Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tínedžerku znásilnil, aby potešil otčima

ilustračné foto
ilustračné foto

PRAHA – Mladík (21) sa chcel dostať do väzenia, aby urobil radosť svojmu nevlastnému otcovi. Preto sa rozhodol znásilniť neplnoleté dievča. Po znásilnení Pavel Bouzek údajne plakal a svojej obeti sa ospravedlňoval.

Bouzek tento rok v lete znásilnil náhodne vybrané neplnoleté dievča, keď ju pod hrozbou zabitia prinútil, aby s ním išla na odľahlé miesto.
"Odhadoval som, že má asi šestnásť rokov. Dal som na zem bundu a povedal jej, aby síl ľahla. Ústa som jej zalepil páskou, aby nekričala. Mala strach, bolo to na nej vidieť. Vyzliekol som ju a znásilnil, potom sme vedľa seba sedeli a ja som jej rozprával, že som to urobil kvôli otčimovi, aby mal radosť, že pôjdem do väzenia. Je proti mne, nechce, aby som chodil domov a stále hovorí, že patrím za mreže. Pri tom som plakal a ospravedlňoval som sa jej. Ona sľúbila, že ma neprezradí, potom sa so mnou rozdelila o čokoládu a keď sme sa rozchádzali, dala mi dvadsať korún. Moc ľutujem, že som to urobil, bola nevinná a ja som jej ublížil, " popisoval sudcom s plačom udalosť, ktorá ho priviedla do väzby.

Dievča dodnes trpí psychickými problémami, preukázateľne spôsobenými prežitým znásilnením. Sudcovia majú naplánované vynesenie rozsudku na dnes.

Mladík je okrem toho obvinený aj z násilnej lúpeže. S bývalou spolužiačkou Markétou Richterovou (22) takmer zabili bezdomovca. Lúpiť mali tento rok v januári. Sedeli v jednom bare a bol tam aj bezdomovec, ktorý údajne Bouzkovi dlhoval 200 korún.
"Chcel som, aby mi dlh vrátil, ale hovoril, že nemá peniaze. Bol som vytočený, mal som v sebe pár pív," vypovedal Bouzek. Priznal, že vonku muža napadol päsťami a kopancami, pričom Richterová sa tiež pridala.

Zkrvavený bezdomovec im povedal, že má choré srdce, a tak ho obžalovaní odtiahli do blízkeho parku a dali mu liek, ktorý mal u seba. Pri tom mu Bouzek ukradol z vrecka osemdesiat korún. Potom zavolali záchranku. Muža prinútili, aby lekárom a polícii nahovoril, že mu zranenie spôsobil neznámy útočník. Richterová povedala, že bezdomovca poznala z baru, kde ho často stretávali.

"Vždy si ma tak divne prezeral. Raz som videla, ako človeku, ktorý odišiel na WC, odlial z jeho pohára pivo," vysvetľovala, prečo sa na útoku podieľala. Obom obvineným hrozí až dvanásť rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu