Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Huskyho ťahali za autom, kým mu neutrhli hlavu!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/VARŠAVA – Neuveriteľnú krutosť a zvrátenosť predviedli traja opití mladíci, ktorí ťahali za svojím autom na lane huskyho, kým ho neutýrali k smrti. „Nasadli do auta, psa priviazali lanom a začali ho ťahať, jazdili tak dlho, až zviera spadlo mŕtve, až utrhli psovi hlavu,“ popísal prípad policajný hovorca Dariusz Nowak.

Svedkovia ich zvrátenej zábavy nijako nezareagovali, bránili sa obavou z opitých mladíkov, ktorí údajne terorizovali dedinu.

Beštiálny čin, ku ktorému došlo v dedine Lipinica Mała v malopoľskom vojvodstve len pár kilometrov od slovenských hraníc, vyvolal v Poľsku masívnu odozvu. Za ich potrestanie sa vyslovilo na internete takmer 100-tisíc ľudí. „To, čo som počula, by som ani nebola schopná zopakovať,“ komentovala krutosť Paulina Król z časopisu "Môj pes".

K prípadu došlo ešte začiatkom októbra, policajti si vtedy všimli mladíkov, ako za autom ťahajú už len zakrvavenú hlavu psa. Medzitým ich obvinili z ďalších trestných činov, keď ukradli dve autá a jedno z nich podpálili. Dnes sa Piotrom B. (23), Piotrom K. (19) a Krzysztofom T. (18) začína súd, hrozia im až dva roky väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu