Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hľadala podnájom, skončila znásilnená a v bezvedomí

ilustračné foto
ilustračné foto

PRAHA – Študentka z Moravy si hľadala podnájom. Nakoniec skončila v bezvedomí v nemcnici. Majiteľ jedného bytu Miroslav Macháček ju mal znásilniť a brutálne zbiť. Podľa znalcov je agresívny sadista, prvoinštančný súd mu okrem štyroch rokov väzenia nariadil aj ústavnú sexuologickú liečbu. Kauzu teraz prerokuje odvolací súd.

Vyštudovaný doktor prírodných vied sa s dievčaťom z Moravy skontaktoval cez inzerát. Stretli sa v reštaurácii, kde popíjali víno a potom si v noci išli prezrieť byt. Podľa spisu Macháček študentku po prehliadke bytu odmietol pustiť von a zbil ju. Potom ju údajne odvliekol do kúpeľne. a bitkou ju donútil k pohlavnému styku. Vynucoval si aj orálny sex, pri ktorom ho dievča pohrýzlo. Nato ju zbil do bezvedomia.

Dievča sa prebralo až v nemocnici, kde jej lekári zistili okrem iného aj ťažký otras mozgu. Liečba zranení a následná hospitalizácia na psychiatrii trvala vyše pol roka. V súčasnej dobe požiadala o invalidný dôchodok, pretože stále nie je psychicky v poriadku. Podľa odborníkov nemožno vylúčiť, že bude mať trvalé následky. Macháček tvrdí, že s ním dievča súložilo dobrovoľne. Udrel ju údane až potom, keď ho študentka pohrýzla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu