Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Ďalší postrach diaľnic? Zablokoval kamión a zbil vodiča!

Trpišovský jazdil na tomto mercedese
Trpišovský jazdil na tomto mercedese

MNÍCHOV- Aleš Trpišovský, postrach D1, má zjavne svojho nasledovníka. Ukazuje to prípad českého podnikateľa (38) v terénnom mercedese, ktorý včera ráno v Nemecku na diaľnici A3 "vytrestal" vodiča kamiónu, keď pred ním pri jazde prudko pribrzdil a po zastavení na odpočívadle ho aj napadol.

Scenár je takmer na vlas rovnaký! Českému podnikateľovi pri Würzburgu sa zdalo predbiehanie kamiónu príliš zdĺhavé a prepínaním svetiel sa dožadoval uvoľnenia cesty. Keď sa konečne kamión zaradil späť doprava, Čech ho predbehol a prudko pribrzdil. Vodič kamiónu svoje vozidlo cez všetku snahu neubrzdil a do mercedesu narazil.

Na najbližšom diaľničnom odpočívadle obaja zastavili a spor sa ďalej vyhrotil. Rozzúrený Čech vytiahol nemeckého vodiča (50) kamiónu z kabíny. Svoj hnev ventiloval tiež kopancami do auta, pričom rozbil zadnú smerovku. Kamionista pred ním utiekol znovu do kabíny, zamkol sa v nej a privolal diaľničnú políciu.

Český vodič odišiel preč bez toho, aby sa staral o spôsobenú škodu. Nakoniec sa ale predsa len rozhodol zájsť na políciu v Aschaffenburgu. Tamojší policajti už boli o prípade informovaní a Čecha predbežne zadržali.

Nemecká polícia odobrala Čechovi vodičský preukaz a inkasovala od neho 1200 eur ako záruku za náhradu spôsobených škôd. Vyšetruje ho za ohrozovanie a poškodzovanie cudzej veci. Informovalo o tom oblastné riaditeľstvo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu