Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Naháňali zdrogovaného mladíka v mercedese

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRNO - Až po nebezpečnej naháňačke dostihla v nedeľu popoludní polícia vodiča, ktorý sa po Brne preháňal v Mercedese. Neskôr zistila, že bol pri jazde pod vplyvom drog, konkrétne amfetamínu. Zrejme išlo o užívateľov pervitínu, povedala krajská policajná hovorkyňa Soňa Svobodová.

Bláznivú jazdu vodiča (26) nahlásili policajtom ľudia po tom, čo vodič narazil do osobného vozidla v ulici Kartouzská. Potom pokračoval ďalej v jazde a v ulici Zvonařka nabúral ďalšie vozidlo. Policajti sa snažili nebezpečného vodiča dobehnúť, ten však nemienil zastaviť. S autom dokonca vletel na nástupný ostrovček električky na ulici Plotní, kde našťastie neboli v tej chvíľi žiadni ľudia. V tej istej ulici potom jazdu nedobrovoľne ukončil nárazom do steny domu.

"Vodič si bol pravdepodobne vedomý následkov bezohľadnej jazdy, z vozidla sa dal na útek. To už ho však dostihla policajná hliadka a zadržala ho," podotkla hovorkyňa. Dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna, iné výsledky však ukázali test na drogy. "Policajti nehodu vyšetrujú a v súčasnosti dokumentujú všetky spôsobené škody," dodala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu