Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Berlusconi zrejme kupuje ďalšiu nehnuteľnosť, honosný palác

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi

RÍM - Taliansky premiér Silvio Berlusconi zrejme chce rozhojnit svoje realitné impérium a dnes podľa talianskych médií prišiel za týmto účelom súkromne do Benátok. Vraj má záujem o jeden z najhonosnejších palácov Pisani Moretta, ktorý sa rozkladá pri hlavnej vodnej mestskej tepny Veľkého kanála. Pri "nákupe" ho sprevádzala najstaršia dcéra Marina.

História paláca Pisani Moretta siaha do 15. storočia. V posledných desaťročiach je palác známy hlavne večierkami organizovanými pre filmové hviezdy pri príležitosti každoročného medzinárodného filmového festivalu. V objekte nechýbajú ani cenné barokové maľby talianskych majstrov.

Berlusconi je povestný svojou záľubou v honosných rezidenciách. Okrem elegantného paláca Grazioli v srdci Ríma vlastní mediálny magnát luxusné vily v Miláne alebo na Sardínii. Práve tá posledná spomenutá preslávila ako dejisko škandálov s bujarými večierkami organizovanými ministerským predsedom.

V luxusnom komplexe Certosa na druhom najväčšom gréckom ostrove vlani taliansky Paparazzo vyfotografoval Berlusconiho v spoločnosti sporo odetých mladých dievčat, na jeho fotkách z vily sa ale objavil aj nahý muž, údajne český expremiér a šéf ODS Mirek Topolánek. Podľa správ talianskej tlače z konca minulého roka je vraj teraz vila na predaj za 450 miliónov eur.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu