Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na letisku porodila, uškrtila dieťatko a odletela preč!

Letisko v Dubaji
Letisko v Dubaji

DUBAJ - Brutálnym a nepochopiteľným činom sa nedávno "vyznamenala" žena, ktorá na toalete dubajského medzinárodného letiska porodila dieťa. To následne uškrtila a vyhodila do odpadkového koša.

Krkavčia matka, pôvodom z Etiópie, pretrhla pupočnú šnúru vlastnými rukami, syna s pomocou handry uškrtila a zabalila do plastového vrecka. Po čine stihla odletieť preč, vďaka bezpečnostnej kamere sa ju však podarilo identifikovať. Polícia sa ju momentálne snaží vypátrať.

Telo takmer nebohého novorodeniatka objavil upratovač. "Išiel som vyčistiť toalety, pretože ma jedna žena upozornila, že je na nich kaluž krvi," hovorí zamestnanec letiska. "Potom som nadvihol vrece s odpadkami, ale zdalo sa mi nejaké ťažké. Pozrel som sa dovnútra a pod hromadou toaletného papiera som objavil zakrvavené dieťa. Jeho tvár bola modrastá, vedel som, že je zle," dodáva muž.

Privolaní záchranári si všimli, že dieťa po ich príchode ešte stále inštinktívne lapalo po dychu, vzkriesiť sa ho však už nepodarilo. "Žena sa novorodenca zbavila pravdepodobne preto, lebo bol počatý v mimomanželskom zväzku," uvádza nemenovaný zdroj.

Udržiavať sexuálny vzťah alebo porodiť dieťa v nemanželskom vzťahu je totiž v Spojených arabských emirátoch trestné a mnoho žien kvôli týmto zákonom buď odíde z krajiny alebo opustí svoje dieťa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu