Štvrtok6. jún 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

Pre fotku na Facebooku zavraždil expriateľku

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Súd v Londýne uznal vinným Paula Bristola (25) obvineného z minuloročnej vraždy jeho expriateľky. Mladík zavraždil Camille Mathurasinghovú (27) potom, čo si na sociálnej sieti Facebook vystavila fotku, na ktorej bola zachytená so svojím novým partnerom.

Informoval o tom server BBC News. Bristol, ktorý žil a pracoval v Trinidade a Tobagu, tvrdí, že ženu zabil v afekte; rozhodnutie o treste by súd mal vyniesť ešte v marci.

Bristol pracoval ako inžinier v oblasti informačných technológií pre ministerstvo v Trinidade a Tobagu. Tam sa zoznámil so svojou expriateľkou, ktorá v krajine pracovala tri roky. Mathurasinghová sa vrátila do Londýna v roku 2008, potom s Bristolom ešte komunikovala cez a-mail a telefón. Vlani však začala mať o vzťahu pochybnosti a našla si nového partnera.

Paul Bristol podľa obžaloby počas troch týždňov od pozretia fotky na Facebooku vlani v apríli priletel do Londýna, kde ženu podľa obžaloby dobodal v jej dome. Predtým ju vraj sledoval. Mathurasinghová vraj deň pred smrťou povedala svojej sestre, že by asi mala utiecť, pretože jej expriateľ prišiel do Londýna.

Polícia útočníka zadržala pri ceste z miesta činu. Bol vraj pokrytý krvou a priznal sa k zabitiu ženy. Tvrdí však, že ju zabil v afekte, pretože ho vyprovokovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu