Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Do odstaveného auta narazili hasiči, vodič neprežil

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

PŘEROV - Šesťdesiatosemročný vodič zomrel dnes pri dopravnej nehode na diaľnici D1 pri Jezernici. Muž sedel v odstavenom vozidle, do ktorého zozadu narazilo hasičské auto vracajúce sa zo zásahu v záplavami postihnutom území.

Miera zavinenia sa vyšetruje, zatiaľ to ale vyzerá tak, že vodič hasičského auta sa zrejme dostatočne nevenoval riadeniu, povedala přerovská policajná hovorkyňa Michaela Sedláčková.

Nehoda sa stala po 10:00 na 299 kilometri diaľnice D1 v smere od Ostravy na Brno a Prahu. "Nákladné auto hasičov narazilo do osobného auta, ktoré bolo odstavené pri krajnici. Jeho vodič utrpel vážne zranenia, ktorým podľahol aj napriek prvej pomoci záchrannej služby. Záchranári na miesto dorazili vrtuľníkom, preto bola diaľnica uzavretá," uviedla hovorkyňa.

Vodič hasičského vozidla aj jeho spolujazdec vyviazli z nehody bez zranení. "Presná príčina nehody je predmetom ďalšieho vyšetrovania. Zatiaľ to ale vyzerá tak, že sa hasič nevenoval riadeniu. Ďalej budeme musieť zistiť to, prečo stálo na diaľnici osobné vozidlo," povedala hovorkyňa. Doplnila, že miesto nehody je už prejazdné.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu