Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Mal biele tenisky, vylúpil banku v Karlovej Vsi

Maskovaný lupič prepadol banku v Karlovej Vsi Zobraziť galériu (6)
Maskovaný lupič prepadol banku v Karlovej Vsi

BRATISLAVA – Policajti pátrajú po lupičovi, ktorý dnes okolo 9:00 vylúpil banku na Námestí sv. Františka v Bratislave. Podľa polície ide o muža vysokého asi 180 cm, oblečenú mal tmavú bundu, modré nohavice a biele tenisky. Tvár mal maskovanú tmavomodrou kuklou.

Lupič vošiel do pobočky a pod hrozbou použitia zbrane žiadal od zamestnankyne finančnú hotovosť. Tá mu ju v obave o život vydala, jej výšku polícia zatiaľ nespresnila. Počas lúpeže bol v banke jeden klient, k zraneniu osôb nedošlo.

Páchateľ po lúpeži ušiel na neznáme miesto, policajti po ňom intenzívne pátrajú aj s pomocou policajných psov. Zároveň žiadajú o pomoc pri pátraní aj verejnosť. Akékoľvek informácie o páchateľovi, smeru jeho úniku, súčasnom pohybe a pobyte môžete oznámiť na číslo 158. Informovala o tom Petra Hrášková z bratislavského policajného riaditeľstva.

K lúpeži v banke na Námestí sv. Františka došlo aj pred troma týždňami, 31. augusta. Lupič si vtedy odniesol približne tisíc eur. Ako vtedy polícia informovala, mal asi 25 rokov a výšku 180 centimetrov. Na sebe mal tmavú mikinu s kapucňou, ktorú mal na hlave a tmavé nohavice a tvár si maskoval čiernou kuklou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu