Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hľadali Santove soby a našli zamrznuté jelene!

Smutný pohľad na zamrznuté zvieratá Zobraziť galériu (5)
Smutný pohľad na zamrznuté zvieratá

SPENNYMOOR - Deti, ktoré minulý týždeň navštívili park na severovýchode Anglicka, zostali v šoku po tom, čo zbadali, ako zo zamrznutého jazera uprostred trčia parohy a telá mŕtvych jeleňov.

Príšerný pohľad sa naskytol návštevníkom parku v okrese Durham. Na ľade bolo ešte stále vidieť stopy kopýt, ktoré deti priviedli až ku miestu, kde sa osem jeleňov a laní prepadlo do ľadovej vody. Tie si totiž zrejme mysleli, že plocha je pokrytá snehom.

Park láka turistov na legendu, ktorá hovorí, že práve na tomto mieste žijú soby Santa Clausa. "Rodičia sem prichádzajú spolu so svojimi deťmi, pretože sú zvedavé na zvieratá, ktoré sa pre mnohých z nás spájajú s duchom Vianoc. Namiesto toho ich tu však našli mŕtve a umrznuté v jazere," hovorí John Thomas.

Po viacerých sťažnostiach sa veci ujala Kráľovská spoločnosť pre prevenciu krutosti na zvieratách, ktorá na miesto vyslala inšpektora.

"Takéto tragédie sa občas stávajú. Ľahším zvieratám akými sú zajace či líšky sa cez jazero podarí prebehnúť. Jelene sú však príliš ťažké, a preto to ľad pod nimi nevydržal," dodáva odborník na život zvierat Phil Gates.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu