Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia pátra po žiačkach z gymnázia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: ČTK)

PRAHA - Policajti pátrajú po dvojici sedemnásťročných spolužiačok z pražského gymnázia, ktoré o sebe už týždeň nepodali žiadnu správu. Jedno z dievčat je chudé, má snedú pozdĺžnu tvár a stredne dlhé hnedé vlasy. Jej kamarátka je vyššej postavy, má okrúhlu tvár a vlasy s ružovým prelivom. Oznámila to hovorkyňa pražskej polície Andrea Zoulová.

Dievčatá naposledy videli 20. septembra podvečer. Prvá z nich pochádza z okresu Praha-západ, je chudá, 165 centimetrov vysoká a má hnedé oči. Naposledy mala na sebe tmavé tričko s krátkym rukávom, šedý svetrík na gombíky a kockované nohavice rovnakej farby. Na nohách mala buď jasne červené tenisky, alebo žlté členkové topánky z kože.

Druhá dievčina opustila priestory azylového domu v Prahe 6. Je 178 centimetrov vysoká, má strednú postavu, hnedé oči a na ružovo sfarbené stredne dlhé vlasy. Na sebe mala oranžovo-červený kabát, čiernu sukňu nad kolená a pruhované čiernobiele nadkolienky s červenými srdiečkami.

Akúkoľvek informáciu o nezvestných dievčatách prijme operačný dôstojník na telefónnom čísle 974 858 101, prípadne policajti na tiesňovej linke 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu