Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Orál za milión: Masér ústami navlhčil klientovi penis!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: masseurwestlondon.co.uk)

OTTAWA/BRATISLAVA - Kanadský súd v Ottawe rieši kuriózny prípad. Masér Elias Elhitti (41) mal sexuálne napadnúť svojho klienta (29) tak, že ho začal počas masáže orálne uspokojovať. Zahanbený mladík ho zažaloval a žiada odškodné milión dolárov.

Klient na masáž zašiel údajne z dôvodu výhodnej ceny, o ktorej sa dozvedel na Facebooku. Elhitti pri rozhovore tvrdil, že potrebuje prax v masírovaní kvôli ďalšiemu certifikátu. Vzhľadom na to, že si musí vyskúšať nejaké nové postupy, nebude účtovať plnú cenu. Informoval portál tn.cz.

Klient sa vydal do salónu večer 19. novembra 2008. Masáž chrbta podľa jeho slov prebiehala normálne, až pokým mu masér nepovedal, aby sa otočil. Pri prechádzaní po nohách sa otrel o penis zákazníka, za čo sa hneď ospravedlnil. Po pol minúte však mladík ucítil niečo vlhké na svojom penise a po zodvihnutí hlavy uvidel Elhittiho, ako ho začal orálne uspokojovať. Okamžite ho odstrčil, zliezol zo stola a požadoval nejaké vysvetlenie.

Masér uviedol, že sa zrejme unáhlil, ale nič zlé tým nemyslel. Hoci sa klient obliekol a opustil salón, neskôr si svoje rozhodnutie premyslel a zašiel na políciu.

Elhitti na súde uviedol, že k žiadnemu sexuálnemu násiliu nedošlo a necíti sa byť vinný. Klient naopak za spôsobenú ujmu žiada 1 000 000 kanadských dolárov (cca 718-tisíc eur). Prejednávanie prípadu pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu