Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sedemročné dievča zastrelili počas policajnej razie

Ayana Jones
Ayana Jones

DETROIT - Tragickú dohru mala policajná razia, ktorú pred pár dňami vykonali v americkom Detroite. Pri prehľadávaní domu, v ktorom sa mal nachádzať podozrivý z vraždy, nedopatrením jeden z policajtov zastrelil sedemročné dievčatko. Polícia teraz vyšetruje okolnosti nehody.

Pri policajnej akcii, ktorej cieľom bolo zatknúť podozrivého z vraždy, nešťastnou náhodou zastrelili len sedemročnú Ayanu Jones. Rodina dievčatka sa teraz dožaduje odpovedí.

Polícia počas zásahu hodila cez okno do domu výbušné zariadenie, ktoré dopadlo na gauč, na ktorom práve spala malá Ayana. Ten začal okamžite horieť a s ním bohužiaľ aj dievčina. 

Policajný dôstojník, ktorý vzápätí vtrhol do domu, sa pri dverách zrazil s Ayaninou starou mamou. Počas krátkej hádky sa nedopatrením policajtova zbraň odistila a zasiahla dievčatko rovno do hlavy.

"Tragédia, ktorá sa stala, sa bohužiaľ nedá vrátiť späť. To, čo však môžeme urobiť, je, že dohliadneme na podrobné vyšetrenie incidentu a Ayaninej rodine poskytneme akúkoľvek podporu, ktorú budú ochotní od nás prijať," povedal hovorca detroitskej polície.

Polícia smrť vyšetruje ako náhodnú, pričom posudzuje okolnosti a kroky, ktoré viedli k nešťastnej streľbe.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu