Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena rok väznila 80-ročného manžela v práčovni

ilustračné foto
ilustračné foto

PARÍŽ - Francúza (80) držala rok v zajatí jeho vlastná žena, zamkla ho v práčovni. Muža, ktorého našli v jeho dome v Arrou v juhovýchodnom Francúzsku podvyživeného a so stopami po fyzickom týraní, v sobotu hospitalizovali. Obeť bola pri plnom vedomí, s nikým však nechcela komunikovať.

"Muž jedol dva razy denne, väčšinou pečivo, ktoré bolo po záruke," uviedol veliteľ miestnej polície Bruno Arviset.

Štyridsaťpäťročná manželku je od soboty vo väzbe. Obvinili ju z fyzického týrania, nelegálneho väznenia cudzej osoby a využívania bezbrannej osoby. Jej druha a syna, ktorí čelia obvineniam zo spoluúčasti pri trestnom čine únosu a tiež neohlásenia trestnej činnosti, prepustili na kauciu. Motívom by mali byť podľa vyšetrovateľov peniaze. Za ostatné mesiace zmizlo z účtu obete asi 500-tisíc eur.

Žena pri prehliadke domu najprv tvrdila polícii, že jej muž je v zahraničí. Nakoniec zaviedla policajtov do malej izby mimo obývanej časti domu a odomkla pred nimi dvere do práčovne. Políciu na páchanie trestného činu upozornilo jedno z detí manželky, o ktoré sa teraz postarajú sociálni pracovníci. Susedka páru uviedla, že žena mala k obeti zvláštny vzťah, žili spoločne v jednom dome aj s jej milencom. Podozrivé bolo tiež, že jej manžel nevychádzal z domu už dlhší čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu