Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

S holými rukami sa postavili ozbrojeným lupičom!

Otec so synom premohli lupičov
Otec so synom premohli lupičov

LONDÝN - Dvojica ozbrojených lupičov určite netušila, čo ich čaká v obchode, ktorý sa chystali vylúpiť. Polícia zverejnila záznam priemyselnej kamery, ktorá zachytáva dramatický súboj majiteľa obchodu a jeho syna s mladíkmi. Prípad sa stal ešte 21. decembra v jednom z londýnskych obchodov, keď dvojica vtrhla dnu vyzbrojená pištoľou a obrovským nožom s výkrikom „my k...., nežartujeme“!

Zatiaľ čo jeden držal majiteľovi pištoľ pri hlave, druhý žiadal peniaze. Majiteľ obchodu Dogan Sahon (46) sa však aj so svojím synom Yilmazom (25) postavili na odpor.

Na záberoch vidieť, ako sa lupič s nožom opakovane snažil zasiahnuť Dogana do hlavy a druhý s pištoľou zápasil s Yilmazom. Súboj sa nakoniec preniesol na ulicu, aby mladíci nakoniec unikli s prázdnymi rukami. Odvážny majiteľ so synom skončili našťastie len s reznými ranami a škrabancami.

Útočníkov popísali ako dvoch mladých černochov, polícia ich spája aj s ďalšou lúpežou, ku ktorej došlo len o niekoľko minút skôr, informovala BBC. Dogan Sahon je bývalý taxikár, ktorý svoje celoživotné úspory vložil práve do obchodu. „Len som chránil svoj biznis, nemal som ani čas sa báť, všetko sa zbehlo tak rýchlo,“ citoval muža London Evening Standard.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu