Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žena ho odmietla, batoľa udieral o stenu!

Martin Kesel
Martin Kesel

CARDIFF - Čecha Martina Kesela (29) vo Veľkej Británii odsúdili na šesť rokov za mrežami za úmyselné ťažké ublíženie na zdraví. Dopustil sa ho na dvojročnom dievčatku svojej družky (22). S batoľaťom dvakrát udrel o stenu po tom, čo žena odmietla jeho žiadosť o ruku. Informuje o tom dnes denník Právo.

Podľa serveru BBC News násilník dievčatku spôsobil 21 zranení vrátane podliatín, odrenín, vytrhnutých vlasov a poškodenia oka. Lekárka, ktorá dieťa ošetrovala, tvrdila, že išlo o najkrutejšie zaobchádzanie, s akým sa kedy stretla.

Cardiffský súd uviedol, že muž dieťa napadol, keď spalo. Matka dievčatka sa Keselovi márne pokúšala v násilí zabrániť, ale násilník ju vystrčil do inej miestnosti. Keď dievčatko kričalo, Kesel sa ho snažil rukami na ústach umlčať.

"Prvýkrát na stenu dopadlo celým telom, druhýkrát to bola hlavne tvár," opísala matka strašný zážitok. "Počula som výkriky po tom, čo ma vystrčil do susednej miestnosti," dodala žena, ktorá bola pri besnení svojho druha tak vystrašená, že vyskočila z okna na prvom poschodí, aby privolala políciu.

Kesel údajne nemá čistý trestný register ani v Českej republike. V Británii bol trikrát pristihnutý pri riadení pod vplyvom alkoholu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu