pozdravom Geriatria Nove Zamky. Ja mam hrozne rada lidi v duchodovem veku, to neni ironie, hrozne hezky se je posloucha! Mladi casto mluvi o nicem, nebo o tom, co me nezajima. Mam rada lidi, co uz neco prozili a zivot je ledascemu naucil. Mirka moc zdravim a at uz neni smutny :(... Dejte mu nekdo deku navic, at mu neni zima!!!

13:45:54 - otázka od: wolf hello, pokial viem mas 28 rokov, myslis ze je hodnotne sa vyjadrit v tomto veku, co si zistila, ze pracovat je uzasne, teda pokial robime to co nas bavi.... v Taliansku si co robila? co-to sme sa uz docitali v novinach a na nete... Makat od nevidim do nevidim neni uzasne, ale venovat se s plnym nasazenim tomu, co me bavi, je zavideni hodne! A ty lidi kolem teto sou to bavilo, i kdyz to bylo vycerpavajici, coz je inspirativni!

13:47:10 - otázka od: Eleonora E. ahoj chcem sa spytat kto vypadne dalsi kedze diely su natocene dopredu. dakujem Sama jsem velmi napnuta!

13:49:01 - otázka od: martin ahoj markét, si strašne pekná baba a maš neuveritelne sexi hlas :) bol zolo dobrý team leader? lebo v podstate ste dve úlohy vyhrali a ak by to bolo spravodlivé tak si tam mala ešte zostať... Zolo je V.I.B. (very important bushes) a svuj hlas za sexy moc nepovazuji :)

13:53:14 - otázka od: Robert Dobrý deň slečna Markéta čo hovoríte na viackrát naznaceny názor pani Mojsejovej podla ktoreho sa zivite ako prostitutka ? P. Mojsejova o prostituci nemluvila, nejsem tak jesitna ani hystericka jako Anna, abych v nevinne narazce hledala horor. P. Nora jen vtipne okomentovala to, co jsem sama byla ochotna o sobe povedet.

13:53:14 - otázka od: Juraj Dobrý deň, Markétka čudujem sa, že ste išli do takej blbosti s tou rachejtli. Celá relácia nemá úroveň a cikaňa sa len predvádza. As

13:54:03 - otázka od: Katka Ahoj Marketa, aku modnu znacku mas najradsej? Velmi sa mi paci tvoj styl J Katarina, Osikov Na znacky kaslu, zajima me kvalita a material!

13:58:06 - otázka od: Alex Ahoj Marketa. Skoda, ze si vypadla, posobis velmi sympaticky a maximalne profesionalne. Vobec sa necudujem, ze si sa neprejavila. tie timove ulohy neboli podla mna stvorene pre niekoho, kto ma pracovat v takom time ako si pracovala ty. Nelutujes trochu? Co planujes do buducnosti? Nelituji, brala jsem to s nadhledem, a proto jsem se jen bavila a moc se nepretrhla... Preji to memu favoritovi! Nikdo jiny tam na to nema! Nekdo zatim, nekdo navzdy...

13:58:06 - otázka od: Alojz Dobry den, Marketa, mozem sa opytat, cim ste sa zivili v Taliansku? Zena, ktora vo vasom veku este nepracovala a zije mimo CR, je to minimalne podozrive. Ak sa nemate za co hanbit, tak potom.. ? Alojz Doufam, ze

14:00:13 - otázka od: Bruno jak casto se nachazite v cechach? - Momentalne zde studuji Anglictinu. Uzasna odpoveda, ked chces byt manazerka tak sa v prvom rade nauc citat a vnimat... Jestlize zde studuji, tak asi casto.... (pro malo vnimave!)

14:02:06 - otázka od: Ivka Ahoj Marketa, chcela by som sa ta opytat v sutazi ste sa licili same alebo Vas licili vizazistky v jednom dieli si mala taky fajn broskynovy lesk na pery, nevies aka to bola znacka? Vela uspechov v pracovnom a osobnom zivote. Licily jsme se samy. Bohudik... Lesku mam plnou tasku, tak nevim. Jsem na nich bohuzel zavisla, a to ne kvuli looku ;)

14:04:09 - otázka od: LadyXL Ahoj Markéto!Taky jsem z tvého fanklubu z Panáčka:-) a ač jsem se vším nesouhlasila, tak zase na hodně věcí jsem měla stejný názor a držela ti palce.Vypadáš na velkého pohodáře, je to tak že? Hodně štěstí To ano, jsem flegmatik, dokud me ovsem neco nezvedne ze zidle...:) To je pak tanec! Ale ne ten lap dance(ovy) ;)

14:05:40 - otázka od: Bruno Predpokladam ze nemas odvahu odpovedat ani na jednu z mojich otazok...smiem vediet preco? To byly ty otazky o masazich, pedikure a lechtivych chodidlech? Zkus se zeptat pristi tyden...

14:07:51 - otázka od: Jozef Ahoj Marketa. Chcem sa spytat, ci ti neprisla cela ta sutaz Sefka trochu od veci - v realnom zivote totiz ziadny manazer nemusi plnit podobne vymyslene a casto trapne ulohy, ako vy tam... Aky mas ty na to nazor? Ja myslim, ze vsem inteligentnim lidem je jasne, ze v prvni rade jde o zabavu. A o manazera az v poslednim dile. Tak se divejte a bavte se!

14:08:53 - otázka od: felipe Bola to pre vas dobra skusenost??:Dalebo strata casu?? Kazda zkusenost dobra, pokud vam neco da, a nic nevezme!

14:17:38 - otázka od: okkvp Zdraví další část fanclubu. Markéto,proč jsi se do RS přihlásila ? Aaah, otazka "na telo" :)! Zdravim! Ja se totiz sem tam pripletu k necemu "zvlastnimu"... a tohle bylo to fajn! Jen ten Libor, musim rict, neni ve skutecnosti takovy blb, jak to vypada. Pokud by vsak preci jen veril, ze jeho nazor na lidi je pouzitelny, dala bych mu jednu radu : NIKDY NIKOMU NEPUJCUJTE! S vasim odhadem by vas obrali i o spodary a nasli nekde na Hlavnim nadrazi... (a nebude to v ramci nataceni Nahy jsem krasny)! Muj cas uz davno vyprsel, tak se loucim a dekuji vsem, kteri mi fandili! Tem ostatnim preji KONECNE prijemnou zabavu :)!!! M.S.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu