Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Veštkyňa priviedla políciu k telu, ale nesprávnemu

Kiesha Abrahamsová
Kiesha Abrahamsová

SYDNEY - Aboriginská náčelníčka, ktorá tvrdila, že pozná miesto, kde by vyšetrovatelia mohli nájsť telo nezvestného dieťaťa, skutočne policajtov priviedla k mŕtvole - ale niekoho celkom iného. Na mieste, kde vo vidinách uzrela zmiznutú Kieshu Abrahamsovú (6), sa našlo torzo tela dospelej ženy.

Policajti predpokladajú, že by mohlo ísť o Kristi McDougallovú (31), ktorá zmizla pred dvomi mesiacmi. O podivnom prípade dnes informovali tlačové agentúry.

Domorodá náčelníčka Cheryl Carroll-Lagerweyová tvrdí, že nie je vedma, ale že má "tretí zmysel". "Nedokážem to vysvetliť," povedala miestnym médiám. "Mala som sen o zavraždenom malom dievčatku a o tom, že jej telo je práve tu," dodala.

Torzo ženy zabalené v igelite sa našlo v rezervácii Nurragingy v Doonside v západnom Sydney, ktorá je pre aborigincov posvätným miestom. Zatiaľ čo sa polícia snaží o identifikáciu torza, ktoré nemá končatiny ani hlavu, pokračuje pátranie po šesťročnej Kieshe z Mount Druittu v Sydney, ktorej záhadné zmiznutie z vlastnej izby pred takmer dvoma týždňami plní titulné strany austrálskej tlače.

Matka dievčaťa na polícii vypovedala, že dcérku večer uložila do postele ako zvyčajne. Keď sa ráno prebudila, zistila, že dieťa je preč a hlavné dvere domu sú otvorené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu