Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Postrach D1 vinu necíti a údajne za nič nemôže!

Terénny Mercedes cestného piráta
Terénny Mercedes cestného piráta

PRAHA - Riaditeľ developerskej firmy, ktorý v stredu agresívnou jazdou ohrozoval iných vodičov a mal spôsobiť nehodu na D1, včera televízii Prima povedal, že za nič nemôže. Podľa neho začal brzdiť a vodič v aute za ním nedobrzdil. Vinu necíti. Pred týmto incidentom si údajne ešte s iným vodičom vymieňali vulgárne gestá.

Podľa polície riaditeľ predbehol pomalšie autá sprava, opäť sa pred ne zaradil a prudko brzdil. Tým donútil vodiča zastaviť. V jednom prípade vodič pomalšieho auta nestačil zabrzdiť a havaroval. Podľa polície sa muž dopustil pokusu o ťažké ublíženie na zdraví a poškodzovania cudzej veci, hrozí mu päť až 12 rokov väzenia.

"Nehoda sa stala ... Ja som išiel, dobrzďoval som za vozidlom, ktoré som dobiehal, pán za mnou proste nezabrzdil," povedal muž televízii. Dodal, že to nebol prudký náraz, vozidlá do seba ťukli. Už keď prišla polícia, zaznamenal vraj, že policajti sa k nemu správajú inak. "Prišli traja policajti, stúpli si k tomu pánovi, ktorý bol za mnou. S ním tam diskutovali. Ku mne už sa začali správať ako ... úplne to začalo byť všetko obrátene," opísal svoj pohľad na situáciu.

Incident, keď na seba s iným šoférom kričali a ukazovali si vulgárne gestá, vysvetľoval tým, že bol nervózny. Jeho matka je hospitalizovaná s vážnou chorobou. Bol práve na ceste do nemocnice a pretože nevedel, ako na neho návšteva zapôsobí, vzal so sebou sekretárku, aby prípadne na ceste späť riadila ona. "Nemyslím si, že som išiel nejako zvlášť agresívne alebo neprimerane rýchlo," povedal.

Na polícii bol údajne na jeho sekretárku vyvíjaný tlak. "Ja som o dve miestnosti vedľa počul, ako sa proste zrútila a ako tam plakala. Oni ju tam nechali niekoľko hodín sedieť," uviedol. Hovoril tiež o vyjadrení vyšetrovateľa, ktorý mal sekretárke povedať, že "je to pripravené, čakali sme na jeho chybu".

Problémy mu teraz spôsobuje to, že má na evidenčnom čísle štvorčíslie 2222, o čom informovali médiá. Povedal, že značku mu priviezol človek, ktorý sa stará o jeho vozový park. "Asi mi chceli urobiť radosť, tak vždy keď kúpia auto, tak mi ho privezú, už mi ho odovzdajú 's techničákom, s ešpézetkou', so všetkým," uviedol.

"Kamkoľvek prídem, všetci o mne vedia, kde som, kam som išiel. Prídem do servisu, mám tam problém, všetko platím dvakrát," povedal a dodal, že tejto "hroznej značky" sa musí zbaviť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu