Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zlodeja torty nezastavil policajný pes ani výstrely

ilustračné foto
ilustračné foto

OSTROV - Kuriózna naháňačka medzi políciou a zlodejom z cukrárne sa odohrala v noci na dnes v Ostrove v západných Čechách. Muža (30), ktorý pred policajtmi utekal s tortou v ruke, nezastavili ani varovné výstrely či nasadenie policajného psa.

Zlodeja vyrušili počas vlámania do výkladu. "Muž pred hliadkou utekal s tortou v ruke. Policajti pri jeho prenasledovaní použili donucovací prostriedok, a to varovný výstrel. Muž na výstrely nereagoval, a preto policajti privolali na pomoc služobného psa a ďalšie miestne hliadky Polície ČR a strážnikov," popísal závod sa zlodejom policajný hovorca Pavel Valenta.

Podľa neho sa policajti snažili muža zastaviť za použitia všetkých zákonných spôsobov. Aj keď škoda na samotných tortách nie je vysoká, páchateľ pri vlámaní rozbil nielen výklad, ale aj vnútorné vybavenie cukrárne. Celková škoda tak presiahne 100 tisíc korún, doplnil Valenta.

Po hodine policajti zadržali podozrivého muža z Ostrova. Počas výsluchu sa priznal k ďalším trom vlámaniam do obchodov. Časť odcudzených vecí zaistili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu