Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pred smrťou písala otcovi SMS, prečítal si ju neskoro

Alissia McCoidová Zobraziť galériu (2)
Alissia McCoidová

HULL - Tínedžerka (18), ktorá sa vo februári obesila vo svojom dome, stihla ešte predtým poslať svojmu otcovi sms správu, v ktorej ho prosila o pomoc. Ten si ju však bohužiaľ prečítal až na druhý deň ráno, pretože mal telefón nastavený na tichý režim.

V "smske", na ktorú Simon Deyes určite nezabudne do konca života, stálo: "Čo najskôr mi zavolaj, potrebujem Ťa". Tú si ale prečítal príliš neskoro a nestihol tak zabrániť smrti svojej dcéry.

Za tú údajne môže droga zvaná mefedron, ktorá vyvoláva silné depresie. Noc predtým si totiž Alissia McCoidová v miestnom klube namiešala smrteľný koktejl pozostávajúci z niekoľkých druhov liekov a alkoholu. 

Tínedžerka vraj drogu pravidelne užívala počas posledných týždňov pred svojou smrťou. Zmeny nálady, ktoré mefedron dievčaťu spôsoboval, si všimla aj jej matka Denise.

"Stále chodila na nejaké párty a vyzerala veľmi vyčerpane. V poslednom čase bola takisto veľmi mrzutá a mávala tmavé kruhy pod očami a suché pery," povedala vyšetrovateľovi.

Alissiu v osudnú noc videli naposledy na oslave u kamarátky. Plakala a pôsobila veľmi nešťastne, pravdepodobne kvôli bývalému priateľovi, na ktorého chvíľu predtým narazila v nočnom klube.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu