Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zavraždil pracovníčku vinotéky, zabíjal pre víno?

Identikit údajného páchateľa
Identikit údajného páchateľa

PARDUBICE - Polícia vyšetruje vraždu pracovníčky (54) predajne vín na Jungmannovej ulici v Pardubiciach. Vražda sa stala v utorok pred 20:00. Polícia ako jedného z podozrivých hľadá muža stredného veku. Povedala to hovorkyňa pardubickej polície Eva Maturová.

V predajni sudových vín v centre Pardubíc bola žena napadnutá neznámym predmetom. Na následky útoku na mieste zomrela. Polícia ako jeden z variantov preveruje, že mohlo ísť aj o lúpežné prepadnutie. V obchode je aj niekoľko stolíkov na konzumáciu vín.

Políciou hľadaný muž je vo veku 30 až 50 rokov, vysoký 180 až 185 centimetrov, je plnoštíhlej postavy. Má tmavé vlnité vlasy strednej dĺžky, na tvári má strnisko fúzov. Na sebe mal mať tmavú bundu, pravdepodobne s šedým zdobením, a tmavé nohavice. Na chrbte mal mať batoh.

Polícia žiada občanov a prípadných svedkov, aby akékoľvek informácie týkajúce sa diania okolo predajne a hľadaného muža oznámili na bezplatnú telefónnu linku 158. Takzvaný identikit hľadaného muža polícia zverejnila na svojich webových stránkach.

S ohľadom na vyšetrovanie nebude polícia podľa hovorkyne zatiaľ k prípadu podávať ďalšie informácie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu