Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Telá troch nezvestných našli v dutom pni!

Kody Maynard a Tina Herrmann Zobraziť galériu (2)
Kody Maynard a Tina Herrmann

MOUNT VERNON/OHIO – Záhadnú smrť troch ľudí rieši polícia v americkom štáte Ohio. Telá troch nezvestných, ktorí zmizli pred týždňom, našli v dutom pni stromu zabalené vo vreciach na odpad. K telám priviedol políciu nezamestnaný Matthew Hoffman (30), ktorého obvinili z únosu a zostáva jediným podozrivým z ich vraždy.

Tina Herrmann (32), jej syn Kody Maynard (11) a dcéra Sarah Maynard (13) spolu s priateľkou Stephanie Sprang (41) boli nezvestní od 10. novembra.

Polícia vypočúvala Hoffmana deň po tom, čo sa Herrmannová neukázala v práci. Podozrivého našli v aute neďaleko miesta, kde objavili aj vozidlo nezvestnej. Už v nedeľu našla polícia Sarah zviazanú v suteréne Hoffmanovho domu.

"Sme inšpirovaní statočnosťou Sarah," vyhlásil šerif Knox County David Barber. Odmietol však uviesť akékoľvek podrobnosti o jej utrpení.

Hoffman podľa polície poskytol informácie, ktoré ich priviedli k telám v neďalekom lese. Doteraz však nie je jasné, ako obete zomreli. Podozrivý, ktorého už v minulosti odsúdili za podpaľačstvo, sa doteraz k obvineniam nevyjadril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu