Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nemeckí policajti naháňali Čecha, nabúral im dve autá

ilustračné foto
ilustračné foto

SELBY - Český vodič (33) sa v pohraničnom bavorskom okrese Wunsiedel pustil do divokej naháňačky s políciou po tom, čo ušiel cestnej hliadke. Muž na úteku zničil dve policajné autá, čím vznikla škoda vo výške 15 tisíc eur.

Po dolapení Čecha sa ukázalo, že išiel na kradnutom aute a bez vodičského preukazu. Na svojich internetových stránkach BR-Online o tom informoval bavorský rozhlas.

Policajti chceli automobil skontrolovať, ako je obvyklé pri väčšinou náhodnom "závojovom pátraní" na cestách v blízkosti bavorsko-českej hranice. Keď vodič zbadal policajta na ceste B303 pri obci Schirndingu, šliapol na plyn a uháňal do mesta Selby. V ňom prenasledovaný niekoľkokrát prešiel na červenú a riskantnou jazdou sa rútil mestom. Do naháňačky s hollywoodskymi parametrami sa medzitým zapojilo desať policajných áut.

Potom, čo unikajúci narazil do policajného auta, ktoré mu skrížilo cestu, zostal krátko stáť. Potom sa ale pokúsil vycúvať a pri tom narazil do iného policajného automobilu. Vznikla tak škoda vo výške 15 tisíc eur.

Ukázalo sa, že vozidlo, v ktorom muž utekal, bolo ukradnuté. Dobrotník navyše riadil bez vodičského preukazu. Teraz je vo vyšetrovacej väzbe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu