Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

S nožom mal donútiť deti k orálnemu sexu!

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA/ORLOVÁ - Dve deti mal ohrozovať loveckým nožom a znásilniť. Školákov, ktorí nemali ani desať rokov, mal donútiť k orálnemu sexu! Muža (32) chytili po siedmich mesiacoch pátrania. Na chlapca a dievča údajne zaútočil 8. januára na odľahlom mieste v dedine Orlová, informovala hovorkyňa moravskej polície Soňa Štětínská.

Polícia vzhľadom na vek detí nechcela bližšie popísať spôsob napadnutia. "Muž sa vyhrážal použitím noža a donútil deti k rôznym sexuálnym praktikám. Nie je ale vhodné ich bližšie špecifikovať, môžeme však uviesť, že nešlo o klasickú súlož, ale o iný pohlavný styk, porovnateľný so súložou," vysvetlila hovoryňa.

O zločine sa policajti dozvedeli v rovnaký deň od rodičov jedného z detí. Kriminalisti postupne analyzovali jednu informáciu za druhou. Preverili alibi desiatok mužov z okolia ale aj chovancov výchovných ústavov. Celkom preverili stovky osôb. Postupne v sietii uviazol muž, ktorého nakoniec aj obvinili. Vo väzení by mohol v prípade odsúdenia stráviť až 12 rokov.

"Obvinený sa pohyboval na Ostravsku a Karvinsku. V minulosti ho už za trestnú činnosť násilného a mravnostného charakteru vyšetrovali a odsúdili," uviedla hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu