Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Samopalom zastrelil expriateľku, jej brata aj otca

Joseph Mercado Zobraziť galériu (4)
Joseph Mercado

LOS ANGELES – Muž zastrelil vo štvrtok v Los Angeles svoju bývalú priateľku, s ktorou mal deväťmesačné dieťa, jej brata a otca. Vážne tiež zranil matku svojej priateľky. Útočník sa zrejme chcel pomstiť za to, že mu rodina chcela znemožniť prístup k dieťaťu. Informuje o tom dnes denník Los Angeles Times.

Podľa svedkov vtrhol Joseph Mercado (26) do domu s kalašnikovom a začal strieľať na ľudí vnútri. Svoju bývalú priateľku a jej brata zabil, ich rodičov postrelil. Otec po prevoze do nemocnice podľahol svojim zraneniam. Útočník tiež rozlial pred domom benzín a chcel ho zapáliť, vďaka zásahu polície sa k tomu už nedostal.

Jeden z policajtov útočníka postrelil a zabránil mu tak v pokračovaní útoku. Šesť členov napadnutej rodiny sa zachránilo, keď pred streľbou utiekli na strechu domu.

Podľa svedkov mal Mercado spory s matkou svojej bývalej priateľky, ktorá sa mu vraj vyhrážala, že mu znemožní prístup k jeho dieťaťu. Dievča, ktoré Mercado zastrelil, si tiež krátko pred útokom našla iného priateľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu