Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Vodič s Felíciou zaparkoval v plote rodinného domu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - V oplotení rodinného domu v obci Ondavské Matiašovce v okrese Vranov nad Topľou skončil so Škodou Felícia muž (22) z Telgártu v okrese Brezno.

Havaroval v piatok desať minút pred polnocou. Išiel od obce Žalobín a pri prechádzaní ľavotočivej zákruty neprispôsobil rýchlosť jazdy svojím schopnostiam a okolnostiam, ktoré mohol predvídať. Prešiel do protismeru na pravú stranu v smere svojej jazdy. Tu narazil prednou časťou auta do oplotenia rodinného domu.

Pri nehode utrpel vodič podľa predbežnej lekárskej správy ľahké zranenie s predpokladanou dobou liečenia sedem dní. Jeho traja spolujazdci vyviazli tiež s ľahkými zraneniami, budú sa z nich liečiť do siedmich dní. Štvrtý spolujazdec utrpel ťažké zranenie, zlomeninu pravej ruky, z ktorej by sa mal zotavovať dva mesiace.

Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová, požitie alkoholu u vodiča policajti pri dychovej skúške nezistili. Na vozidle vznikla škoda za približne 1 500 eur, poškodením oplotenia rodinného domu vznikla škoda za asi 200 eur. Vranovský policajný vyšetrovateľ vzniesol voči vodičovi obvinenie pre prečin ublíženia na zdraví. Obvinený je stíhaný na slobode.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu