Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Muž ukradol priateľke tridsaťtisíc, hrozí mu osem rokov

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - Muž (32) vlani podľa polície postupne ukradol svojej priateľke, s ktorou býval, cez tridsaťtisíc korún. Aby na to neprišla, podstrčil jej miesto pravých bankoviek ich farebné fotokópie, ktoré si vyrobil na kopírke. Keď sa nič netušiaca žena pokúšala vymeniť svoje "peniaze" v zmenárni, zamestnanci hneď spoznali, že ide o falzifikáty, a zavolali na ňu políciu. Vyšetrovanie potom ukázalo, kde sa falzifikáty vzali.

Mužovi zo stredných Čiech, ktorý ich podľa policajtov vyrobil, teraz hrozí až osem rokov väzenia, informovala pražská polícia na svojom webe. Muž vraj peniaze minul hlavne v herniach.

Tým istým spôsobom, akým oklamal svoju priateľku, vraj pripravil o ďalších 2000 korún aj jednu kolegyňu v práci. Tiež jej podľa polície podstrčil ofotené falošné. Žena sa potom dostala do problémov, keď s nimi platili v obchode. Rovnako obvinený muž sa však podľa polície pokúšal s falzifikátmi platiť v obchode a vo dvoch prípadoch sa mu to aj podarilo.

Svoju priateľku okradol už vlani, obvinenia z trestných činov falšovania a pozmenenia peňazí, z podvodu a z krádeže si vypočul až v týchto dňoch.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu