Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Špiónka odhalila svojich 90-60-90 a bude mať vlastnú šou!

Anna Chapmanová
Anna Chapmanová

MOSKVA - Bývalá ruská špiónka Anna Chapmanová je na nezastavenie! Po svojom odhalení ju najprv z krajiny "neobmedzených možností" deportovali naspäť do vlasti, potom sa stala miláčikom médií a teraz bude mať dokonca vlastnú televíznu šou. Informovala o tom tlačová agentúra Interfax.

Šou s názvom "Záhady sveta s Annou Chapmanovou" bude od 21. januára vysielať každý piatok súkromná ruská televízia Ren-TV. Program sa bude venovať tajomným fenoménom modernej doby.

Dvadsaťosemročnú červenovlásku odhalili v lete v Spojených štátoch a spolu s ďalšími deviatimi tzv. spiacimi agentmi deportovali naspäť do Ruska. Chapmanová si momentálne užíva slávu a popularitu. Objavila sa napríklad na štarte ruskej kozmickej rakety alebo sa vyzliekla do spodnej bielizne pre pánsky magazín. Stala sa dokonca poradkyňou vo finančnom ústave Fondservisbank.

Agentka 90-60-90, ako ju zvyknú označovať médiá, tiež podnikla kroky ku vstupu do politického života. Nedávno získala dôležitý post v mládežníckej organizácii strany Jednotné Rusko premiéra Vladimira Putina a hovorí sa nej ako o možnej kandidátke za poslankyňu ruskej Štátnej dumy.

Ostatným špiónom sa však tiež nevodí najhoršie. Jedna z nich, Natalija Pereverzevová sa údajne minulý mesiac stala poradkyňou riaditeľa ropného koncernu Transnefť. Lukratívne miesto v inej ropnej spoločnosti získal aj Andrej Bezrukov. Ten bude radiť šéfovi najväčšieho ruského ropného koncernu Rosnefť a nie je vylúčené, že ho ešte povýšia.

"Premiér Vladimír Putin plní sľub postarať sa o prácu ruským špiónom zatknutým v USA a zariadiť im veselý a bohatý život," okomentoval ruský denník Kommersant nové uplatnenie bývalých agentov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu