Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Chlapec (17) barmanku bodol, olúpil a znásilnil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRNO - Mladá barmanka (20) z Brna sa bude zo svojej traumy spamätávať ešte dlho. Do herne, kde pracovala, vbehol minulý týždeň tínedžer s nožom. Na ženu zaútočil a bodol ju do chrbta. Z pokladne ukradol 25-tisíc korún, potom ju zranenú odvliekol do skladu.

Tam sa jej znovu vyhrážal nožom, nešťastníčka mu musela poskytnúť orálny sex. Mladík nemal dosť, žene stiahol nohavičky, tá ho však od ďalších činov odradila. Nahovorila mu, že do baru čoskoro zavíta na kontrolu SBS.

Chlapec utiekol, po čine sa "akoby nič" vrátil do diagnostického ústavu, kde bol umiestnený. Mal totiž vychádzku. Keď policajti pri výsluchu ukázali barmanke jeho fotografiu, rozplakala sa. Chlapca ihneď spoznala.

Policajti si poňho prišli priamo do polepšovne. Momentálne sedí v cele, bude sa zodpovedať zo znásilnenia a lúpeže. Ako dodal vyšetrovateľ David Vavřín, pravdepodobne má na svedomí aj brutálny prepad iného brnianskeho podniku. Barmanke vtedy ukradol peňaženku s 1600 korunami, predtým jej niekoľkokrát udrel hlavu o zem.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu