Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dcéru predali novým "majiteľom", neľudsky ju mučili!

ilustračné foto
ilustračné foto

PARÍŽ - Francúzsky súd dnes odsúdil dvoch z dvanástich ľudí, ktorí sa podieľali na niekoľkoročnom zotročovaní, znásilňovaní a mučení dnes 31-ročnej ženy. Na svedomí ju pritom majú jej vlastní rodičia. Otec dostal 20 a matka 8 rokov väzenia.

Ide o obyvateľov kočovníckeho tábora neďaleko Paríža. V roku 2003 rodičia za zľavu pri kúpe auta predali dcéru ďalšiemu páru. Keď ju polícia o tri roky neskôr objavila, vážila 34 kíl, mala oholenú hlavu, infekciu na nohe, krvné podliatiny na prsiach, popáleniny od cigariet na rukách a spáleniny po žehličke na nose a na ušiach. Nemala už skoro žiadne zuby. Jesť dostávala len zvyšky po svojich "majiteľoch". V nemocnici sa musela podrobiť niekoľkým plastickým operáciám.

Rozsudok nad hlavnou dvojicou obžalovaných, bývalými "majiteľmi" dievčaťa, je nižší, než aký chcel prokurátor. Ten pre nich žiadal doživotie. Rozsudok nad rodičmi zodpovedá jeho požiadavkám.

Ďalších obžalovaných, štyroch mužov a štyri ženy, odsúdili na tresty od 25 rokov väzenia po dva roky väzenia podmienečne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu