Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nehody motorkárov: Žena pod nákladiakom, muž v priekope

Ilustračné foto
Ilustračné foto

JINDŘICHUV HRADEC/BRUNTÁL – Dve obete si cez víkend vyžiadali nehody motorkárov. Mladú spolujazdkyňu (†26) na motorke vymrštilo v okrese Jindřichov Hradec pod nákladiak a neprežila. Ďalšiemu motocyklistovi (†27) v okrese Bruntál sa stalo osudným predbiehanie autobusu.

Pri prvej tragickej nehode, pri ktorej zahynula spolujazdkyňa, motorkár na Kawasaki v sobotu predbiehal kolónu vozidiel. Keď zbadal protiidúce auto, začal brzdiť, dostal šmyk a pri páde bočne narazil do Škody Felicia. Dievča sediace za vodičom motorky odstredivá sila vymrštila pod idúce nákladné auto. Utrpelo zranenia nezlučiteľné so životom. Vodič motorky je ťažko zranený, v škodovke boli traja ľahšie zranení.

Nehoda, pri ktorej zomrel mladý motocyklista, sa stala v sobotu okolo deviatej hodiny ráno. Predbiehal autobus s prívesom na mieste, kde je plnou čiarou vyznačený zákaz predbiehania. Autobus odbočoval a zrejme preto podľa polície motocyklista zavadil o jeho ľavý bok a vošiel do priekopy. Utrpel vážne poranenia, ktorým aj napriek intenzívnej pomoci záchranárov podľahol.

O oboch nehodách informoval server českej polície. Ďalšie okolnosti a príčiny oboch tragických nehôd vyšetruje dopravná polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu