Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Topolánek sa rozviedol, nechal žene majetok

Mirek Topolánek
Mirek Topolánek (Zdroj: SITA)

PRAHA - Obvodný súd v Prahe rozviedol manželstvo bývalého českého premiéra Mirka Topolánka a jeho ženy Pavly. Vyzerá to tak, že jej nechal celý spoločný majetok.

Právnici exmanželov povedali na súde novinárom, že obaja sa dopredu dohodli na majetkovom vyrovnaní. Obsah dohody ale nechceli komentovať. Predseda ODS ani jeho exmanželka dnes na súd neprišli.

Podľa nedávnych vyjadrení Topolánkového právneho zástupcu Milana Jebavého, politik už ponúkol manželke, že jej prenechá všetok hnuteľný i nehnuteľný majetok. Majú spolu chatu a byt na pražských Hradčanoch, na ktorý stále splácajú hypotéku. Exmanželia sa podľa slov Jebavého dohodli na spoločnej výchove detí bez určenia výživného.

Topolánek žije už od roku 2007 s podpredsedníčkou českej Poslaneckej snemovne Luciou Talmanovou, s ktorou má od júla 2007 syna. O ich pomere sa v českom bulváre po prvýkrát písalo v júni 2006.

Český expremiér svoj rozvod s manželkou avizoval pred Vianocami. S bývalou ženou má syna Tomáša (17) a dve dospelé dcéry Petru (30) a Janu (26).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu