Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z prevráteného raftu sa utopilo 16-ročné dievča

ilustračné foto
ilustračné foto

KARLOVY VARY - Raft s piatimi mladými ľuďmi sa dnes po 13tej prevrátil na rieke Ohře v Radošove v blízkosti Karlových Varov. Štyria ľudia sa dostali na breh, 16-ročné dievča z Chebu sa utopilo. Potápači ju našli večer sedem kilometrov po prúde, povedal hovorca krajských hasičov Martin Kasal.

Raft s piatimi mladými ľuďmi sa dnes po 13tej prevrátil na rieke Ohře v Radošove v blízkosti Karlových Varov. Štyria ľudia sa dostali na breh, 16-ročné dievča z Chebu sa utopilo. Potápači ju našli večer sedem kilometrov po prúde, povedal hovorca krajských hasičov Martin Kasal.

"Štyroch ľudí sme ošetrili na brehu a sú v poriadku," povedal hovorca karlovarskej záchranky Lukáš Hutta. Polícia všetky zachránené osoby vypočula. Podľa informácií boli všetci mladí ľudia, okrem jednej ženy, posilnení alkoholom. Jeden z nich dokonca nadýchal 1,9 promile. Nikto nemal záchrannú vestu.

Dva rafty s celkom deviatimi osobami tam schádzali veľmi nebezpečný zjazd, kde je teraz kvôli dažďom veľa vody a veľmi silný prúd.

Radošovský zjazd je zhruba 15 kilometrov od Karlových Varov. Podľa vodáckeho serveru Poohří.cz je veľmi nebezpečný a má na svedomí niekoľko ľudských životov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu