Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

V neporiadku na stole policajta sa usadili myši

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Príslušníci oddelenia zbraní a pyrotechniky jednej z londýnskych policajných staníc privolali deratizátorov po tom, čo sa v ich kanceláriách objavovali myši "úplne všade".

Privolaní experti potom objavili hniezdo drobných hlodavcov dokonca aj v neporiadku na stole jedného z policajtov. O prípade informoval dnes internetový portál denníka Daily Telegraph.

Kuriózny prípad vyšiel najavo kvôli vnútornej správe polície, ktorá nabáda príslušníkov na to, aby dokončili všetko potrebné papierovanie a zanechali po sebe voľný stôl vždy na konci dňa. Podľa hovorcu londýnskej polície sa ale dokumenty, ktoré hlodavcom slúžili ako prístrešie, netýkali žiadneho aktuálneho prípadu.

"Niektoré stoly boli tak zahádzané, že bol skoro zázrak na nich čokoľvek nájsť," uviedol jeden z policajných dôstojníkov. "Keď sa na jednom stole objavili myšie hovienka, zistili sme, že je najvyšší čas s tým niečo urobiť," dodal. Policajt, na ktorého stole bolo myšie hniezdo odhalené, sa vraj za svoj neporiadok aj náležite hanbil.

Podľa Daily Telegraph minuli policajti v londýnskej štvrti Lambeth za minulý rok viac ako 25 tisíc libier (22 tisíc eur) za likvidáciu škodlivého hmyzu a hlodavcov. Suma zahŕňa aj sumu 108 libier (97 eur) za likvidáciu husí. Hovorca polície však nemohol novinárom spresniť, či išlo skutočne o likvidácii domácich operencov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu